Oğulcan’ın Sözleşmesi Uzatılmadı - Sözleşme Feshedildi!

Diyorum ki Oğulcan gelirse Ali Yavuz neden gitsin? Bir takımda illa 3 forvet olacak şartı mı var? Falcao-Adem-Andone rotasyonu ile başladık şu an elimizde hangisi var? Önümüzdeki 2 maçın birine forvetsiz birine de sadece Adem ile yedeksiz çıkıyor olucaz. Oğulcan da gelsin Ali Yavuz-Erencan da rotasyona girsin. Ne kaybımız olacak. Oğulcan kanadı da rotasyona sokar ayrıca illa forvet değil.

Abi Sen 18/19 yasinda olsan, 3. Forvetmi yoksa 2. Lig veya 3 Ligade tercübe ve süre almak mi daha mantikli ve gelecegin icin önemli ?

kaybimiz Rizede bile Kadroya giremeyen adami Ali Yavuz Kolun önüne atmaktir!
Maden deger veriyorsun yap 2.ci Forvet be en kötü senaryo, Alt Yaptidan cikar 1 tane daha.

Erencan‘da Süper Lig futbolcusu olmaz!

Ogulcan kim ya, yokmu hic Altyapida bir oyuncu?

Benim izlediğim maçlarda kanatta kanat forvet olarak oynuyordu. Onyekuru bölgesi yani orada hızı ve güçüyle etkili oluyordu en uçta görmedim ama özellik itibariylede Onyekuru bölgesinde daha iyi olur bence. seneye Onyekuru'nun yada onun yerine gelecek kişinin yedeği olur diye düşünüyorum şahsen. Sağ kanatın yedeği Yunus, Oğulcan'da 3. forvet olur bence.

Ilerde olabilirmi onu bilmem renktas ama Ali Yavuz Kol koy Forvete 5-8 Sene kafan rahat olur.
Harcamayalim, sonucta hep Forvet oynadi 95% maclarini, ve genelde Gol veya Assist yaptigi maclar genelde Forvetdeydi.

Ben izledigim Forvetde daha yararli, ama elbet Sen diyorsan ara sira belki Kanat oynatsbilirsin ama oraya Yunus u görmek isterdim.
O Cocukda ne olacak belli degil

Geri
Üst Alt