Oğulcan'ın 6 Maçlık Men Cezası 3 Maç Olarak Düzeltildi!

Hala yönetim susuyor. Daha fazla susarlarsa ben bize düşman olan taraftan kabul ediyorum kendilerini.

Çıkın kardeşim nereye çıkıyorsanız Tayyip’e mi çıkarsınız nereye çıkarsanız çıkın. Bu artık sportif boyutu aştı. Politik davranın biraz. Bu ülkede hiçbir kurum böyle aleni Galatasaray’ı karşısına alamaz. Alırsa da sonuçlarına katlanır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

daha yeni pfkdnın ardaya verdiği cezadan ban yemiştik. içerden yeni çıktık gelen habere bak şaka gibi.

bu yönetim benim gözümde hükmünü tamamen kaybetti. bu kadar pısırık bir yönetim tarihimizde var mıdır acaba?

resmen haksızlığa hukuksuzluğu sosyal medyadan iki bildiri paylaşıp kapatacaklarını düşünüyolar.

Hala yönetim susuyor. Daha fazla susarlarsa ben bize düşman olan taraftan kabul ediyorum kendilerini.

Çıkın kardeşim nereye çıkıyorsanız Tayyip’e mi çıkarsınız nereye çıkarsanız çıkın. Bu artık sportif boyutu aştı. Politik davranın biraz. Bu ülkede hiçbir kurum böyle aleni Galatasaray’ı karşısına alamaz. Alırsa da sonuçlarına katlanır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Iceride elestirilince aslan kesiliyorlar. Disaridan yapilmayan oyunlar kalmadi kedi gibiler.

daha yeni pfkdnın ardaya verdiği cezadan ban yemiştik. içerden yeni çıktık gelen habere bak şaka gibi.

bu yönetim benim gözümde hükmünü tamamen kaybetti. bu kadar pısırık bir yönetim tarihimizde var mıdır acaba?

resmen haksızlığa hukuksuzluğu sosyal medyadan iki bildiri paylaşıp kapatacaklarını düşünüyolar.

Forumda şöyle haberleri görmezden gelme seçeneği gelmeli bence.

Ben Oğulcan ın yerinde olsam ceza sonrası köpek gibi oybarım yırtarım kendimi o sahada..

Ama malum yerli oyuncu yatmayı g.t büyütmeyi seçecektir

Ayartma filan olmadığını söylemişti zaten Uyuşmazlık kurulu da .

Para cezası varsa da bu Oğulcana ait.

Susmaya devam edin yönetim bravo :tbr::tbr::tbr:

Şu video bile delil yav , haysiyetsiz , hukuksuz , tamamen taraflı bir karar.
Her türlü en kötü uluslararası kararla dönecek bu iş.
Ancak olan çocuğun oynamadığı 3 maça olacak. Çabaları da bu.

Rize tek tarafli olarak sozlesmesini uzatmis konu bu. Meblag onun odeyecegi miktar degil. Kulup karsilamak zorunda kalacak.
Ayrica bu karsimiza cikacak ilk ve tek hileli kararlardan biri degildir.
Kabullendikce bunlar daha da sindirmek icin her turlu islere devam edeceklerdir.

Adam bizi seçtiği için ceza ödetmeye çalışıyorlar. Salih gelmesin veya başka yerli oyuncular bizi tercih etmesin diye. Yoksa kurallara uygun yapılan bir durum. Bunlar firavun.

Rize tek tarafli olarak sozlesmesini uzatmis konu bu. Meblag onun odeyecegi miktar degil. Kulup karsilamak zorunda kalacak.
Ayrica bu karsimiza cikacak ilk ve tek hileli kararlardan biri degildir.
Kabullendikce bunlar daha da sindirmek icin her turlu islere devam edeceklerdir.
Meblag oyuncuya ait, bizi ilgilendiren bir konu değil o kısım

Bizimkiler yardım eder etmez bilemem.

Geri
Üst Alt