- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
boyle şeyler yaratılıyormus enteresan agzın içinde nasıl tat bırakır acaba lavasa sarılan nohut
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fena değil, ama gerek olmadığı kanaatini taşıyorum. Karbonhidrat arası karbonhidrat çılgınlığını benimsemem mümkün değil. Ayrıca büyük üstat Tamer Tuna kabız yapabileceğini söylemiş yahu nohut lif manyağı bir bakliyat niye kabız yapsın.
Saçma bir kombinasyon gibi görünüyor ama nohuta ve dürüme ayrı ayrı saygılarımız devam etmekte.
Fena değil, ama gerek olmadığı kanaatini taşıyorum. Karbonhidrat arası karbonhidrat çılgınlığını benimsemem mümkün değil. Ayrıca büyük üstat Tamer Tuna kabız yapabileceğini söylemiş yahu nohut lif manyağı bir bakliyat niye kabız yapsın.
Geçen gün başka bir mesajımda yine konu ile alakasız bir alıntınız olmuştu görmezden geldim ancak bu kez merağımı elde ettiniz gerçekten, amacınız nedir? Bir şey anlatmak istiyorsanız, daha açık olunuz lütfen.Neyi faydasi var,
Geçen gün başka bir mesajımda yine konu ile alakasız bir alıntınız olmuştu görmezden geldim ancak bu kez merağımı elde ettiniz gerçekten, amacınız nedir? Bir şey anlatmak istiyorsanız, daha açık olunuz lütfen.
Bu yakışıksız ifadeleri editlemeni rica edeceğim, burası özgür bir platform bu gibi faşizan söylemlere müsade edilmez. Nohut dürüm, bici bici gibi yöresel lezzetlere gereksiz demek dolaylı olarak o yörenin halkını hedef almakla eş değerdir. Bu gibi ifadeleri çok sık kullanıyorsun, yönetimin dikkatini çekmek için bu mesajı yazmak zorunda hissettim kendimi. Frene bas, artık yeter.Bici bici ve bu birliktelik. Dünyanın en gereksiz lezzetleri.
Adana da desene şu söylediğini biBici bici ve bu birliktelik. Dünyanın en gereksiz lezzetleri.