Oğulcan’ın Sözleşmesi Uzatılmadı - Sözleşme Feshedildi!

Hayırlı olsun camiamıza. İlk transferimiz hayırlı olsun.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oğulcan transferine ben o kadar soğuk bakmıyorum yıllığı denildiği gibi 3 milyon TL ise Adem katkısı verebilir bize.

Ali Yavuz Kol, Bye Ozaman ??
Neden by olsun, forvet rotasyonumuz (özellikle gençler açısından) çok mu geniş biri gelirken diğerini yollayalım? Oğulcan kanttaı da rotasyona sokulabilecek bi oyuncu. İyi kötü bişey diyemem ama Fatih hocam 6 sene önce de istemişti

Şartlar oluştuğuna göre Ali başkan elimizden kapar gibi görünmekte. Şaka maka Adem Büyük etkisi yapabilir, sahada yürüyen gamsız hıyartolardan iyidir.

Adem’den fazla katkı verecektir bence.

Ekli dosyayı görüntüle 83872

Boyle bir oyuncu icin ugrasiyoruz, Rize'de bile ilk 11 oyuncusu degil yazik ne desek bos

Çok uğraştığımızı düşünmüyorum. Bence şuanda Oğulcan kendisi uğraşıyor bize gelmek için. Çünkü önce sözleşme uzatıldı sonra iptal edildi.

Bu da Oğulcan’ın uğraştığını gösteriyor.

11lik gordugun yerli topcular kim

11lik topçuları görmesi gereken taraftar değil.Bu işten ciddi ekonomik kazanç elde eden yöneticiler bu adamları bulsun bir zahmet.

Zamanında bu kadar rezil transfer dönemleri geçirirsen,İşte böyle harıl harıl adam aramak zorunda kalırsın.Hala ısrarla neyi savunuyorsunuz.

Bizimkilerin futbolculara verdiği paralarda ciddi tutarsızlık var..
eminimki mert hakanada komik bir rakam teklif ettiler..Ama bir yandan hiç haketmeyen her hangi bir futbolcuya abartı paralar verebiliyorlar.O kıstası belirleyemiyorlar.Albayrak gibi yöneticinin onu belirleyememesi normal.

Oğulcan'ı Bursaspor altyapısından bu yana iyi kötü takip ediyorum. Her ne kadar çalışkan olsa da, bir türlü seviye atlayamadı. Ayrıca bu çocuğun devamlı oynaması lazım. Galatasaray şu durumda Oğulcan ismine ilk 11 garantisi veremeyeceğine göre, aldıysak oynama şartı ile kiralanması en doğru tercih olacaktır. Yoksa Jimmy'den farkı kalmaz. Bu genç yaşında yazık eder. ( Günümüz futbolunda 24 yaş her ne kadar genç olarak tanımlanmayacak bir yaş haline gelse de. )

ali koc baskanim ins araya girer

11lik topçuları görmesi gereken taraftar değil.Bu işten ciddi ekonomik kazanç elde eden yöneticiler bu adamları bulsun bir zahmet.

Zamanında bu kadar rezil transfer dönemleri geçirirsen,İşte böyle harıl harıl adam aramak zorunda kalırsın.Hala ısrarla neyi savunuyorsunuz.

Bizimkilerin futbolculara verdiği paralarda ciddi tutarsızlık var..
eminimki mert hakanada komik bir rakam teklif ettiler..Ama bir yandan hiç haketmeyen her hangi bir futbolcuya abartı paralar verebiliyorlar.O kıstası belirleyemiyorlar.Albayrak gibi yöneticinin onu belirleyememesi normal.

Post sana yoneltilmedigine gore neyi savunup savunmadigimin senle bir alakasi bulunmamakta

Geri
Üst Alt