NBA'de sezon iptal edildi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: NBA'de sezon iptal edildi!

Fenerbahçe,Ömer Aşık'ı antremanlara bile almıyordu hatta noterden antremanlara katılmıyor diye yazı almışlardı,sanmam.Durant bir avrupa takımıyla anlaşabileceğini iki hafta önce söylemişti aylık yaklaşık 650 bin dolar istiyordu,Maccabi olabilir bir yerde öyle okumuştum.

Aynen Mete'nin dediği gibi baya kavgalı ayrılmışlardı, sanmıyorum Ömer'in Fener'e gideceğini.

650 bin x 7,5 5 milyon civarı falan yapar Bizim bütçenin 2/3'ü falan. Çok uçuk.

Keşke Songalianın yerine Garnett gelse süper olurdu ama hocanın transfer yaptıracağını sanmıyorum.Zaza transferide zor olmuştu.Ama belli olmaz bu işler.

Fenerbahçe,Ömer Aşık'ı antremanlara bile almıyordu hatta noterden antremanlara katılmıyor diye yazı almışlardı,sanmam.Durant bir avrupa takımıyla anlaşabileceğini iki hafta önce söylemişti aylık yaklaşık 650 bin dolar istiyordu,Maccabi olabilir bir yerde öyle okumuştum.

ayıya bak sen ulan ben ömrüm boyunca o parayı göremeyeceğim adam ayda istiyor :D

Çok açık söyliyim ben Kobe ve Lebron dışında en çok Durant ı takımımda görmek isterim.. Dünya Şampiyonasında gördükki Adam Avrupa basketboluna çok uyyor.. Umarım Ülker falan almaz ..

Aynen Mete'nin dediği gibi baya kavgalı ayrılmışlardı, sanmıyorum Ömer'in Fener'e gideceğini.

650 bin x 7,5 5 milyon civarı falan yapar Bizim bütçenin 2/3'ü falan. Çok uçuk.

Olmaz da Durant bize tam uyardı be Tugay.:)

Türkiyede neden kalıcı başarı sağlanamayor,bu sayfaları okuyorak anlamak mümkün

2 sıra dışı galibiyete battal gazi,2 mağlubiyete ne şehittir ne gazi

Durenti alalım,Songalia yı gönderelim ,Nowitzky i alalım Shipp i gönderelim,bu adamların 1.5 sezondur bize yaşattıklarını yok sayalım,sistem takımı olmayalım ok,Merdivenleri ağır ağır çıkmak yok!!

Herşey bi anda olucak,avrupada futbol ve basketbolda sıra dışı işler yapan takımlarda hep öyle yapmıştır zaten

Türkiyede neden kalıcı başarı sağlanamayor,bu sayfaları okuyorak anlamak mümkün

2 sıra dışı galibiyete battal gazi,2 mağlubiyete ne şehittir ne gazi

Durenti alalım,Songalia yı gönderelim ,Nowitzky i alalım Shipp i gönderelim,bu adamların 1.5 sezondur bize yaşattıklarını yok sayalım,sistem takımı olmayalım ok,Merdivenleri ağır ağır çıkmak yok!!

Herşey bi anda olucak,avrupada futbol ve basketbolda sıra dışı işler yapan takımlarda hep öyle yapmıştır zaten

Levent abi Songaliadan bir katkı aldık mı allahının aşkına?

İyi bir 4 numara alma şansımız varken şansımızı değerlendirmeliyiz bence.Songalia her maç 5dk 2 faul alıp çıkıyor zaten.

Levent abi Songaliadan bir katkı aldık mı allahının aşkına?

İyi bir 4 numara alma şansımız varken şansımızı değerlendirmeliyiz bence.Songalia her maç 5dk 2 faul alıp çıkıyor zaten.

