nihat kahveci

Yayında fena sallamış. Arkadaşını satanlar konuşuyor orada falan filan demiş. Olayı çok bilmemekle birlikte benim paramı konuşuyorlar yalan konuşuyorlar hanımımın ismini falan yanlış veriyorlar tarzı kısmı var burada her türlü haklı çıkar adamın parası yada hanımından başkasına ne? İllegal bir para değilse yorumculuktan kaç para kazandığı sizi ne bağlar? Sanki siz kendi kazandığınız paraları açıklıyorsunuz. Nihat Kahveci'yi de böyle ilk defa gördüm şahsen.

Yayında fena sallamış. Arkadaşını satanlar konuşuyor orada falan filan demiş. Olayı çok bilmemekle birlikte benim paramı konuşuyorlar yalan konuşuyorlar hanımımın ismini falan yanlış veriyorlar tarzı kısmı var burada her türlü haklı çıkar adamın parası yada hanımından başkasına ne? İllegal bir para değilse yorumculuktan kaç para kazandığı sizi ne bağlar? Sanki siz kendi kazandığınız paraları açıklıyorsunuz. Nihat Kahveci'yi de böyle ilk defa gördüm şahsen.

Hanımıyla ilgili konuştuğu anlar nerde acaba 343teki avellerin

Hanımıyla ilgili konuştuğu anlar nerde acaba 343teki avellerin
Bunu bende merak ettim, dunku yayinlarina baktim "ya ne demis bize kirletenler mi demis bir sey demis" dedi haluk

Seten " biz kafaya cakip yayin yapmadigimizdan" falan filan diyor.

Murat asikta mesaj atmis yayinda ahlaksizlar vs diye.

İlk programlarinda sallarlar 2 3 laf heralde

Hayır yanlış konuşuyorsun Nihat. Bir bok bildiğin yok. Barış'ı kıçımıza sokmalıyız.

Geri
Üst Alt