Nba 2k11

Cevap: Nba 2k11

Ulan Chicago ile Portland'ı yenebilmek için ecel terleri döküyorum her maç.Roy,Gay ve Batum müthiş şutörler,özellikle Batum kenar çizgiden çok yüksek isabetli 3'lük atıyor.Bu takımla atlet oyuncularına ya pozisyon yaratıp içeri penetre edeceksin,ya da orta mesafeli şutlar atacaksın Portland o kadar kötü bir takım değil.Sürekli pota altına top indiriyorsan iyi takımlar çok fortlar 4 ve 5 numaranı.Aldridge le bile orta mesafeli şutlar deneyebilirsin boş pozisyonda adam atıyor.

hehe

Alabiliyorsanız Josh Smith'i alın . Hem PF hemde C pozisyonlarında oynayabiliyor . Dış şutlarıda çok iyi .

Alridge'i pota altinda kullanmalisin. Orta mesafe'yi fln salla. Al topu geri geri git , drop step (üçgen) dönmesini bekle ve bas smaçi/layup'u.

Benim ilk 5'im assoc.mode'da:

Knicks

PG: Deron Williams

SG: Nick Young

SF: Outlaw

PF: Amare Stoudemire

C: Dwight Howard

Bench'im dandik ama

Uzun problemi olan bir takım söyleyiverin yahu. Çaylaklar maçına bile alınmadım anasını satıyım. İstatistikler süper ama ilk beş başlayamıyorum Bynum'ın yüzünden.

Cleveland salak bir takım ya, gittim oraya, benden sonra 4 maç falan kazandık ama kalbur üstü takımlar gelince saçmalıyorlar. Golden State olabilir, süper fikir.:ask: Sırf şampiyonluk için gitmiştim Lakers'a ama takas dönemi sona erdi artık. Seneye artık, ne yapalım.

Sacramento'yu da sevmedim ben ya. Yine takas istiycem galiba :D

Edit ; Chicago'yu da sevmedim, Sacramento eski takımımdı :D Yılmaz Vural'a döndüm :)

Ender beni assocation'a özendirdi. Yarım saatte Knicks'i kalkındırdım.:D

Curry/Douglas/A. Carter

T. Evans/Azubuike/Rautins

Antony/Gallinari/Greene

Stoudemire

Turiaf/Mozgov

Pota altı çok zayıf kaldı gibi ama Douglas'ı da kullanabilirim o konuda.

Takım Chicago Bulls - Takım ratingim 95

96 Derrick Rose - Beno Uzoh

85 George Hill - Stone (Rookie ilk 5'den seçimim)

85 Dorrel Wright (Rudy Fernandez)

74 Ersan İlyasova (A.Jamison)

95 Dwight Howard (Ömer Aşık)

Sol taraftakiler oyuncu ratingleri.

İlk 5'imde Howard hariç hepsinin out-shot A+. Ersan'ı hayvan gibi çalıştırıp üçlüğü 99 yaptım George Hill ile birlikte. Derrick Rose ve Dorrel Wright'in 90 üstü üçlük ratingi.

Yemedim içmedim üçlük çalıştırdım takımımı. Benchten gelen guard elemanlarının da out-shot ratingi A+

Bu arada oyunda draftlara çok sık Türkler giriyor. Bu sene 3-4 tane Türk girecek. Draftlarda onları seçecem. Türk takımı yapmaya çalışacam.

Ben Anthony takasını gerçekteki takasta olduğu gibi yaptım.:D Aynı oyuncuları önerdim, Minnesota'yı kattım falan oldu yani.:D Tabii Billups'ı falan katmadım ama oradaki oyuncuların bazılarını seçerek yaptım.:D

Yalnız şunu söyliyeyim Howard'ı alınca pota altında çok rahatlıyor insan. Ortalama 5-6 blok ile oynuyor maç başına. Reboundlarda o kadar etkili olmuyor ama hücumda da kimse durduramıyor. Özellikle perdeye gelip ondan sonra çok rahat smaçlar basıyor.

Stephan Curry'i de almışsın sen :( Ben onu da almak istiyorum ama zor. Stephan Curry'i SG olarak kullanmak istiyorum ama George Hill var onu da vermek istemiyorum.

Belki bir delilik yapar Stephan Curry - Derrick Rose - George Hill - Dorrel Wright - Howard gibi bir beşle oynarım.

Bu arada Dorrel Wright'i alın. Adam 2.06 boyunda ve rebound canavarı. Biraz yavaş ama savunması çok iyi. İyi de üçlükçü.

Team Salary, Salary Cap ve Hard Cap arasında ne fark var?

My Player'de maça girerken Pick Players - 0/5 Selected diye bişey çıktı ne oluyor bu arkadaşlar ?

G.S. Warriors'la başlamayı düşünüyorum assocation'a. Nasıl sizce? :D

Sıkıldım ya, Anthony serbest kaldı alamadım bir daha. Lan benden serbest kalan adamları bile alamadım. Saçmalık ötesi.

Valla ben alabiliyorum seni niye alamıyorsun anlamıyorum ?

Ben de Derrick Rose serbest kalmıştı sözleşme imzaladım anında kabul etti. Oyuncuların mutsuz demekki senden :D

Mesela Brandon Bass takımda mutsuzdu 6. adam rolünde olduğu için o yüzden yenileyemedim onunla teklifi kabul etmedi.

Bir de bu salary caplara dikkat etmek lazım. Bir de oyunculara uzun süreli ve opsiyon seçeneğinde player yazılı kontrat teklif edilidğinde kabul etme şansı artıyor. Zaten üst tarafta turuncu kutucuktan da belli oluyor.

Golden State Warriors'la yeni assocation'a başladım.

Takas önerilerinizi bekliyorum. :D

Geri
Üst Alt