Mustafa Sarp'la Sorununuz Nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Mustafa Sarp'la Sorununuz Nedir?

Sorun panik adam olmasi. Ayrica cok gol kaciriyor olmasi ve duran toplarda her an penalti yaptiracak hareketler yapmasi.

Ortasahanın da gerisinde oynayan bu vatandaşın gol pozisyonlarında ne işi olduğunu merak etmekle beraber gol kaçırdığı için ayrıca sövüyorum.

arkadaş adam gol aramaya gidiyor forvetin düzenini bozuyor defansa geliyor stoperlerin düzenini bozuyor

Bu oyuncuyu savunanlara halen anlam veremiyorum.Kötü kötü köpkötü kötürüm bir oyuncu yaf.

Bu oyuncuyu savunanlara halen anlam veremiyorum.Kötü kötü köpkötü kötürüm bir oyuncu yaf.

Bizim için Mustafa Sarp çok önemli bir oyuncu oldu şuana kadar. Çok iyi bir mentaliteye sahip. Çok çalışıyor. Aynı zamanda çok akıllı bir futbolcu. Futbol zekası var diyebiliriz çünkü bu tür taktiklerde takım için yapıyor her şeyi. Ona verilen görevi elinden gelen en iyi şekilde yapmaya çalışıyor, oyun boyunca ve bunu da başarıyor. Herşeyin haricinde çok iyi bir futbolcu. Pozisyonunu çok iyi koruyor ve rakipten çok iyi top çalıyor. Ve bir orta saha oyuncusu olarak geriden bindirmeleri de iyi yapıyor ve goller otomatik olarak geliyor. Şimdiye kadar oynadığımız maçlara baktığınız zaman gerçekten bizim için çok önemli bir futbolcu oldu kendisi..

Frank Rijkaard​

:rolleyes:

Rijkaard , Sarp 'ı beğeniyorsa herşey ortadadır. :asd:

Rijkaard ya kendisini ya da bizi kandırıyor.

Sezon sonu bu adamın takımda kalacağına inanan var mı ? İnanmak isteyen var mı ?

Hiçbir TD oyuncusunu satmaz.Satmamalı , o yüzden o tür açıklamalar yapmıştır.

Eğer söyledikleri futbol bilgisinden geliyorsa vay halimize o zaman.Ama sanmıyorum.

Rijkaard ya kendisini ya da bizi kandırıyor.

Sezon sonu bu adamın takımda kalacağına inanan var mı ? İnanmak isteyen var mı ?

Hiçbir TD oyuncusunu satmaz.Satmamalı , o yüzden o tür açıklamalar yapmıştır.

Eğer söyledikleri futbol bilgisinden geliyorsa vay halimize o zaman.Ama sanmıyorum.

Sadece Rijkaard'ın mı böyle düşündüğünü sanıyorsun? Vay senin haline o zaman :)

Rijkaard iyi adam ama futbolu bilmiyor:)

Kapasitesi yetmeyen işlere kalkışmasına ve asıl yapması gereken şeyleri yapmamasına kızıyorum.

takımda kalır ama alternatif olarak

Kapasitesi yetmeyen işlere kalkışmasına ve asıl yapması gereken şeyleri yapmamasına kızıyorum.

Bak işte bu çok önemli bir sorun,bazı oyuncular var isimlerini hepimiz biliyoruz,Barış,Servet son dönemlerde Caner ve Sarp,Caner ve Sarp'ı ayrı tutsamda Servet ve Barış inanılmaz özgüvenli oyuncular,hiç unutmam Barış sağ ayağınla roket gibi şut atar gibi sol ayakla şutlar çekerdi hemde 30 metreden :D

Servet bunu yenemez çünkü ondaki iyi niyet zarar veriyor,herkes kendini çok iyi tanır ve neler yapıp,neler yapamyacağını çok iyi bilir,ne yazık ki özellikle yerli oyuncuların bazılarında çok fazla iş yapma çabası çok pahalıya patlıyor bize,çok istiyorum Servet'e bir gün dayanamayıp dakika 30 iken oyundan alacak mı? Umarım alır ben saçma sapan top şişiren stoper izlemek istemiyorum!

eger top oynamak icin sadece kosmak varsa

forma yirtmak yeterliyse o zaman bende bugünden itibaren antremanlara basli..

benim referansim kim olur aceb ???

konudışı mıdır bilmem ama mustafa'ya beşiktaş maçında uyuz olmuştum. Arda'nın korneri direkt kaleye girecekti sanırım o dokunmasaydı. arda kornerden golü sokmuş olacaktı. tekrar tekrar izliyorum golü bana rahatlıkla kaleye girecek gibi geliyor. tabiki burda mustafa niye vurdu ya orda demiyorum adam gol için oynuyor bırakayım belki kornerden girer diyecek hali yok ama habersiz de olsa böyle bir pozisyonda ardanın efsanevi bir derbi golünün sözkonusu olduğunda başrol oynaması beni gıcık etti ogün bugündür. mücadeleciliği dışında hiç bir artısını görmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt