Nostalji 2011-2012 | Galatasaray Fenerbahçe İle Dalga Geçiyor

Yalnız o sezon Fenere 2 defa tarihi fark atabilirdik. İlki normal sezondaki 3-1lik maçtı, ikincisi de onlarca pozisyona girip Arena da yine de 1-2 kaybettiğimiz Süper final zımbırtısın maçı.

O Süperfinal maçını nasıl kaybettik hâlâ aklım almıyor, aslında tarihi fark olacak bir maçtı. Çok üzülüyorum o maça gerçekten pisipisine mis gibi fırsatı elimizin tersiyle ittik.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

FT gittikten sonra sahadaki varlığımızı ortaya koyan hocamiz olmadi

Bu maçta yılların patlamasını yaşamıştık, kesinlikle müthiş bir maçtı. Özlüyorum bu günleri.

Yalnız o sezon Fenere 2 defa tarihi fark atabilirdik. İlki normal sezondaki 3-1lik maçtı, ikincisi de onlarca pozisyona girip Arena da yine de 1-2 kaybettiğimiz Süper final zımbırtısın maçı.

O Süperfinal maçını nasıl kaybettik hâlâ aklım almıyor, aslında tarihi fark olacak bir maçtı. Çok üzülüyorum o maça gerçekten pisipisine mis gibi fırsatı elimizin tersiyle ittik.

ben çok seviniyorum aslında o maç sayesinde kuşların stadında şampiyon olup 100 yıllık bir travma daha yaşatmıştık angutlara. :D

Aydın'ın kaçırdıkları neyse Aydın'dır kaçırır da,Necati nasıl o kadar kaçırdı anlayamadım o maç.

Yahu dikkat edin su takıma, takımdaki her oyuncu oyun içinde hareketli.Böyle yaparak hem markaja girmiyorlar, hem de hücumda oyun genişliyor. Ondan sonra Selçuk niye yana geriye oynuyor. (:
10-11 sezonu gibi bir dönem geçiriyoruz.Aynı çıkışı yakalayabiliriz.Euro 2016 sonrası Terim'i geri getirelim derim.

Son düzenleme:
Bu maça kadar pek iyi değildik, bu maçla beraber çıkışa geçmiştik.

O macta bile bize gol atmislardi o kadar şanslılar lan bunlar kaleyi gidemeden atmislardi.

O macta bile bize gol atmislardi o kadar şanslılar lan bunlar kaleyi gidemeden atmislardi.

Arka tarafı bu kadar boş bırakırsan yersin,Stoç'a çok tehlikeli şut açısı vermiştik direkten dönmüştü falan,hücum anlamında savunmalarını darma duman ettik ama savunma anlamında aynısını pek söyleyemem.

Zaten biz hep defansif olarak tırt değilmiydik?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Arka tarafı bu kadar boş bırakırsan yersin,Stoç'a çok tehlikeli şut açısı vermiştik direkten dönmüştü falan,hücum anlamında savunmalarını darma duman ettik ama savunma anlamında aynısını pek söyleyemem.
Ya sarper o macta ben tribundeydim ya 2 yada 3 kere kaleye gittiler hele 1-2 maci hiç sorma 2 kere gittiler 2 gol o maç 8-2 falan biterdi.

Geri
Üst Alt