NTV Spor Programları

Cevap: %100 Futbol ve Not Defteri Programları

fener yenilince rıdvan ı izlemek müthiş oluyo harbiden:D bu hafta iyi yine geçen hafta bu takım adamı kanser eder falan diyodu,kıpkırmızı olmuştu böyle:D

Cevap: 10 Numara ve Kırmızı Çizgi Programları

ya sergen gayet herşeyden anlıyo bence de resmen taraflı yorum yapıyo adam

Dün gece programın tekrarını izleyip de uyudum.Ne kadar huzurlu bir uykuydu anlatamam.Rıdvan'a sevgiler. (:

hıncal şuanda saçmalıyor.

Rijkaard ın dönemindeki Barcelona yı, kendisi daha iyi bile idare edebileceği belirtti. O Barça yı Rijkaard kurmamış zaten, hazırda varmış.

karşısındaki takoz da ağzını açıp bi dur hıncal, yavaş gel, hazıra konan Guardiola demiyor.

programa bir ara baktım ve Galatasaray'ın ve fenerin kadroları o kadar kaliteliki barça bile onlarla baş edemez dedikten sonra programı seyretmeyi kestim..

İiice bunadı herif :( hele o karşısındaki herşeye okey diyen tip yok mu,alllah allah evlerden ırak olsun..

yaa hıncal rijkaard neeskens ilk geldiinde ne kadar gururlandığını falan söylüyodu... bi de şimdi bak:D

DEMIRKOL zaman zaman taraflı konustuğu oluyo ama genelde nedediğinı bılen bırı hıncala gelınce ???

Bu programların yerine Takım Oyunu'na bakmanızı tavsiye ederim.Türkiye'de en beğendiğim yorumculardan biri Bilgin Gökberk.Ve onun dediği gibi "Hıncal Uluç ve Ahmet Çakar yıldız olma peşinde.Hıncal Uluç'un yıldızları sönmüş Rijkaard'ın yıldızından kendine sürüp yıldız olmaya çalışıyor."

Cevap: Spor Servisi ve Maç Toplantısı Programları

ula bu sergenin bi A. Madrid formasıyla çıkmadığı kalmış resmen madridi öve öve biteremiyo adi

Ah be sergen sen bide şu bjknın 8-0 lık maçı bi yorumlayacaktın bu programda maç sonundada görücektik seni ahh ahhhhh.

Bu Sergen ne kadar ikiyüzlü bi şahıstır böyle.Daha önceki maçta Caner neden çıkarıldı diye konuşuyodu,şimdi Dos Santos neden alındı diyor.Tam bir defolu karakter..

karaktersiz ya forveti bulucaksın diyor demekki denedi denedi antrenmanlarda en iyi Arda gördü orda onu oynatıyo forvet vardea o mu sokmuyo beyin özürlü

Kızıyoruz ve ben izlemiyorum programı ama bildiğim birşey var, A.Madrid kötü oynamadı. Kaçan gayet net pozisyonları var-bir deplasman takımı için.

İzlemiyorum ama bugün için ne deseler haklılar.

Cevap: Yenilsen de Yensen de Programı

Dün sunucu fener federasyonu dedi hahahaha.:D:D

Rıdvan çok sinirli hemde çok.

Vay be Nihat Özdemir'e göre Alex'in hareketi sarı kart bile değilmiş:)Ben birşey demeyeceğim.

Geri
Üst Alt