- 6 Nisan 2010
- 7.481
- 374
- 358
Hatirlamiyorum
tapatalk
tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyler bu gibi konularda herkesin anlatabileceği ilginç anılar olabiliyor. O yüzden hani biraz da nostalji yapalım diye açtım bu başlığı. Benzer başlıklar olabilir. Varsa kusuruma bakmayın.
Aslan konu mevcut olduğu için öncekiyle birleştirdim
@Alpay Asma ,
'89 doğumlumusun sen, ben seni 75-80 arası doğumlu sanıyordum
,,
Benimde Galatasaraylı olmamda net bir an yok açıkcası bildim bileli Galatasaraylıyım ama babamın etkisi yatsınamaz sanırım hatırlayabildiğim en eski şeylerden birisi babamın sevinci evimizdeki coşku idi 86-87'nin son haftasında .
Babam bendende fazla fanatik gençken Metin Oktay'ı kanlı canlı seyretme şerefine erişmiş hemde defalarca ama bir avuç Galatasaraylının olduğu zamanlarda altınordu , göztepelilerden falan az dayakta yememişler ama hiç peste etmemiş gocunmamışta halada anlatır ,
Allaha şükürler olsunki beni babamdan farklı bir takımı tutma hatasını yaptırtmadı Allaha şükür Galatasaraylıyım .
Olması gereken de buydu zaten.Ama şunu hala çözemedim, Emrah. Diyelim ki bir başlık açmak istiyorum, adını yazıp aratıyorum bir şey çıkmıyor. Normalde çıksa açmam başlığı. Bunu nasıl halledebilirim?
Eyvallah, Gökhan. :encouragement:
@Alpay Asma ,
'89 doğumlumusun sen, ben seni 75-80 arası doğumlu sanıyordum
,,
Benimde Galatasaraylı olmamda net bir an yok açıkcası bildim bileli Galatasaraylıyım ama babamın etkisi yatsınamaz sanırım hatırlayabildiğim en eski şeylerden birisi babamın sevinci evimizdeki coşku idi 86-87'nin son haftasında .
Babam bendende fazla fanatik gençken Metin Oktay'ı kanlı canlı seyretme şerefine erişmiş hemde defalarca ama bir avuç Galatasaraylının olduğu zamanlarda altınordu , göztepelilerden falan az dayakta yememişler ama hiç peste etmemiş gocunmamışta halada anlatır ,
Allaha şükürler olsunki beni babamdan farklı bir takımı tutma hatasını yaptırtmadı Allaha şükür Galatasaraylıyım .
Abi İzmirlisin herhalde neresinden
Walla ben hic hatirlamiyorum
4yasinda gs fanatigi oldugumu hatirliyorum ve nasil Galatasarayli oldugumuda bilmiiyorum ama kanimda var olmali
zaten bizim sulale 95% gsli heheee
Ilk Galatasaray tutkusi eric gerets donemiyle basladi
O donem Galatasarayli oyuncular harbiden canini veriyordu sahada, en duygulandigim sezondu
Herkez fenev ligi alir goturur, bide bize fakir muamelesi yapiyorlardi
ve son saniyede koymustuk
uffff ne gunlerdi![]()
4 yaşında fanatiksin, Gerets dönemi tutkulusun, yaş 25? Nasıl la? Arada ne yaptın?![]()
1994 donemlerinde Galatasaray formasiyla konya caddelerinde geziyordum hehee
o donem futbol kartlari vardi, maclari izlemiyorduk ama GS hep kalbimizde vardi
Eric Gerets donemi o an tutku basladi, ondan once futbol maclarini izlemiyordum
O gunden sonra yemin ederim hergun Galatasarayi takip ettim
yani o aralar, futbolu ayda 1,2 defa takip ediyorduk