Ne Oldu, BİTTİ mi Dedin?

fatih hocayı sevmemek başka başarılarına kulp takmak başka..
GS yi hagi sayesinde UEFA şampiyonu yaptı peki türk milli takımını Avrupa şampiyonasında 12 kişiyle yarı final oynatan kimdi?
dur o başarıda "şans " sayesinde gelmişti yada başka bir deyimle "son dakika balı "isimli bir gurabeyle değilmi..
kötü giderse kahrol terim tukaka terim iyi giderse yok halamın bıyıkları olduğu için başarılı yok güneş batıdan doğdu şanslıydı yok çok para harcadı rakipler zayıftı vs.vs.
GS nın başına gelmesini zerre istemiyorum ama adamın başarısızlığından haz alacak kadar da uçmadım nefret bulutlarında..

Şikeci tüpçü şerefsizinin emri altında çalışması benim gözümde terimi bitirmiştir .. Kimse onun büyüklüğünü tartışmıyor zaten bizden gitmesine birşey diyemem ama üzerimize bu kadar oynanan biz sezondan sonra kendine verilmiş cezalar artı play-off saçmalığı vs.. Oraya gitmeyecekti senin başkanın şikeyke mücadele ederken sana kupa bile vermeye gelmeyen adamın altında çalışmak da nedir? şahsi fikrim gelmesinden yana değildir umarım böyle birşey gerçekleşmez..

espriyeteneğinde müthiş :D 31 yaşında gözüküyorsun emnimisin yoksa adamdan saysınlar diye mi öyle yazdın :D
Oyle bir amacim olsaydi senin gibi 40 yazardim zira kurdugun cumleler daha cok 0-4 zeka yasina sahip olup 40 yasinda gostermek isteyen birisi gibi.

fatih hocayı sevmemek başka başarılarına kulp takmak başka..
GS yi hagi sayesinde UEFA şampiyonu yaptı peki türk milli takımını Avrupa şampiyonasında 12 kişiyle yarı final oynatan kimdi?
dur o başarıda "şans " sayesinde gelmişti yada başka bir deyimle "son dakika balı "isimli bir gurabeyle değilmi..
kötü giderse kahrol terim tukaka terim iyi giderse yok halamın bıyıkları olduğu için başarılı yok güneş batıdan doğdu şanslıydı yok çok para harcadı rakipler zayıftı vs.vs.
GS nın başına gelmesini zerre istemiyorum ama adamın başarısızlığından haz alacak kadar da uçmadım nefret bulutlarında..
Yahu avrupa sampiyonasinda dunya kupasinda tarihlerinde ilk defa yari final oynamis bir suru takim vardir neredeyse her turnuvada yasanir boyle olaylar bunu bu kadar buyutup tarih yazdik hoca tarih yazdi demek nedir arkadas

Derler aga bunlar azize de efsane derler işte böyle. Hala yarı final oynayan takımlar var diyor hala anlatılmak isteneni kafası basmıyor.

Umarım FT dursun varken gelir de bütün parator hayranları anyayı konyayı görür..

Bizim 2 senemiz cayır cayır yanacak ama FT takıntısından ebediyen kurtuluruz hiç değilse

Son 20 yılda Galatasaray futbol takımının yurtiçi ve yurtdışında başarıların %70-80'nin de imzası olan birine böyle saçma bahanelerle başarıları yok saymak yakışıksızdır. Hocalığını beğenmeyebilirsin, başarısız diyebilirsin, kişiliğini beğenmeyebilirsin,egosu yüksek diyebilirsin ama sadece gaz veriyor taktik sıfır, Hagi sayesinde başarılı oldu, şimdi Sneijder sayesinde başarılı oldu, Aysal olmasaydı başarısız olurdu. Hagi bizim efsanemizdir 96-2000 döneminin en önemli karakteridir belki de ama başarıda Terim'i, Hakan'ı,Taffi'yi,Bülent'i,Süren'i ve diğerlerini yok saymak acizliktir. 2011'de yine Galatasaray için dönüm noktasıdır bir nevi efsane dönemin tekrarıdır. Aysal'da özellikle ilk 2 yıl düzgün bir yönetim sergilemiştir, sportif olarak başarılıdır ancak başarı sadece Aysal'ın değildir. Terim'i ve onun maksimum verim aldığı oyuncuları Muslera,Melo,Selçuk,Drogba hatta Engin,Emre'yi de unutmamak lazım.

