Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.568
- 2.217
- 1.813
Aç bir film izle gitsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yahu ben bunu anlamiyorum neden ünal aysal hata yapmis oluyor?
ünal aysal mi yolladi terim'i milli takima?
terim bizi satti ve ustasinin yanina, sikeci ve ahlak yoksunu tüpcünün yalakasi oldu
ünal aysal da bosta olan ve getirebiliecegi en iyi td'yi getirdi takimin basina
devre arasi milyon dolarlar harcayip hocanin istedigi transferleri yapti
basarisiz birisi varsa o mancini'dir en basta cünkü kadroyu en iyi sekilde kullanamadigi icin
ayrica bariz sekilde oynamayan adamlar var takimda selcuk, burak, drogba vs.
bütün bunlarin sorumlusu ünal aysal'dir diyemeyiz
ülkede dönen dolaplari görüyorsunuz, biraz insafli ve vefali olun lütfen
Bir an önce Mancini'nin görevine son verilmeli. Tazminat kulübe kaçacak biraz ama başta bunu hesaplayamayanlar düşünsün bunuda.
napsın abi kimi oynatsın forvette, veya başka bir yerde. napsın adam
Ne demek ne yapacak? Bilic nasıl oynatıyor? Stad yok,Yıldız yok nerdeyse her hafta oyuncu sakatlanır vs. ama yarın bizi geçebilirler.Kısaca saçma olmuş bu laf belki iyi hoca olabilir ama bu lige uymaz.Bilic nasıl yabancı olarak takıma ruh veriyorsa Mancinide vermeli
Sen yanı galatasaray lıg sonuncusu kayserıyı stad dolu olmadıgı ıcın yenemedı mı dıyorsun?
Hayır. Taraftarın da bu gece o çok eleştirdiği yönetim ve mancini'den bir farkı yok diyorum.
Lucas Hajroviç Burdisso Umut G.gibi isimleri oynatıp seneye tecrübe kazandırılmalı artık şampiyonluk gitmiştir. Birde tüm futbolcuların eline bir kağıt verip Mancini hakkında düşündüğü birer kelimeyi yazmalarını istesek ayıp olmaz heralde. Küsecek halimiz yok başkan nasıl 2 sene üst üste şampiyonlukta başarılıysa sezon ortasında Fatih Hoca'yı göndererek işleyen çarkı bozdu neticesinde de olan oldu. İstifa söylemi başkan için biraz ağır olabilir Mancini de umut vaadetmiyor ne yazık ki..
adama bak takımı ben kurmadım demiş
ulan devre arası 15 transferi yapan benmiydim
Yanlisin var 30 transfer yapmistik.
+++
Baskanin gorevi birakacagini dusunuyorum. En iyisini yapar. Sonra gelsin Carruscalar gitsin Inamatolar![]()
Yanlisin var 30 transfer yapmistik.
+++
Baskanin gorevi birakacagini dusunuyorum. En iyisini yapar. Sonra gelsin Baris Ozbekler, Sarplar, basketbolda kumeye oynamalar.
GS baskansız kalmaz giderse gıder bu kadar korkmanın anlamı yok.sadece aysal yıldız getırmedı bız popescularda görduk hagılerde baskanda aysal degıldı.
ben başkana demedimki lafı manciniye dedim niye atladın hemen
Onu diyorum ya iste keske gitsede 03-11 ruhu geri gelse ozledik o gunleri![]()
adama bak takımı ben kurmadım demiş
ulan devre arası 15 transferi yapan benmiydim