Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem alabileceğimiz Ambrabat'tan çok daha iyi oyuncular var.
yunus bu kayseri psvden zaten 1.1milyon dolara almış. bu adama 8 vermek sence akıllıcamı?Maçın son dakikalarında defanstan bi top çıkardı gibi hatırlıyorum. Fizik olarakta çok diri göründü bana. 8 milyon çok ama olsun yani 2-3 fazla verelim bi seferliğine.
yunus bu kayseri psvden zaten 1.1milyon dolara almış. bu adama 8 vermek sence akıllıcamı?
Şimdi Burak 10'a katlıyor Gökhan'ı. Bilmiyorum 2-3 maç denk geldim ben baya beğendim. Fizik olarakta çok diri bize uyar bana göre.Valla takımlarına verdikleri katkıya bakarsak, kimse kimsenin çakması değil.
Amrabat, Quaresma'dan daha verimli bile diyebiliriz.
Hem Quaresma kadar konuşulan, sorun olabilecek bir futbolcu da değil.
ama ozaman burakta bir ışık yoktu. onun ışıgı trabzonda yandı.Fenerde Gökhan'a 3 milyon + Burak Yılmaz'ı vermişti hacı öyle bakmamak gerekŞimdi Burak 10'a katlıyor Gökhan'ı. Bilmiyorum 2-3 maç denk geldim ben baya beğendim. Fizik olarakta çok diri bize uyar bana göre.
Fenerde Gökhan'a 3 milyon + Burak Yılmaz'ı vermişti hacı öyle bakmamak gerekŞimdi Burak 10'a katlıyor Gökhan'ı. Bilmiyorum 2-3 maç denk geldim ben baya beğendim. Fizik olarakta çok diri bize uyar bana göre.