Nordin Amrabat Galatasaray'a mı geliyor?

Cevap: Nordin Amrabat Galatasaray'a mı geliyor?

Gereksiz olur.Quaresma'dan bile daha bencil.Oyun içinde kayboluyor,devamlılığı yok.Lütfen FT adam eder demeyin.

amrabat ile pinoyu kıyaslamam bile.amrabat > pino

Hem alabileceğimiz Ambrabat'tan çok daha iyi oyuncular var.

solda cılgin atar

gel nordin reyiz

ttde şov yapar bu kel kardeşimiz

Anadolu futbolundan ne sihirbazlar geldi geçti, hiç birisinin adını hatırlayan yok....İki çalım attı diye göklere çıkarıyosunuz mahalle futbolcusunu.

iyi oyuncu hayır demem

Maçın son dakikalarında defanstan bi top çıkardı gibi hatırlıyorum. Fizik olarakta çok diri göründü bana. 8 milyon çok ama olsun yani 2-3 fazla verelim bi seferliğine.

Capımıza gore dusunmek lazım, Amrabat iyi oyuncu ama bizim ofansif olarak daha iş yapan oyunculara yonelmemiz lazım.

bu adam ancak alternatif olur. ilk 11 olarak düşünürseniz tekerlek patlar yarı yolda kalırsın.

Maçın son dakikalarında defanstan bi top çıkardı gibi hatırlıyorum. Fizik olarakta çok diri göründü bana. 8 milyon çok ama olsun yani 2-3 fazla verelim bi seferliğine.
yunus bu kayseri psvden zaten 1.1milyon dolara almış. bu adama 8 vermek sence akıllıcamı?

Yapılan yorumlara bakarsak; komşunun tavuğu komşuya kaz olarak görünürmüş gibi bir izlenim aldım.

yunus bu kayseri psvden zaten 1.1milyon dolara almış. bu adama 8 vermek sence akıllıcamı?

Fenerde Gökhan'a 3 milyon + Burak Yılmaz'ı vermişti hacı öyle bakmamak gerek:asd: Şimdi Burak 10'a katlıyor Gökhan'ı. Bilmiyorum 2-3 maç denk geldim ben baya beğendim. Fizik olarakta çok diri bize uyar bana göre.

Tam böyle bir adam gerek bize.

Valla takımlarına verdikleri katkıya bakarsak, kimse kimsenin çakması değil.

Amrabat, Quaresma'dan daha verimli bile diyebiliriz.

Hem Quaresma kadar konuşulan, sorun olabilecek bir futbolcu da değil.

Çok fazla bencil oynuyor.Takım oyuncusu olabilirse başarılı olabilir ama onun dışında gerekmez.

Fenerde Gökhan'a 3 milyon + Burak Yılmaz'ı vermişti hacı öyle bakmamak gerek:asd: Şimdi Burak 10'a katlıyor Gökhan'ı. Bilmiyorum 2-3 maç denk geldim ben baya beğendim. Fizik olarakta çok diri bize uyar bana göre.
ama ozaman burakta bir ışık yoktu. onun ışıgı trabzonda yandı.:) amrabat zaten kötü topcu degil hatta queresmaya göre daha güclü diri bir adam. ben istememde gelse bile alternatif olmalı.

Yunus ilk defa doğru konuştu futbol konusunda.
happy-smiley-638.gif

Amrabat alınırsa faydalı olabilecek bir futbolcu ama konuşulduğu gibi 7-8 milyon € verilecek bir futbolcu değil hatta bu ligde büyük takımlar haricinde hiçbir takımın oyuncusu o kadar para etmez.8 milyon € dediğiniz rakam 20milyon lira bonservis demek ve bu da bir sezondaki stad gelirlerinin yarısı falandır ve bir futbolcuya verilmemeli bence ,ama yabancı sınırının olmadığı yerde ve Aydın'ın alternatif olduğu bir takımda bulunursa güzel olur

5-6 milyona kadar çıkılabilir Amrabat için.Yıllık ücretide azdır

Bidon ødulu varsa gelsin.

Geri
Üst Alt