Ok, Tek Birşey Söyleyeceğim | Vol II

Cevap: Ok, Tek Birşey Söyleyeceğim | Vol II

Terim'in basın toplantısını izleyeniniz var mı. Eminim çok az kişidir. Emir kesin izlememiş de onu anladık zaten

Adam diyor ki, Galatasaray değişecek diyor. Her şeyi bir anda yapmak kolay değil tabi. Devre arasında değişecek, Haziran'da değişecek, Galatasaray değişecek diyor.

Dakika 15 Kazım çıktı, dakika 34 Zan çıktı. DK 45 Servet Kırmızı kart yedi. OHA, daha ne olsun. Engin sakat sakat oynadı. Ona rağmen 2-2 yi yakaladık.

Beyler ayrıca adamların ilk yarıda net penaltısı verilmedi. Bekir'le Gökhan'ın pozisyonuna bi daha bakın. 50. saniye net penaltı.

https://www.youtube.com/watch?annot...&feature=iv&src_vid=0udj3wWjG8Y&v=Hp32vBwwa54

Markus Merk diyorsa doğrudur diye bir kaide yok tabi ki ama Markus Merk bu pozisyonu penaltı değil olarak yorumladı. Açıkçası bana da penaltı gibi geldi, ancak Markus Merk'in açıklamasına da tamamen yanlış diyemeyiz.

"Bu bi ikili mücadeleydi, Gökhan aslında biraz sert bir müdahaleyle girdi, ancak futbolun içinde olan birşey, ikili mücadelede olması normal, penaltı yok" dedi.

Bence yoruma kalmış, penaltı veriledebilirdi verilmeyedebilirdi o pozisyonda ve vermemeyi tercih etti. Maçın henüz başı olması da bir etken olarak görülebilir.

__

Ancak Ujfalusi'nin bir pozisyonu var, ona penaltı demek mümkün bence. Hakem Gaziantep aleyhine de bizim aleyhimize de berbat bir maç yönetti orası açık. Ancak çoğu yanlış karar bizim aleyhimize çıktı.

Bu arada yan hakem Cem Satman'dı galiba, kutluyorum. Cenk Tosun'un ofsayt kararı haricinde mükemmeldi, her kararı doğruydu. Keşke diğer yan hakem de bunun 10da 1i kadar iyi olsaydı da iyi kararlar verebilseydi.

Ayrıca Markus Merk Sabri'nin kırmızısında çok iyi bir noktaya dikkat çekti. Orada Sabri'nin top çalmasından sonra düşen oyuncu faul beklemeden hemen kalkıp topu tekrar kazanmak için hareketleniyor, yani o bile faul olmadığını düşünüyor ama yan hakem olacak şerefsiz faulü veriyor. :o

Bizim en büyük problemimiz aslında ne futbol ne hakem ne de başka bir şey. Delikte bekleyen yılan gibi ya da negatif enerjiden beslenen demonlar gibi pusuya yatıp kötü anları bekleyen, bundan nemalanmak isteyen taraftar sayımız çok.

Bazen bir maçı kaybetmek, bize çok şey kazandırabilir ama bu ön yargıyla dövüşe sadece kalkansız çıkan savaşçı gibi oluyoruz. Az durun, susun ve çelme takmayı bırakın.

:005:

Emir sen bu bahsedilen adamsın hiç kusura bakma

Hakemin Gaziantepin aleyhine yaptığı hatalar bizimkinden daha onursuzcaydı. Bize yaptıklarını aklı sıra böyle telafi etmeye çalıştıki bu resmen ezikliğin daniskasıydı. Gökhanın pozisyonu için penaltı olabilirde olmayabilirde dediğin gibi yoruma açık ama adam elle almış topu pozisyonun başlangıcında. Ben Ujfalusinin pozisyonunu kaçırdım. bir ara ekran karşısından kalkmıştım ona denk geldi heralde. 4. Gollerinde orta sahadan çıkışlarında sol taraftaki elemande ofsayt gibi geldi bana ama tekrarını kaçırdım. Ayrıca 9 kişiden sonrada çokta güzel 7 kişi kalabilirdik ama hakem hakem değildi.

Markus Merk diyorsa doğrudur diye bir kaide yok tabi ki ama Markus Merk bu pozisyonu penaltı değil olarak yorumladı. Açıkçası bana da penaltı gibi geldi, ancak Markus Merk'in açıklamasına da tamamen yanlış diyemeyiz.

