GSCimbom
Nostalji 2011-2012 | Galatasaray Fenerbahçe İle Dalga Geçiyor
Ü

Nostalji 2011-2012 | Galatasaray Fenerbahçe İle Dalga Geçiyor Sayfa 2

Ümit Çatar ·

Cevap
33
Okunma
2K
Sayfa
2/2
Yalnız o sezon Fenere 2 defa tarihi fark atabilirdik. İlki normal sezondaki 3-1lik maçtı, ikincisi de onlarca pozisyona girip Arena da yine de 1-2 kaybettiğimiz Süper final zımbırtısın maçı.

O Süperfinal maçını nasıl kaybettik hâlâ aklım almıyor, aslında tarihi fark olacak bir maçtı. Çok üzülüyorum o maça gerçekten pisipisine mis gibi fırsatı elimizin tersiyle ittik.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yalnız o sezon Fenere 2 defa tarihi fark atabilirdik. İlki normal sezondaki 3-1lik maçtı, ikincisi de onlarca pozisyona girip Arena da yine de 1-2 kaybettiğimiz Süper final zımbırtısın maçı.

O Süperfinal maçını nasıl kaybettik hâlâ aklım almıyor, aslında tarihi fark olacak bir maçtı. Çok üzülüyorum o maça gerçekten pisipisine mis gibi fırsatı elimizin tersiyle ittik.

ben çok seviniyorum aslında o maç sayesinde kuşların stadında şampiyon olup 100 yıllık bir travma daha yaşatmıştık angutlara. :D

Aydın'ın kaçırdıkları neyse Aydın'dır kaçırır da,Necati nasıl o kadar kaçırdı anlayamadım o maç.

Yahu dikkat edin su takıma, takımdaki her oyuncu oyun içinde hareketli.Böyle yaparak hem markaja girmiyorlar, hem de hücumda oyun genişliyor. Ondan sonra Selçuk niye yana geriye oynuyor. (:
10-11 sezonu gibi bir dönem geçiriyoruz.Aynı çıkışı yakalayabiliriz.Euro 2016 sonrası Terim'i geri getirelim derim.

Son düzenleme:
Arka tarafı bu kadar boş bırakırsan yersin,Stoç'a çok tehlikeli şut açısı vermiştik direkten dönmüştü falan,hücum anlamında savunmalarını darma duman ettik ama savunma anlamında aynısını pek söyleyemem.
Ya sarper o macta ben tribundeydim ya 2 yada 3 kere kaleye gittiler hele 1-2 maci hiç sorma 2 kere gittiler 2 gol o maç 8-2 falan biterdi.