Ndiaye Kamptan Ayrıldı!

Arda gitti kanatsız kalma muhabbeti oldu çıktık takır takır oynadık.
Sinerji bozulmasını kimse istemez ama bu gidişle kasada para olmayınca en sonunda harbi harbi futbolcuların kasığına para sıkışır.
Eminim ki keyfi olarak satmak istemez hocada Ndiaye yi ama şartlar öyle düşündüğümüz gibi kolay değil.
Ayrıca sürekli +10a topçu satsak neyse

Forumda ki engin futbol bilgisine göre ndiayenin gitmesinde sorun yok 4 günde 3 transfer yapılacak gelde gülme şampiyonluk gitti diyorum şaka sanıyolar sol beksiz şampiyon olunur ama orta sahasız olunmaz şunu bile bilmiyorsunuz.

Çok riskli bir hamle. Eğer yerine bir oyuncu alınmayıp Tolga, Selçuk ve Donk üçlüsünden biri düşünülüyor ise zorluk çekebiliriz.

Göz göre sampiyonluk satiliyor.

Selcuk mu sampiyom yapacak bizi?

Almasınlar sol bek falan transferde yapmasınlar hiç yeter ki Ndiaye kalsın.

Ndiaye'nin satılması -50milyon € olarak düşünün, şampiyonluk zora girecektir. Kimse abi top kontrolü yok yhaaaaa falan demesin.
Ndiaye bu takımın en önemli oyuncularından biridir. Şuan satılması bizi kötü duruma sokar çok net bu.

Ndiaye gibi topçunun devre arası satılmasına sevinen forum gsc şaka gibi ne desek boş 30.hafta havlu atınca söversiniz ama iş işten geçmiş olacak.

Satalım satalım yerine 3 transfer yaparız. Sol beke Uğur Çitfçi, orta sahaya Malatya'dan Azubuke, forvete de Mbilla.

Gece gece sinir olmamak elde değil.

Bi haber çıkmış ndiaye kamptan ayrıldı satıldı vs. diye, herkes görüşünü belirtiyor. Sanki alakasız şeyler konuşulurken birden forumdan bir kaç kişi ndiaye satılsın dedi ve ndiaye satıldı gibi davranan insanlar var konuda. Saat 4, ağır saçmalıyorsunuz olayın buradaki kişilerin görüşüyle alakası yok. Sattılarsa napıcaz oturup ağlayalım mı hep beraber? Teknik ekibin ve yönetimin kararıdır o. Bizle alakası yok :D Cidden yok.

Doyamamıştım kara oğlana be bu kulüpte hangi kara oğlanı sevsek gidiyor lanet olsun böyle düzene.:(

Bi haber çıkmış ndiaye kamptan ayrıldı satıldı vs. diye, herkes görüşünü belirtiyor. Sanki alakasız şeyler konuşulurken birden forumdan bir kaç kişi ndiaye satılsın dedi ve ndiaye satıldı gibi davranan insanlar var konuda. Saat 4, ağır saçmalıyorsunuz olayın buradaki kişilerin görüşüyle alakası yok. Sattılarsa napıcaz oturup ağlayalım mı hep beraber? Teknik ekibin ve yönetimin kararıdır o. Bizle alakası yok :D Cidden yok.
Şu zaman da satılması durumuna karşı çıkılmamasına tepkim benim.

Ndiaye gibi topçunun devre arası satılmasına sevinen forum gsc şaka gibi ne desek boş 30.hafta havlu atınca söversiniz ama iş işten geçmiş olacak.

yıkıldım resmen. Bu yeni başkan ilk falsosunu verdi para yok diye adamımı satıyorlar.

Şu zaman da satılması durumuna karşı çıkılmamasına tepkim benim.

Tepki versen ne olacak? İş yeni yönetimde. Ben beğenmiyorum şahsen ndiayeyi ama yerine koyulacak adam max. selçuk o yüzden satılması mantıksız ama devre arası transfer döneminin bitmesine son bir kaç gün kala böyle hamle yapmak ayağına sıkmaktan başka birşey değil. Yeni yönetim bildiğin risk alarak başlar işe, tutmazsa dursundan farkı kalmaz.

Ayrıca sabah ola hayrola yarın çıkar kokusu ne olduğu. Belki gazetecilerin uydurması adamın işi vardır gece dışarı çıkmıştır.

o değil de bu akşam oynasaydı bari şimdi işin yoksa lawalın selçuku yerlerde sürüklemesini izle

Geri
Üst Alt