# Nordin Amrabat

Cevap: Amrabat: "Galatasaray hayallerimin takımı "

Önüne geleni forumdan kovan adam 32 yaşında bile olsa gider yer. Önceki sayfalarda da karşı çıkan herkese alalım falan yazmışsın. Yaşım orada yazıyor. Gayet açık flu görüyor olabilirsin keza o video ile adam beğenen biri için süpriz değil.

alalım bu arakadaşı dememle adam alınmıyor espırı diyorum kafan basmıyor,2 senedir bu adamı izliyorum diyorum video ile adam beğenen biri diyorsun, ebe arkadaş bir yazdıklarımı oku once sonra yorum yap,bir daha diyorum önce okuuu sonra yorum yap,önce izle sonra yorum yap...anlamışşındır umarım anlamadıysan şu yazdıklarımı bir daha oku ...

alalım bu arakadaşı dememle adam alınmıyor espırı diyorum kafan basmıyor,2 senedir bu adamı izliyorum diyorum video ile adam beğenen biri diyorsun, ebe arkadaş bir yazdıklarımı oku once sonra yorum yap,bir daha diyorum önce okuuu sonra yorum yap,önce izle sonra yorum yap...anlamışşındır umarım anlamadıysan şu yazdıklarımı bir daha oku ...

Önce üslubunu düzelt. Yaşına hürmetin olsun. Önüne gelene gider yapıyorsun, şakaymış. Empati kuracak değiliz.

Cevap: Amrabat: "Galatasaray hayallerimin takımı"

Olabilir elbette. Alırsın her transferde olduğu gibi %50 ihtimal. Bende buna gerek var mı diyorum ? Kaç yıldır yeter artık "olur mu acep" transferlerinden 1 tane al gel adam gibi. 2.Riera (inşallah düzelir ama sanmıyorum) vakası kısa zamanda ağır gelecek maddi sıkıntılarımız mevcut. Nokta atış yapalım diyorum bende.

Aynen renktaş çoğu kişi sizin gibi düşünüyor zaten, bence Reyes transferinden daha garanti, bir de eğer Fatih hoca istemişse orda bir durmak lazım derim ben. Hakan Balta geçen seneki hallerini biliyoruz, Engin i bile dizginledi bence kafa attığı maç hariç, Kazım vurdumduymaz biri futbolunu hiç sevmem yalnız defansa elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyor, bu Fatih hocanın işi, eğer Amrabat alınırsa ki %100 hoca isterse alınır. Onun için sıkıntı olmaz, rahat olalım.

taam tartismayin sen onu begeniyon digeri begenmiyo. zorla sevdiremezsiniz veya seven bi adama niye seviyon diyemeyiz

Bu adam iyi ama istikrarsız benim kafamdaki en büyük soru işareti bu zaten.

Hollanda'da 30 tane Amrabat bulursun Psv tekme tokat yolladı adamı.

Amrabat'a vereceğin parayla Hollanda'dan Amrabat'dan çok daha kaliteli adamlar getirsin

Psv'den Mertens,Lebs,Wijnaldum Feyenord'dan Biseswar Twente'den Chadli gidin bunlara yönelin gıkımı çıkarmam genç,kaliteli isimler.

Hicbirini 15 Milyonun altindan alamassin.

Şerefsiz hurma ali turan gibi yapar oynatmaz adamı bize vermemek için

Recep bi sus ya gözünü seviyim.Kaç yorumunu okudum futboldan anlamadığın çok belli

Yöneticilerden bazı üyelerin ip kontrolünü yapmalarını istiyorum.

eğer kayserideki gibi oynayacaksa gelmesin

Kayserispor - Galatasaray 0-2 (30.10.2011) - YouTube

zahmet etme senin için buldum bir görüntu sana bir guzellik daha yapayım şimdi izlemek zor gelir sana videonun 40.sanıyesıne bak,bu poziyson gibi 4-5 pozisyonda daha var aynı maçta,önce bir izle amrabatı sonra hakkında yorum yap olurmu güzel kardeşim...

izledim messi bunun yanında topcu degil. haklısın kardeş. senin gibi futbol profesörlerini aramızda görmek bana mutluluk verdi.

Arkadaşlar rica ederim laf dalaşına girmeyin, rahatsız olduğunuz mesajları raporlayın.

Bazilari Amrabat konusunda cok basit düsüniyorlar.Transferler öyle "bunun istatigi daha iyi,bu gelsin" laflarla yapilmiyor.

Su an takim icinde iyi bi hava yakaladik,hic kimse kimseden üstün görmiyor.Melo 3.5 Milyon avro aliyor,13 milyonluk degeri var su an,brezilya milli takimiyla dünya kupalarinda ceyrek finaller oynamis felan filan... ama kendini bi emre colakdan üstün görmiyor (tabi saha icinde liderlik konusunda en önde).

reyesi cok begenirim,ve gelmesini de isterim,performans olarak takimimiz ucurur.ama her ne kadar reyesi övsemde onun bi "zor" karaktere sahip oldugunu herzaman belirtirim.

Amarabat o konuda daha risksiz bi transfer olur.bi de su var,amrabat haftaya bizim formamizi giyip manisaya karsi oynasa,kayseride oynadigigi gibi bizdede oynar (kisisel olarak,bizim takimda tabi daha iyi oynar selcuk,melo,elmander vs. sayesinde).ama reyes uyum sorunu yasayabilir ve bizim reyesi bekleyecek zamanimiz yok.uyum sorunu yasayacak yazmiyorum,ama yasasa hic sasirmam.

reyes amrabata göre cok daha teknik bi oyuncu,daha iyi paslar atiyor,sol ayagi zaaten muhtesem.

amrabat reyesden daha hizli,fizigi daha iyi ve asla pes etmeyen bi yapiya sahip.

yani reyes gelse sevinirim,amrabat gelsede sevinirim.ama sanki fatih hoca amrabati daha cok begeniyor.

izledim messi bunun yanında topcu degil. haklısın kardeş. senin gibi futbol profesörlerini aramızda görmek bana mutluluk verdi.

Yahu haksız mıyım ? Şu videoya bakıp "ohaa adama bak" diyecek ne yapmış. Şu videyu paylaşıyor ne diyeyim "hiç bilmeyen" adam beğenmez Amrabat'ı. Adamada yazık yani:)

3 gol 5 asist ile oynuyor. Webo'yu tercih ederim kısacası hani illa yurtiçi alacaksak. Bence alınacak yabancı yok ülke içinde.

reyes ts maçında çolakın yerinde olsa birazcık deşerdik afedersiniz

adam resmen ''onlar beni isterse, bende oraya giderim'' diyor ya

''ruyam Galatasaray'da oynamak''

''insallah ruyalarim gerceklesir''

gel amrabat gel

Amrabat cok iyi bir oyuncu.

Fizik 10, top teknigi 9, hırs 10.

Eger Galatasaray'da oynamak istiyorsa, fiyatıda 4,5,6 civarı olursa, sırf Hurma'ya tıpa takmak icin bile alınması gerekir.

3 gol 5 asist ile oynuyor. Webo'yu tercih ederim kısacası hani illa yurtiçi alacaksak. Bence alınacak yabancı yok ülke içinde.

Senin gibiler Iskoc liginde Aiden McGeady´yi alacagina Cris Boydu alirlar.Daha cok gol atti ya.

Geri
Üst Alt