Nihat Kırmızı: "Galatasaraylıları sosyal medyada Fenerbahçeliler ve Beşiktaşlılar gaza getiriyor"

adam konuşmayı bilmiyor. rezalet bi başkansın burak

Abi susturum bu herifi, saçmalıyor.

Ne hallere geldik biz, bunlar nasıl bir profil abi ??

sen konuşma dayı bu nası ses tonu

rezan olaydı iyiydi

Ahaber'e çıkan siyasilerin söylediklerinin birebir aynısı

Nihat Kırmızı: "Hakemler hakkında çok şey söylemek isterim ama taraftarlarımıza ve spor camiasına bırakıyorum."

Nihat Kırmızı: "Hakemler konusunda TFF'yi göreve çağırıyorum. Biz adaletli yönetim istiyoruz. Galatasaray, Türkiye ve dünyanın en büyük camialarından. Kimse Galatasaray'la oyun oynamasın. Pişman olurlar!"

Nihat Kırmızı: "Bundan sonra ki maçlarımızı en çok Fatih hoca kazanmamızı ister"

Nihat Kırmızı: "Türk futbolunun % 70 i 80 i Galatasaray dan ibarettir"
Çağır çağır. Gelirler.

Kardeşim bu cumleyi lige yeni çikan giresunspor yoneticisi de kurar
Giresunsporla oyun oynamaya kalkmayin
Aha ne oldu ne değisti
Koca gs bunu mu diyebiliyor sadece
İcraat gorelim icraat

boş konusmayin icraat yapın icraat.

Konuşturdukları adama bak ya Allah'ım ne hallere düştük biz ya gidin Abdurrahim Albayrak'ı geri getirin

Yemin ederim aklıma geldi benimde Abdürrahim bile daha profilli duruyordu.

Ne hale geldik biz ? 100 küsür yıllık kulübün en büyük hayal kırıklığı bu yönetim

Nihat Kırmızı: "Galatasaraylıları sosyal medyada Fenerbahçeliler ve Beşiktaşlılar gaza getiriyor. Operasyon yapacağız diyorlar."

Şu çıkıp konuşan keko kimdir yav? Ne anlatıyor bu? Şu açıklamalardan sonra ben federasyonun yerinde olsam önümüzdeki maçta GS'nin aleyhine 3 tane bedavadan penaltı uydururum.

Nihat Kırmızı: "Hakemler konusunda TFF'yi göreve çağırıyorum. Biz adaletli yönetim istiyoruz. "

Nasil pişman olacaklar onu söyle? Pişman edebilecek gücün var da daha neyi bekliyorsun birde onu söyle! Bunların yaptığı yöneticiliği bende yaparım.
Gücün olacak kardeşim baglantin olacak paran olacak siyasi desteğin olacak burası Türkiye yok oyle idealist takilayim elestireyimde düzelsin.
Bi kıçı kırık adamla başa çikamadiniz be koca camia. Adamlar sari kart gordüler kirmizi yerine ts macindan sonra mhk istifa ettirdiler. Siz ne yaptiniz? Ne yapabileceksiniz? Anca konuş boş boş icraat nerde kardesim?

Geri
Üst Alt