Nihat Kırmızı: "Galatasaraylıları sosyal medyada Fenerbahçeliler ve Beşiktaşlılar gaza getiriyor"

Galatasaray Yöneticisi Nihat Kırmızı: "Takımın herhangi bir maaş sorunu yok. Birileri bunu yazmaya çalışıyor."

zamanlama manidar

Tam sırası bunu konuşmanın, bravo sana.Dikkatleri dağıtmaya çalışma, istifa edeceksiniz!

nerde konusuyor bu yaw. bide bu kim daha önce neredeydi kendisi acaba?

Galatasaray Yöneticisi Nihat Kırmızı: "Bence en çok bugün Fatih hoca kazanmamızı isterdi. Bundan sonraki maçlarımızı da en çok Fatih hoca kazanmamızı ister. Çünkü Fatih hoca, Galatasaraylı. Herkes kadar Galatasaraylı, belki de herkesten daha fazla."

Agzimiza ettiler bugun. Sizin ortaligi yakip yikmaniz lazim ama siz hakemi taraftarlara ve medyaya birakiyorsunuz öylemi? Birakin o koltugu taraftar yönetsin o vakit..

bu da yılların efsanesidir ha. bana son dönemde ciddi yaptırım uygulatan bir yönetim söyleyin. tff nin kimseyi iplediği yok. biz kendimizi yüceltiyoruz bu söylemlerle. (gs büyük camiadır herkes ayağını denk alsın bla bla.) bir bok değiliz malesef. 100 yıllık çınarları rezil etmekten, kendimizi dev aynasında görmekten başka bir şeye yaramıyoruz. kendi bataklığımızda birbirimizin üzerine çıkmaya çalşıyoruz, dünya futbolunu yakalamayı geç, bindirdiği tur her geçen yıl artarak devam ediyor. ismailin gs ın kalesini koruduğu bir kulübüz diyecek başka bir şey yok sanırım bunun üzerine... yazık ki ne yazık.
Tamamda renktaş Türkiyenin en çok şampiyon olan, en çok kupa kazanan ve en büyük kulübüyüz. Hiç mi yaptırım gücümüz yok ?

Yav 3.cü büyük bjk bile sahada bu kadar doğranmıyor. Aleyhlerine 1 tane yanlış kart çıksa ortalığı ayağa kaldırıyorlar. Biz neden yapmıyoruz ?

Fb kulübü her maç deli gibi kollanmasına rağmen maç kazanamıyor. Tribünlerine taraftar bile gitmiyor. Eskiden Galatasaray taraftarı TV'den spiker değiştirir, yorumcu kovdurur hakem düdüğü astırırdı. (Bknz: Ali Aydın)

Şimdi ne değiştide bu gücümüzü kullanamıyoruz ?

Birşey söylenmesi olumlu ama argüman çok zayıf kalmış
Avrupada puan alamamak umrunda olmaz kimsenin
Akıllarını başlarına almaları için başka şeyler söylemeleri lazım tehditvari

ne diyon kırmızı

bu adam nerden çıktı. ne saçma sapan yöneticiler geliyor sürekli

Bu maçı gerekirse bedava yapın, bari taraftar gerekeni yapsın.
Ağırlık koysun. Yönetimin açıklamaları cılız. Ben bile he he deyip geçiyorum.
Camia da artık kişisel şeyleri kenara bırakıp ağırlık koymalı.
Çok kızdığım şeylerden biri de, misal ünlü isimlerin etkisi bizden daha fazla.
Şampiyon oldu mu piyasa yapmayı biliyorlar, fanatik ayağına. Böyle zamanlar da nerdeler.
Tamam alakası yok ama bizim niye tanınan yüzlerimizle, cebi dolu zenginlerimiz bu kadar pinti.
Çıkarınıza göre şu takımı kullanmayın o zaman.

Bugün sahip çıkamayacaksak, ne zaman...
Bu kulüpte kişilere daha çok sahip çıkılıyor.
Büyük yanlış.

"Hakemler konusunda TFF'yi göreve çağırıyorum. Biz adaletli yönetim istiyoruz."

Gerçekten çok sert konuşmuş, inletmiş yeri göğü. 5 maç ceza almazsa şanslıyız

Geri
Üst Alt