- 16 Haziran 2010
- 202.080
- 153.999
- 6.838
Fenerbahçe, N’golo Kante transferini 5 M€’nun altında bir bedel karşılığında noktalamak üzere. Son detaylar görüşülüyor. Fransız oyuncunun ilerleyen saatlerde İstanbul’da olması bekleniyor. (via RMC)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duran+ Nesyri'yi gönderiyorlarken Kante- Sidiki geldi. Herhalde Fred'i gönderip 1 santrafor daha alacaklar gibi ama kimi alacaklar acaba?Talisca ve Kerem ile oynarlar bir macligina gibi duruyor.
Nunez falan olabilir nasil olsa Arabistan'a alistilarDuran+ Nesyri'yi gönderiyorlarken Kante- Sidiki geldi. Herhalde Fred'i gönderip 1 santrafor daha alacaklar gibi ama kimi alacaklar acaba?
Sadece kante ile olacak iş degilki.defanslari canlı bomba.skriniar iyi pozisyon almazsa sıcarlarAlvarez 20
Kante 15 maaş
Gündüz 30 milyon
Ismail
Tahminen Kante'yi arada rotasyona alırlar. Ismail su kaynatmazsa çok iyi rotasyon.
Tamamen gol yemeyip Asensio Talisca ile vurgun peşindeler.
Hakemler yardım etmezse gol yollarında zorlanırlar ama zor da gol yerler. Tabi Kante nasıl meçhul
Işte Kante nasıl bilmiyorum. Ama hâlâ aynı ise çok ciddi toparlarSadece kante ile olacak iş degilki.defanslari canlı bomba.skriniar iyi pozisyon almazsa sıcarlar
Daha geçen steaudan 5 yiyeceklerdi,ismail varken ustelik
Alanyada ilkyari 3luk olacaklardı genduzi varken
Sanırım aynı olsa bu sezon 6.olan al ittihadi da toparlardı birazIşte Kante nasıl bilmiyorum. Ama hâlâ aynı ise çok ciddi toparlar
Kotu oldu.Şampiyonluk hamlesi gibi gözükmekte