Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.278
- 58.772
- 4.758
adam konuşmayı bilmiyor. rezalet bi başkansın burak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ceo'luk yapacak yer bakıyor kendine.Aman Allahım neler oluyor hakkımızı aramaya mı çalışıyorlar, tarihe not düşelim
Başkan kılıklı nerede?Saklanma Gsnin başkanı Elmas
Konuşturdukları adama bak ya Allah'ım ne hallere düştük biz ya gidin Abdurrahim Albayrak'ı geri getirinAbi susturum bu herifi, saçmalıyor.
Ne hallere geldik biz, bunlar nasıl bir profil abi ??
Çağır çağır. Gelirler.Nihat Kırmızı: "Hakemler hakkında çok şey söylemek isterim ama taraftarlarımıza ve spor camiasına bırakıyorum."
Nihat Kırmızı: "Hakemler konusunda TFF'yi göreve çağırıyorum. Biz adaletli yönetim istiyoruz. Galatasaray, Türkiye ve dünyanın en büyük camialarından. Kimse Galatasaray'la oyun oynamasın. Pişman olurlar!"
Nihat Kırmızı: "Bundan sonra ki maçlarımızı en çok Fatih hoca kazanmamızı ister"
Nihat Kırmızı: "Türk futbolunun % 70 i 80 i Galatasaray dan ibarettir"
Konuşturdukları adama bak ya Allah'ım ne hallere düştük biz ya gidin Abdurrahim Albayrak'ı geri getirin
halen göreve çağırıyoruz diyorNihat Kırmızı: "Hakemler konusunda TFF'yi göreve çağırıyorum. Biz adaletli yönetim istiyoruz. "