- 1 Ağustos 2014
- 62.918
- 73.176
- 4.218
Bu ne şimdi
Resmi karar açıklanmış
saçmalamasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne şimdi
Resmî kararda da zaten herhangi bir usulsüzlük yok diyor. Cezayı kitlemişler kısaca. Sadece 6 maçtan 3 maça düşürmüşler. 1.2m Euro ödetecekler.Resmi karar açıklanmış
saçmalamasın
Oğulcan ödüyorResmî kararda da zaten herhangi bir usulsüzlük yok diyor. Cezayı kitlemişler kısaca. Sadece 6 maçtan 3 maça düşürmüşler. 1.2m Euro ödetecekler.
başlarına taş mı düştü bizle ilgili olumlu karar vermezlerdi
ite bak
Iceride elestirilince aslan kesiliyorlar. Disaridan yapilmayan oyunlar kalmadi kedi gibiler.Hala yönetim susuyor. Daha fazla susarlarsa ben bize düşman olan taraftan kabul ediyorum kendilerini.
Çıkın kardeşim nereye çıkıyorsanız Tayyip’e mi çıkarsınız nereye çıkarsanız çıkın. Bu artık sportif boyutu aştı. Politik davranın biraz. Bu ülkede hiçbir kurum böyle aleni Galatasaray’ı karşısına alamaz. Alırsa da sonuçlarına katlanır.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
daha yeni pfkdnın ardaya verdiği cezadan ban yemiştik. içerden yeni çıktık gelen habere bak şaka gibi.
bu yönetim benim gözümde hükmünü tamamen kaybetti. bu kadar pısırık bir yönetim tarihimizde var mıdır acaba?
resmen haksızlığa hukuksuzluğu sosyal medyadan iki bildiri paylaşıp kapatacaklarını düşünüyolar.
Rize tek tarafli olarak sozlesmesini uzatmis konu bu. Meblag onun odeyecegi miktar degil. Kulup karsilamak zorunda kalacak.Ayartma filan olmadığını söylemişti zaten Uyuşmazlık kurulu da .
Para cezası varsa da bu Oğulcana ait.
Adam bizi seçtiği için ceza ödetmeye çalışıyorlar. Salih gelmesin veya başka yerli oyuncular bizi tercih etmesin diye. Yoksa kurallara uygun yapılan bir durum. Bunlar firavun.Ayartma filan olmadığını söylemişti zaten Uyuşmazlık kurulu da .
Para cezası varsa da bu Oğulcana ait.
Meblag oyuncuya ait, bizi ilgilendiren bir konu değil o kısımRize tek tarafli olarak sozlesmesini uzatmis konu bu. Meblag onun odeyecegi miktar degil. Kulup karsilamak zorunda kalacak.
Ayrica bu karsimiza cikacak ilk ve tek hileli kararlardan biri degildir.
Kabullendikce bunlar daha da sindirmek icin her turlu islere devam edeceklerdir.