Nba 2k11

Cevap: Nba 2k11

Salih aga, ben en son 08 oynamıştım, orada smaç tuşu vardı. O özellik iyiydi, bunda daha zor. Bir de o oyunda oyun kurma, savunma taktiğini değiştirmek falan çok basitti. Şimdi ise oyun kurmak zahmetli, özellikle PC'de. Oyun kurmayı ve perde istemeyi beceremiyorum zaten, henüz çözemedim.

Tuş ayarlarında the coaching flying tarzı dört tane tuşlar var ya onlardan en alttaki takım hücumdayken direktif vermeye yarıyor. Takım hücumdayken o tuşa basıp pasa basarsan hemen perdeye geliyor bir uzun.

Bu coaching flying tuşları işte coaching özellikleri oluyor. Mesela defanstayken basıp ister adam adama savunma ister alan savunması ister 2'li sıkıştırma falan yapabiliyorsun.

Salih aga, ben en son 08 oynamıştım, orada smaç tuşu vardı. O özellik iyiydi, bunda daha zor. Bir de o oyunda oyun kurma, savunma taktiğini değiştirmek falan çok basitti. Şimdi ise oyun kurmak zahmetli, özellikle PC'de. Oyun kurmayı ve perde istemeyi beceremiyorum zaten, henüz çözemedim.

Auto yapabiliyorsun Sertaç.Sahada beyaz bi daire çıkıyor.Ona göre oyun kurabiliyorsun.Perde merde felan o çözüyor :D

Auto yapabiliyorsun Sertaç.Sahada beyaz bi daire çıkıyor.Ona göre oyun kurabiliyorsun.Perde merde felan o çözüyor :D

Anlatın olm işte, auto galiba zaten benim. Kendi kendilerine perde yapabiliyorlar. Ama ben orda perdeleri genelde üçlükle sonuçlandırıyorum. Dedim ya olm, 10'dan aşağıya 3'lük attığım maç yok.:D

Klavye ile oynarken o tuş kombinasyonlarına girmek zor olur.

Abi, bana tuşların adını verin, ben düzenleyeyim rahatlığa göre.:) Sol shift de uygun olur rahatlık açısından. Tuş kombinasyonları için bir pencere açılmıştı bir ara ama nasıl yaptım hatırlamıyorum.:D

On - THE - FLY coaching 4'lüsünün en altta olanı. Diğerlerinin de işlevi var da onlar pek işe yarar değil.

o tuş hem hücumda perde isteme ve değişik hücumlar çizmenisi sağlıyor hem de defansta adam adama alan savunması gibi değişik savunmalar yapmanızı sağlıyor.

Şunu hemen deneyeyim, teşekkürler Salih.:D Yedik başınızın etini.

Ne demek reis benim de keşfetmem yeni oldu bunları.

Resmen çağ atlatıyor oyun içinde insana bu ayarlar :D

20den fazla maç oynadım daha galibiyetim yok . :D En zor seviyede oynuyorum . Oyunu çözmek için bayağı uğraşmam gerekecek . Bi sorum olacak ben Ass. Modda ayarlar menüsüne giriyorum . Tekrar Ass. Mod normal menüsüne dönemiyorum beyler . Nasıl normal menüye dönebilirim ? Bayağı acemiyim oyunda . :asd:

İlk galibiyetimi son saniye üçlüğü ile aldım çok mutluyum . :asd:

20den fazla maç oynadım daha galibiyetim yok . :D En zor seviyede oynuyorum . Oyunu çözmek için bayağı uğraşmam gerekecek . Bi sorum olacak ben Ass. Modda ayarlar menüsüne giriyorum . Tekrar Ass. Mod normal menüsüne dönemiyorum beyler . Nasıl normal menüye dönebilirim ? Bayağı acemiyim oyunda . :asd:

Normal menü derken :o

Ayar yaptıktan sonra bir geri mi gitmek istiyorsun ?

44 sayıyla kariyer rekoru :)

Saygılar Skill Points hilesi :)

Association Modda Atlanta Hawks'ı çalıştırıyorum . İlk yıl Play Off'larda N.Nets'i 4-2 ile geçtim ardından Miami'ye 4-3 yenilerek elendim . 2. Sezonda büyük ihtimalle play off'a kalırım ancak yarı final bile zor şuan için . :D

Buda kadrom ;

nban.png

Zaten Johnson'ı vermişsin, daha neyi kullanacaksın takasta?:D

Geri
Üst Alt