İyi transferleri Aysal, Kötülerini Terim yaptı.
Terimin başarısı tesadüf ya da sadece gaz
Uefa Kupasını Hagi aldı
2011 sonrası başarı Aysal'ın vs vsYani sizin yaptığınız klasik çekememezlik, başarıya bok atma. Eleştirmek istiyorsanız gerçekleri saptırmadan yaptığı hatalar üzerinden eleştirin farklı yan sebepleri olsa da üstten gelen emri kıramadığı için Galatasaray'ın başındayken milli takıma gitmesini eleştirin mesela ya da farklı gördüğünüz hatalarını eleştirin.

Benim guzel ulkemde neden 1 kisinin alaninda cok iyi oldugu kabul edildiginde onun her yaptiginin dogru olduguna inanip olumune savunulur anlasilir gibi degil.

FT GS tarihinde altin sayfalara sahip olacak olan ve efsane olarak anilacak olan TD dur.

Ben kendisini sevmem ama bir GS li olarak saygi duyarim hakaret etme ihtiyaci hissetmem , bu kisi olarak sevmedigim adama hakaret edilmesinden de hoslanmam. Yok kebapci yok yumurta topuk olacak is degil.

Toschakin bir lafi vardi FT icin. "4 yil ust uste sampiyon olmasi, uefayi almasi tesaduf degil ama CL de o kadroyu bir ust tura tasiyamamasi da tesaduf degil."

Bana gore burada hersey net. Adam diyoki "Iyi , Turkiye ligi icin cok iyi ama uluslararasi standartta 1. Sinif degil"

Bana gore 2003 ten beri Avrupada bir takimi calistiramamasi da bir tedaduf degil.

Hep cok pahali kadrolari bir yere getiriyor. Tekrar gelirse 2. Gelisinde oldugu gibi 60 milyon dolari cope attirir. Onun icin hic dogru zaman degil.

Ayrica GS baskanina onerdigi sozlesme uzatma icin medya uzerinden "Birileri mutlu olacak diye imza atacak degilim" deyip posta koymasi , zaten anlastigi "Beni itibarsizlastiriyor." Deyip yerdigi tupcu ile sozlesme imzalarken unal aysala laf cakip siritmasi net bir karaktersizligi idi.

Onun GS icin bir efsane olmasi malesef bu gercekleri gormememize sebep olmamali.

Toschak komik adammış bizimle Toschak geçmek istemiş diyebiliriz.

hain köpekler yine çıkmış piyasaya..
futbolda euro 96,uefa kupası,2008,üst üste şampiyonluklar neyinize fazla geldi hain köpekler..

fatih terim gerçek bir imparatordur..

hırvatistan ve ispanya gibi iki güçlü takıma kaybettik diye kendinizi kaybettiniz..

bu şampiyonayı izleyipte yorum yazma fırsatını bulduğunuz için önce hocaya şükredin de sonra yorum yazın...

Umarım FT dursun varken gelir de bütün parator hayranları anyayı konyayı görür..

