Ne Yapmalıyız?

yahu ben bunu anlamiyorum neden ünal aysal hata yapmis oluyor?

ünal aysal mi yolladi terim'i milli takima?

terim bizi satti ve ustasinin yanina, sikeci ve ahlak yoksunu tüpcünün yalakasi oldu

ünal aysal da bosta olan ve getirebiliecegi en iyi td'yi getirdi takimin basina

devre arasi milyon dolarlar harcayip hocanin istedigi transferleri yapti

basarisiz birisi varsa o mancini'dir en basta cünkü kadroyu en iyi sekilde kullanamadigi icin

ayrica bariz sekilde oynamayan adamlar var takimda selcuk, burak, drogba vs.

bütün bunlarin sorumlusu ünal aysal'dir diyemeyiz

ülkede dönen dolaplari görüyorsunuz, biraz insafli ve vefali olun lütfen

Unal aysal hatayı gecen senenın basında yaptı. Basarılı bır yonetımı degıstırdı ve o gunden berı takımda hıcbırsey dogru gıtmıyor. Basarıda unal aysal dıye hepımız haykırıyorduk dogru ancak gelınen noktada unal aysalın kabahatı buyuktur.

napsın abi kimi oynatsın forvette, veya başka bir yerde. napsın adam

Ne demek ne yapacak? Bilic nasıl oynatıyor? Stad yok,Yıldız yok nerdeyse her hafta oyuncu sakatlanır vs. ama yarın bizi geçebilirler.Kısaca saçma olmuş bu laf belki iyi hoca olabilir ama bu lige uymaz.Bilic nasıl yabancı olarak takıma ruh veriyorsa Mancinide vermeli

Ne demek ne yapacak? Bilic nasıl oynatıyor? Stad yok,Yıldız yok nerdeyse her hafta oyuncu sakatlanır vs. ama yarın bizi geçebilirler.Kısaca saçma olmuş bu laf belki iyi hoca olabilir ama bu lige uymaz.Bilic nasıl yabancı olarak takıma ruh veriyorsa Mancinide vermeli

mancini vs bilic

yapma be bro

Hayır. Taraftarın da bu gece o çok eleştirdiği yönetim ve mancini'den bir farkı yok diyorum.

Lıg sonuncusu ıle oynuyoruz. Ayrıca rezalet oynuyoruz. 20.000 taraftar gelmıs stada bence gayet normal. Bu her takımın basına gelıyor sadece bızım degıl.

Lucas Hajroviç Burdisso Umut G.gibi isimleri oynatıp seneye tecrübe kazandırılmalı artık şampiyonluk gitmiştir. Birde tüm futbolcuların eline bir kağıt verip Mancini hakkında düşündüğü birer kelimeyi yazmalarını istesek ayıp olmaz heralde. Küsecek halimiz yok başkan nasıl 2 sene üst üste şampiyonlukta başarılıysa sezon ortasında Fatih Hoca'yı göndererek işleyen çarkı bozdu neticesinde de olan oldu. İstifa söylemi başkan için biraz ağır olabilir Mancini de umut vaadetmiyor ne yazık ki..

Lucas Hajroviç Burdisso Umut G.gibi isimleri oynatıp seneye tecrübe kazandırılmalı artık şampiyonluk gitmiştir. Birde tüm futbolcuların eline bir kağıt verip Mancini hakkında düşündüğü birer kelimeyi yazmalarını istesek ayıp olmaz heralde. Küsecek halimiz yok başkan nasıl 2 sene üst üste şampiyonlukta başarılıysa sezon ortasında Fatih Hoca'yı göndererek işleyen çarkı bozdu neticesinde de olan oldu. İstifa söylemi başkan için biraz ağır olabilir Mancini de umut vaadetmiyor ne yazık ki..

Şampiyonluk gitti de ikincilik garanti değil.

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

GALATASARAY'ı sadece kendilerine değer katan bir marka olarak kullanan, ismlerine ve kariyerlerine güvenip ARMA'ya hizmeti geri plana atan ve teknik direktöründen oyuncusuna bu hastalığa sebep olan her kimse hesap vermelidir....

Unutulmasın;

Gerekirse "Derbi gider kupa gider... RUH gitmesin bize yeter."

ASLOLAN GALATASARAY'dır...

adama bak takımı ben kurmadım demiş

ulan devre arası 15 transferi yapan benmiydim

Yanlisin var 30 transfer yapmistik.

+++

Baskanin gorevi birakacagini dusunuyorum. En iyisini yapar. Sonra gelsin Carruscalar gitsin Inamatolar :D

GS baskansız kalmaz giderse gıder bu kadar korkmanın anlamı yok.sadece aysal yıldız getırmedı bız popescularda görduk hagılerde baskanda aysal degıldı.

Onu diyorum ya iste keske gitsede 03-11 ruhu geri gelse ozledik o gunleri :(

son 2 yıldakı ruhu getıren baskan olmadıgımını anlamadın mı.durust gıttı albayrak gıttı adnan özturk gıttı fatıh hoca gıttı.şimdi aysal baskan var işte 03-11 ruhuna sahıbız.sonuçlardan ve kaostan bellı degıl mı

selcuk inan ve burak yilmaz yerine 2 saglam topcu alirsak problemler cozulur. bugun bu 2 adamin takimin ne sekilde carkina zictigini kavrayabildim cok sukur.

bruma gelince de rahatlayacagiz insch

Geri
Üst Alt