Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.767
- 1.652
- 1.198
Sene 2011 rastgele geldik hala burdayız giriş kolay çıkış yok arkadaş

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende iki kere ceza yemistim onun yüzünden. Galiba şimdiki admine o sattı siteyi dayanamayıp27 yaşındayım şuan.17-18 yaşımda takılıyordum bu forumda.
Serdar vardı admin.oğuz serdar mıydı.Onu hatırlayan varsa like atsın.Az küfür yemedi benden.Ona küfür ettikçe ban yerdim.Liseliler bilmez.
Oğuz Serdar vardı herkese laf sokardı. Ergenliği sancılı bir arkadaştı.
Uzun uzun yazar çıldırtırdım kendisini.
Herif sonra efsane para kırmış diyorlar ama. Fena fanatik Barcelona'lıydı, Aziz Yıldırım avatarı ile gezer, Les Ednans derdi. Bir tek Les Ednans konusunda haklı çıktı.
Evet biride bizim bir alt yapidaki topcunun kuzenimiydi ne topcunun ismi Oguz mu Oguzhan miydi ufak bisey böyle 10 numara bolgesinde oynuyorduSercan horoz du sanirsam
Sent from my iPad using Tapatalk
silvia berti hesabı benimdi , gerçek sanan epey üye çıkmıştı , sövenler prandelliye mesaj yollayanlar vardı ama hesabın şifresini unuttum yoksa halen aktiftirBirde çift üyelikleri olanları ögrenseydik. Hele bana bir şeref aydın şakası yapmislardı karşımdakini gerçek şeref zannettim önce alttan aldım sonra ana bacı girmiştim iyi troll olmuştum![]()
Hatırlıyorum Yasin Yıldırım filan tweeter den açıkladı doğru diyordu sonra Nuri'nin fake hesabi dedilerdi. Birde kantarellimi ne vardisilvia berti hesabı benimdi , gerçek sanan epey üye çıkmıştı , sövenler prandelliye mesaj yollayanlar vardı ama hesabın şifresini unuttum yoksa halen aktiftir
bir de wesley sneijder hesabı almayı başarmıştım, bize transfer sürecinde ..Tabi hemen bloke yemişti ama like atabiliyordum , heyecanlanan birkaç kişi olmuştuley:
Kantarelli gercekti. Melihin hesaplardan degil.Hatırlıyorum Yasin Yıldırım filan tweeter den açıkladı doğru diyordu sonra Nuri'nin fake hesabi dedilerdi. Birde kantarellimi ne vardi
Birden fazla hesap açmak ban sebebi.silvia berti hesabı benimdi , gerçek sanan epey üye çıkmıştı , sövenler prandelliye mesaj yollayanlar vardı ama hesabın şifresini unuttum yoksa halen aktiftir
bir de wesley sneijder hesabı almayı başarmıştım, bize transfer sürecinde ..Tabi hemen bloke yemişti ama like atabiliyordum , heyecanlanan birkaç kişi olmuştuley: