NTV Spor Programları

Cevap: Spor Servisi Programı

Mehmet Demirkol Galatasaray lisesi mezunu Fenerbahçe'lidir. Fakat çok severim kendisini. Takip ettiğim yazarların başında gelir. Yorumları gerçekten kalitelidir.

kendisi defalarca söylemişti fenerli olduğunu ama yine de severim kendisini en azından tarafsız olmaya çalışıyor

Istanbul Büyükşehir Belediyesporluymuş. Amigosuymuş.

Cevap: 100% Futbol Programı

%100 rezalet demiştim burada tepki mesajları yağdıralım diye ama kimse umursamadı heralde forumda popülarite meselesi var klasik halkımızın padişahım çok yaşa yalakalığı. her neyse ben birşeyler söyledim ve doğruluğuna inanıyorum bu ö.ç(ömer ç.) gillerden rıtfan ve ekürisi küntekin GS aleyhine konuşmaya devam edecekler. bazıları da banane kardeşim izlemeyin olur biter demeyi sürdürsün. Mantıklarına yandığım.

FB TV bile Galatasaray'ın transferlerinin içinden çıkamadığını itiraf etti :D

Komedi programı adamlar gülmekten programı sunamıyorlar. Yorumlarda sokak, kahve konuşması.

her spor praogramının asık yüzlerle sunulması diye bir kural yok.. bence çok güzel bir program..

Ntvspor'da Rıdvan Not defterinde Rijkaard'ı eleştiriyor.

Ntvspor'da Rıdvan Not defterinde Rijkaard'ı eleştiriyor.

Başka yaptığı bir şey yok ki.

Galatasaray'ı ve Rjkaard'ı eleştir.

Fenerbahçeyi ve Daum'u yücelt.

Hep bunu yapar Rıdvan.

Fenerbahçe yenilince ağlar.

Galatasaray yenilince gözlerinin içi parlar.

Tarafsız yorumcular olmadıkça hep böyle olacak.

Bir tarafta kendi çıkardığı gaza bile gülecek potansiyeldeki Demirkol,öte taraftada türkçe katili,okuduğunu anlamayan habire kişneyen entelleşme çabasındaki kıro Akdağ,

Boşuna zaman kaybı,fener yalakası 2 ezik...

bu programi seviyorum ben demirkolun yazilarini hep okurum objektif biridir

benimde kişisel görüşüm demirkolun iyi bir yorumcu olduğudur.fuat zaten herşeye güldüğü için oda problem değil ben seviyorum programı:D:D:D

Cevap: Spor Servisi ve Maç Toplantısı Programları

ntvspor da yayınlanan her program gibi kadıköylüdür ama eğlencelidir medyanın geneliyle kıyaslarsa belki objektif bile diyebilirim yani ehveni şer(kötünün iyisi)

Cevap: Spor Servisi ve Maç Toplantısı Programları

İyi program Spor Servisi,ama Maç Toplantısı Mustafa Doğan'ın olduğu bir program ne kadar iyi olabilir ki(adam iddia da sürpri oynadım diyor,10 maç oranı 8.5 zuhaha)

Cevap: 100% Futbol ve Not Defteri Programları

Güntekin'in tipi kaymış yalnız :)

%Rezalet yahu.Bu konuya kilit istiyorum.GS düşmanı programın ne işi var burada :mad:

Sene başında çok beğeniyordum ama şampiyonluk kızışınca yanlı yorum yapmaya başladılar

Geri
Üst Alt