"Bu bi ikili mücadeleydi, Gökhan aslında biraz sert bir müdahaleyle girdi, ancak futbolun içinde olan birşey, ikili mücadelede olması normal, penaltı yok" dedi.

Bence yoruma kalmış, penaltı veriledebilirdi verilmeyedebilirdi o pozisyonda ve vermemeyi tercih etti. Maçın henüz başı olması da bir etken olarak görülebilir.

__

Ancak Ujfalusi'nin bir pozisyonu var, ona penaltı demek mümkün bence. Hakem Gaziantep aleyhine de bizim aleyhimize de berbat bir maç yönetti orası açık. Ancak çoğu yanlış karar bizim aleyhimize çıktı.

Bu arada yan hakem Cem Satman'dı galiba, kutluyorum. Cenk Tosun'un ofsayt kararı haricinde mükemmeldi, her kararı doğruydu. Keşke diğer yan hakem de bunun 10da 1i kadar iyi olsaydı da iyi kararlar verebilseydi.

Ayrıca Markus Merk Sabri'nin kırmızısında çok iyi bir noktaya dikkat çekti. Orada Sabri'nin top çalmasından sonra düşen oyuncu faul beklemeden hemen kalkıp topu tekrar kazanmak için hareketleniyor, yani o bile faul olmadığını düşünüyor ama yan hakem olacak şerefsiz faulü veriyor. :o

yeni okudum tüm yazılanları.emir kardeşim bi sinirle yazmış sanırım.pozisyonnları tek tek irdelesek herşey ortada aslında..

1-0 öndeyken engini bekirden caldıgı topun faulle alakası yok,resmen gole gidecekken hakem faulu yapıştırdı.

yine aynı bekir ceza sahasında öyle bi attı ki kendini,alex bile böyle rol kesemiyor emin olun,eger penaltı vermiyorsan neden bekire sarı kart yok..?(ki aynı bekir 30. dk civarı bi sarı kart gördü dolayısıyla kırmızıya dönüşecekti)

servetin kırmızısı komedi.kendini kandırmasın kimse,dünyada o pozisyona kimse penaltı vermez(kaldı ki marcus merk de söyledi zaten aynısını)

sabri cok temiz bi şekilde caldı topu,ama yan hakem öyle bi iştahlı faul diye bagırdıki orta hakeme,neresi faul biri bana anlatsın.(aranızda sabrinin yerinde olupda o atmosferde o kadar cabanızın ardından böyle sacma bi karara kim tepkisiz kalır söyleyin,özellikle emir sen söyle sabrinin yerinde olsan o kararın üstüne kafanı eger gidermiydin sessizce oradan..?)

hakem efendi madem o kadar düzgün mac yönetme heveslisiydin,neden selçuk,melo ve engine kırmızı kartları gösteremedin..?

son olarak yan hakemin yüz ifadesine dikkat ettinizmi kararları verirken..?

haklısın emir kardeşim haklısın,sana başka ne diyeyim ki..?

başkada bişey söylemiyorum..

Bekir'le Gökhan'ın pozisyonuna penaltı diyen arkadaşlar çok fazla basketbol izliyorsunuz sanırım böyle penaltı mı olur

Hakem maçın içine etti bu çok net.Tartışması bile olmaz.

dünki maçı futbol açısından konuşmayın olur.

ilk yarı 2 sakat + 1 kırmızı kart

ikinci yarı iyi başladık beraberliği yakaladık. veee yineee hakem faktörü. maçın içine etti. sadece bize verdiği kararlar değil-antepide bir şekilde ezdi adam. farkındaysanız sert bir maç yoktu. hakem yüzünden maç gerildi.

ben sadece özetden saydım tam 4 kaptığımız-ani atak-gol pozisyonuna girecekken düdük çaldı. geçen hafta o kadar sakatlık filan olmasına rağmen 3 dk. veren bir hakem, maçı çığrından çıkarmış olmasına rağmen 5 dk gibi uzatma veren diğer hakem.

dua etsinler türkiyenin şu anda yaşadıkları sebep- ortamı germiyoruz..........

Özellikle Servetin pozisyonunda zorla kırmız kart göstertip Sabrinin temiz aldığı pozisyonda faul bayrağını kaldıran yan hakem varya. Bildiğin yuvarlak değilse ben birşey bilmiyorum.

Hakem maçın içine etti bu çok net.Tartışması bile olmaz.

Ya zeminimiz neden bozuk? Sorumlusu kim? Ayrıca tam iyileşmeyen Kazımı ne diye oynatıyorsun? Birde işin içine Tanga giymeyi seven hakem 3 lüsü eklenince olacağı buydu.

dünki maçı futbol açısından konuşmayın olur.

ilk yarı 2 sakat + 1 kırmızı kart

ikinci yarı iyi başladık beraberliği yakaladık. veee yineee hakem faktörü. maçın içine etti. sadece bize verdiği kararlar değil-antepide bir şekilde ezdi adam. farkındaysanız sert bir maç yoktu. hakem yüzünden maç gerildi.

ben sadece özetden saydım tam 4 kaptığımız-ani atak-gol pozisyonuna girecekken düdük çaldı. geçen hafta o kadar sakatlık filan olmasına rağmen 3 dk. veren bir hakem, maçı çığrından çıkarmış olmasına rağmen 5 dk gibi uzatma veren diğer hakem.

dua etsinler türkiyenin şu anda yaşadıkları sebep- ortamı germiyoruz..........

Karşılaşmanın 75. dakikasında Sabri Sarıoğlu rakibine yaptığı sert müdahale sonrasında ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktı.

hürriyet web sitesinden alıntıladım bunu top sende Mahir :)

adeta alda at dercesine bir pas :)

Yemezler Şafak bu yoruma yazacağım yazıyı çok iyi biliyorsun. Bu beynine giden tüm sıvıyı kan taşıyan ana arterler yerine idrar yollarından ulaştıran sefiller için 3 ay uzaklaştırma alamam

Karşılaşmanın 75. dakikasında Sabri Sarıoğlu rakibine yaptığı sert müdahale sonrasında ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktı.

hürriyet web sitesinden alıntıladım bunu top sende Mahir :)

adeta alda at dercesine bir pas :)

yahu bizim en büyük sorunumuz, takimin ilk 15-20 dakika da olaganüstü pres yapip, sonra birden cökmesi!

ilk 10 dakika da golü bulunca, 'aha biz bu maci garantiledik'. kazim ve zan'in cikmasiyla, daha dogrusu servetin girip kirmizi yemesiyle birlikte ve 2 gol pespese yedikten sonra mental olarak cöktük.

orada ft hamle yapip, geldigi günden bu yana bir ise yaramayip anca sahada dolanan riera'yi cikarip herhangi bir oyuncuyu almaliydi. ya forvete, ya da orta sahaya mücadeleci bir isim.

en büyük suc terim'in tabiki.

Yemezler Şafak bu yoruma yazacağım yazıyı çok iyi biliyorsun. Bu beynine giden tüm sıvıyı kan taşıyan ana arterler yerine idrar yollarından ulaştıran sefiller için 3 ay uzaklaştırma alamam

bunu yazan adam damat olabilir mi :)

Ya zeminimiz neden bozuk? Sorumlusu kim? Ayrıca tam iyileşmeyen Kazımı ne diye oynatıyorsun? Birde işin içine Tanga giymeyi seven hakem 3 lüsü eklenince olacağı buydu.

saha bize bozuk değil sadece-rakibede bozuk.

ben demiyorumki süper top oynuyoruz ( dün ama 3 top yüzünden dağıldık)

atak futbolu oynamak açısından sahada yokuz. bu takım liverpool-real-inter maçlarında unutmayın. çok iyi oynamasakda eskisi gibi rezillik yapmıyoruz.

fatih terim faktörü vardır doğru ama fatih hoca kızgınım eboue-riera niye aldırdı anlamıyorum. sol kanatta bende oynasam top gelince iki pas yapmayı beciririm.

Ne yaptı oğlum hakem ? Söyleyin şunu yaptı deyin. Verilmeyen gol ofsayt, Servet'e kim olsa kırmızı verir orda, Sabri atılmayı haketti. E ne yaptı hakem ? Hatta Eboue'nin bir pozisyonunda penaltısını vermedi Antep'in...

Hakem'le ne alakası var. Galatasaray'ın oynadığı topu göremediniz galiba.

Son adammıydı servet?Olayın cereyan ettiği bölge sağ çaprazdaydı.Servet bıraksa arkasından koşsa bile ortadan ujfalusi ve hakan balta çekilip düşürülen futbolcunun önünü pekala kesebilirdi.Kart sarı olmalıydı.Kırmızı muslerada olduğu gibi çok ağırdı.

Geri
Üst Alt