nohut dürüm

Uğur Bulut

Bodybuilder
Ulubatlı Souness
boyle şeyler yaratılıyormus enteresan agzın içinde nasıl tat bırakır acaba lavasa sarılan nohut

Yanında/içinde zeytinyağlı bol yeşillik veya harici zeytinyağlı garnitür/çoban falan olmazsa, hard kabız yapacak bir enteresanlık..

Ben dürüme dürüm demem icinde et olmayinca.

Hayatımda duymadım. Çok uyduruk bir şeye benziyor

@Mehmet Arslaner sen ne dersin bu işe abi?
Fena değil, ama gerek olmadığı kanaatini taşıyorum. Karbonhidrat arası karbonhidrat çılgınlığını benimsemem mümkün değil. Ayrıca büyük üstat Tamer Tuna kabız yapabileceğini söylemiş yahu nohut lif manyağı bir bakliyat niye kabız yapsın.

Saçma bir kombinasyon gibi görünüyor ama nohuta ve dürüme ayrı ayrı saygılarımız devam etmekte.

Antep te çok yediğim yiyecek kulağa farklı gelmesi dışında hiç bir artışı olmayan yiyecek

Fena değil, ama gerek olmadığı kanaatini taşıyorum. Karbonhidrat arası karbonhidrat çılgınlığını benimsemem mümkün değil. Ayrıca büyük üstat Tamer Tuna kabız yapabileceğini söylemiş yahu nohut lif manyağı bir bakliyat niye kabız yapsın.

Bici bici ve bu birliktelik. Dünyanın en gereksiz lezzetleri.

Neyi faydasi var,
Geçen gün başka bir mesajımda yine konu ile alakasız bir alıntınız olmuştu görmezden geldim ancak bu kez merağımı elde ettiniz gerçekten, amacınız nedir? Bir şey anlatmak istiyorsanız, daha açık olunuz lütfen.

Bir ümmet dostu bile video atmamış.

Bici bici ve bu birliktelik. Dünyanın en gereksiz lezzetleri.
Bu yakışıksız ifadeleri editlemeni rica edeceğim, burası özgür bir platform bu gibi faşizan söylemlere müsade edilmez. Nohut dürüm, bici bici gibi yöresel lezzetlere gereksiz demek dolaylı olarak o yörenin halkını hedef almakla eş değerdir. Bu gibi ifadeleri çok sık kullanıyorsun, yönetimin dikkatini çekmek için bu mesajı yazmak zorunda hissettim kendimi. Frene bas, artık yeter.

Pilav dürüm varken tercih etmeyecegim yiyecek.

Geri
Üst Alt