Haber N'Golo Kanté, Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, N’golo Kante transferini 5 M€’nun altında bir bedel karşılığında noktalamak üzere. Son detaylar görüşülüyor. Fransız oyuncunun ilerleyen saatlerde İstanbul’da olması bekleniyor. (via RMC)

Alvarez 20
Kante 15 maaş
Gündüz 30 milyon
Ismail

Tahminen Kante'yi arada rotasyona alırlar. Ismail su kaynatmazsa çok iyi rotasyon.
Tamamen gol yemeyip Asensio Talisca ile vurgun peşindeler.
Hakemler yardım etmezse gol yollarında zorlanırlar ama zor da gol yerler. Tabi Kante nasıl meçhul

Alvarez 20
Kante 15 maaş
Gündüz 30 milyon
Ismail

Tahminen Kante'yi arada rotasyona alırlar. Ismail su kaynatmazsa çok iyi rotasyon.
Tamamen gol yemeyip Asensio Talisca ile vurgun peşindeler.
Hakemler yardım etmezse gol yollarında zorlanırlar ama zor da gol yerler. Tabi Kante nasıl meçhul
Sadece kante ile olacak iş degilki.defanslari canlı bomba.skriniar iyi pozisyon almazsa sıcarlar

Daha geçen steaudan 5 yiyeceklerdi,ismail varken ustelik

Alanyada ilkyari 3luk olacaklardı genduzi varken

kante dedem lale devrinde iyi topçuydu sene 2016 falan yeni nesiller bilmez

Ulkem futbolu ve parası adina üzülüyorum u 21 milli takımlarına bal ligi muamelesi yapan kanteye para veren. Adam daghim alajbegovic august priske gibi adamlar gelmez tabi . Kulup oyuncu alir kiralar 15 e hayvan gibi defansif istatistiği vardir. biz de anca biz bu adamlar gelmesin bizlere bunlar isimli adamlar layık demeye devam. Oyuncu hata yapsın oyuncu degil demeye devam

Geri
Üst Alt