# Nordin Amrabat

Cevap: # Nordin Amrabat

kayseri genç ve iyi oyuncular alıyo deli gibi koşuyolar. içerde çok güzel oynuyolar ama tecrübe yok. TS maçında süper oynadılar ama 3-3 bitti

sevdigim bir renktas

sene sonu fener alır,şampiyonlar ligine gidecekler ne de olsa.

gerek kayseri ile arayı düzeltmek adına

gerekse de iyi bir oyuncuyu kadroya katmak adına

bu adamı almalıyız sezon sonunda...

Yahu zaten Kayseri ile arayi duzelttik.

amrabat+h.ali kaldırım paketi halinde alsak süper olur, ama söz konusu kayseri kulübü olunca amrabatı alabilirsek ne mutlu bize..

gayseri-manisa maçını izledim iyi oynamış gerçekten

pasları tam isabet ve adam eksiltişi cok iyiydi bu maçta

eğer 2 gömlek üstünü alamıyacaksak alınmalı bence,tabiki hurma dürzüğü ile ara düzeldiyse

Sene sonu almalı bu adamı üst düzey oyuncu kayseriyle o kadar sorun yaşadı hala takımını taşıyan adam

kanatlarda kullanılacak tek yabancı adamın üst düzey olmasını istiyorum. amrabat yedek olarak düşünülebilir anca

bana görede amrabat beyler :D stoc çok iyi şut çekiyo ama hepsi o kadar.

tabiki amrabt. sorunu sevyim genc azmani kardesim

gökhan töre - Adel taarabt varken yetersiz gelmiyor mu sizlere? en son çare ambarat olmalı emre çolak, engin baytar daha iyidir "ambarattan" madem kontenjan doldurucaz, kaliteli olsun bir kalou, drogba, nebiliyim farfan olsun bedelsiz ne güzel.. arshavin olsun ama ambarat ilk tercih olmamalı biz seneye avrupada kimlere karşı oynicaz, ambarat ne yapabilir avrupada, Şampiyonlar ligi ne türkiye şike ligine benzer nede Hollanda kalecisiz ligine..

Geri
Üst Alt