Takımda eksiklik varmı var,bu işin sonu yok zaten,full donanımlı bi takım avrupada çok azdır

Onlarda o noktaya 1.5 senede gelmemiştir

Bütçe var,sistem var,basketbol felsefesini(yada futbol yada herneyse) oturtma var var oğlu var

3 5 sonuca aldanıp lewel atlamaya çalışmakla sadece anlık başarı yakalanır

Efes maçı başlığındada yazdım

İlk eurolig ön elemesi maçından beri,Gordon,Shipp,Songalia,Furkan,Andirç,Lako,Shmapert

10 küsür maçta maçın adamı 7 skorer çıkarmışız,bana kaç takım sayabilirsin böyle,Bjk gibi Deron veya Kemp in üstünemi kuralım takımı

Onlar gibi plansız dostlar alışverişte görsün hesabımı devam edelim

Tek tek baktığın zaman eksik veya yetersiz bölgeler olabilir,ama Mahmuti felsefesini iyi idrak etmek gerek

Valla Levent abi Nbade bu sezon yok.Rakipler Duranti falan alınca 1 yılda olsa ligi domine edeceklerdir.Zaten Songaliada 34 yaşında kaç sene kalabilirki bizde.Sisteme uygun bir oyuncuda bulunabilir Nbaden.:)

Olmaz da Durant bize tam uyardı be Tugay.:)

Avrupa basketbolu için en uygun isim belkide ama çok para ya. O parayı Teodosic'e verip 3 yıl kendimize bağlayabilirdik mesala. :(

Durant'i de pek sevmem gerçi, Lebron, Kobe, Chris Paul, Dwight gibi adamların havası yok. :)

Chris Paul aylık 300 bin kabul eder mi ki? :o

Valla Levent abi Nbade bu sezon yok.Rakipler Duranti falan alınca 1 yılda olsa ligi domine edeceklerdir.Zaten Songaliada 34 yaşında kaç sene kalabilirki bizde.Sisteme uygun bir oyuncuda bulunabilir Nbaden.:)

Abi zaten her sene domine ediyorlar ,bırak bi sene daha etsinler :))

Kim istemez abi Durentleri bilmem neleri,bende isterim elbet ama ,bırakalım bi şeyi adam akıllı sindire sindire yapalım

Çok ciddi rakiplerin kimi koysan sırıtmıyor,oyuncu yetiştiriyor gibi imrenerek baktığımız sistem olgularını bizde uygulayalım

Mahmutinin bi söyleşisinde dediği gibi,prefabrik çözümlerle değil sağlam basarak ilerlemede fayda var,yoksa gelsin Keivin Garnet ben izlerim sorun diil :))

Bu takım taş üstüne taş koyarak buralara geldi,kat üstüne kat koyarak değil

Kesinleşen bir durum hala söz konusu değil gibi görünüyor aslında.Yinede %99 iptal gözüyle bakmak gerek.Menejerler artık her Euroleague takımına elindeki oyuncuların birer listesini yollar.Durant için Maccabi , Derrick Rose için ise rakibimiz Prokom'un ismi geçiyor.Bu tarz sansasyonel transferler olursa gerisi gelir zaten.Çok keyifli bir Euroleague sezonu olacak ve muhtemelen en çok parası olan kazanacak.Efes şimdi sezon başında o kadar para harcadığına yanıyordur muhtemelen.

Ray Allen, Kobe, Lebron, Wade, Durant, Garnett, Griffin

Aslinda Griffinin bir Garnett kadar katki vermeyecegini bilsemde Griffin acayip cool olur. Smaclari yeter :D

Durant için Ülkerde konuşuluyo .. Thabo Sefolosha 'nın etkisiyle gelebilir aslında .. Umarım gelmezde

Şimdi muhtemelen bundan sonra Nowitzkide Bayern Münihe gider.Hatta Chris Kamanda ona eşlik bile edebilir.

Ya Dirk reis ne yapacaksın Bayern'de falan gel işte buraya. :(

rakipler hamle yaparsa karşı bir atak şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt