Oğulcan’ın Sözleşmesi Uzatılmadı - Sözleşme Feshedildi!

lavuk baskanlari
bizim uzatma hakkimiz var ama onun da fesh hakki var son karari tff uck verecek demis (trt sport)

Sener kadar katki bekliyorum. Gelecek yazin Ogulcani nereye yollasak diye konusuruz.

Rizespor Başkanı Hasan Kartal: "Biz Oğulcan'ın sözleşmesindeki madde nedeniyle 1 yıllık opsiyonu kullanmak zorundaydık ama futbolcumuz kabul etmedi. Oyuncumuzun da feshetme hakkı var. Nihai kararı Uyuşmazlık Çözüm Kurulu verecek." (TRT Spor)

Rizespor Başkanı Hasan Kartal: "Biz Oğulcan'ın sözleşmesindeki madde nedeniyle 1 yıllık opsiyonu kullanmak zorundaydık ama futbolcumuz kabul etmedi. Oyuncumuzun da feshetme hakkı var. Nihai kararı Uyuşmazlık Çözüm Kurulu verecek." (TRT Spor)
Hakki varsa ggsin Magandaci

Beğenmiyorum ama sırf hödük maganda rize başkanı göt olduğu için sevindim.

bizzat bjkye oldu ayni sey larinde
bence heriflerin hakli oldugu nokta mevcut ama it olduklari da isin farkli bir boyutu.

Ekli dosyayı görüntüle 83872

Boyle bir oyuncu icin ugrasiyoruz, Rize'de bile ilk 11 oyuncusu degil yazik ne desek bos
Simdi birileri cikar rotasyon transferi icin iyidir der, yillarca bu kafa yüzünden yedek külübesinden verim alamadik, rotasyon icin degil ilk onbir icin oyuncu almamiz gerekiyor, bu sekilde eskiden banko oynayan oyuncun yedek oturup daha güclü bir kadron olacak.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aferin diyorum şu Rize'nin hokkabaz başkanına pabuç bırakmaması oldukça iyi. Gelir Adem gibi katkı sağlarsa başımızın üstünde yeri var iyi bir rotasyon takviyesi olacaktır.

Çok fazla önem atfetdiğim bir isim değil ancak sorf rizeye gıcıklık olsun diye almak isterim . Tabi uygun bir sözleşme bedeli isterse, yok bedeli yüksek isterse alacak gibi yapalım fenerin scout ekibi zaten hemen üstüne atlar x2 kat paraya alırlar . 2 kere kazanırız

11lik gordugun yerli topcular kim
depophotos_16683218_4_3_1583729525-700x525.jpg

Geri
Üst Alt