Bizim 2 senemiz cayır cayır yanacak ama FT takıntısından ebediyen kurtuluruz hiç değilse
Ustad transfer yapilmayacak olursa zaten gelmez gotu boklu tsl de sampiyon olucaz diye 50 milyon harcatir bize yine sampiyon yaptim geldim diye kasim kasim kasilir.Ama zaten su sartlarda gelmez nerde para orda ft

ya refik bey sen , hagiyi bu seneki takıma koy söverdik demiyor muydun sneijderi kurtarmak için

şimdi de haginin yanındakileri gömüyorsun terime çakmak için

az tutarlı ol

konu için ise ft bitti dememiş bazı oyuncular bitti demiş bahanesi o
tutarsız bişey yok ki

bu takıma hagiyi koy bişey yapamaz

2000 yılındaki kadroya sneijderi koy hagi kadar başarılı olamaz

nesi tutarsız bunun

tutarsız bişey yok ki

bu takıma hagiyi koy bişey yapamaz

2000 yılındaki kadroya sneijderi koy hagi kadar başarılı olamaz

nesi tutarsız bunun

böyle yazınca tutarsız durmuyor tabi de

bahsettiğim 2 farklı konuda haginin futbolculuğunu öyle üsluplarla yazmıştın ki

bu konuda hagiden ,normal bir takımı tek başına başarılara taşımış futbolcu üstü biri gibi bahsettiğin algılanabiliyorken

sneijder konusunda ise aynı hagiden, vasat futbolculara sahip ve organize olamayan bir takımda küfür edilecek kadar kötü performans verebilecek bir futbolcu gibi bahsettiğin algılanıyor

belki de örneklerken kullandığın tabirler yüzünden tutarsız gelmiş olabilir , neticede bir futbolcu hem bir takımı tek başına avrupa şampiyonu yapabilecekken aynı zamanda başka bir takımda küfür yiyecek kadar kötü performans veremez zannımca

bu konuda hagiden ,normal bir takımı tek başına başarılara taşımış futbolcu üstü biri gibi bahsettiğin algılanabiliyorken

sneijder konusunda ise aynı hagiden, vasat futbolculara sahip ve organize olamayan bir takımda küfür edilecek kadar kötü performans verebilecek bir futbolcu gibi bahsettiğin algılanıyor

belki de örneklerken kullandığın tabirler yüzünden tutarsız gelmiş olabilir , neticede bir futbolcu hem bir takımı tek başına avrupa şampiyonu yapabilecekken aynı zamanda başka bir takımda küfür yiyecek kadar kötü performans veremez zannımca
hagi tek başına şampiyon yapmadı

haginin etrafında çok çalışkan okan emre suat vardı

defansta popescu vardı

kalede taffarel vardı

ilerde it gibi pres yapan hakan şükür vardı

bunların uefa kupasında emeği büyük

FAKAT

okan emre suat olmasaydı onların yerine pres yapan başka isimler bulunabilirdi

ama hagi fantastik özellikleri olan film kahramanı gibi

hagi gibisini bulamazsın

dedğim şey bu

Sahada hagi varken herhangi bir teknik direktöre ihtiyaç olmaz refik doğru söylüyor sahada kime ne yapması gerektiğini hagi söylüyordu zaten.

Hayal fanteziler ne güzel hayat. Doğrular olmayan doğrular. ..sen o ben yoksa uzaylı mı haklı. ..
Sonra diyorum kendi kendime golf da bir spor abi ya

Aslolan Galatasaray !!!

Sahada hagi varken herhangi bir teknik direktöre ihtiyaç olmaz refik doğru söylüyor sahada kime ne yapması gerektiğini hagi söylüyordu zaten.

ben zaten hagi konusunda bu konuda yazdıklarıyla hemen hemen aynı fikirdeyim de zamanında sneijdere gelen eleştirilere cevaben hagi o haliyle şimdi olsa küfür ederdik vb tarzı yorumları bana çok ters geldiğinden alıntıyı yapmıştım, hagi geçen sayfalardan birinde yunusun yazdığı gibi herhangi 10 adamla beraber oynasa bile farkını koyabilecek , kendisi sahada 1e1 markaj yediği için etkisiz kalsa dahi takım arkadaşlarını kumanda edecek apayrı bir futbolcuydu

refik beyin sivri dilli uslübü kendisini biraz yanlış anlamama sebebiyet vermiş olay bu :D

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt