Ok, Tek Birşey Söyleyeceğim | Vol II

Cevap: Ok, Tek Birşey Söyleyeceğim | Vol II

Sol kanatta sen oynasan daha iyi olur en azından ben itiraz etmem. Eboue kötü değil. Yerinde oynamıyor. Benim hocaya en büyük itirazım A-2 den adam çıkartmıyor yeter bıktım Bazı köhnemiş suratlardan ve onların aymazlıklarından. Hiç değilse hatada yapsa genç olan oyuncularla oynasın. Servet Gökhan bu takımın Stoperleri DEĞİL!!!!!

saha bize bozuk değil sadece-rakibede bozuk.

ben demiyorumki süper top oynuyoruz ( dün ama 3 top yüzünden dağıldık)

atak futbolu oynamak açısından sahada yokuz. bu takım liverpool-real-inter maçlarında unutmayın. çok iyi oynamasakda eskisi gibi rezillik yapmıyoruz.

fatih terim faktörü vardır doğru ama fatih hoca kızgınım eboue-riera niye aldırdı anlamıyorum. sol kanatta bende oynasam top gelince iki pas yapmayı beciririm.

2-2 den hemen sonra 3. golü yemesek maç öyle devam etse en az 2 kırmızı kart daha görürdük

Emir kardeş senden daha pozitif bir yazı beklerdim.

Hakem konusunda farklı fikirler var ama dün şunu gördük ; hakem bir maçın içine nasıl edebilir ?

Servet'in kırmızı kart pozisyonunu incelersek, bir kere bariz gol şansın olabilmesi için topun hakimiyetinin hücum futbolcusunda olması gerekir.Top nerde ? Servet topun peşinden deli gibi koşmasına rağmen kaleci topu eline aldığında Servet ile 6-7 metre mesafe vardı.Düşünün orda Servet rakibi düşürmese Muslera topa hakim olabilmek için daha erken çıkacak.Yani kısaca şunu demek istiyorum, topun şiddetine bakacak olursak Muhammet'in o topa yetişmesi imkansız, hadi bunu süzemeyen orta hakem var diyelim ülkemizde, Ujfalusi gibi bir adamın orda çapraz koşacak Muhammet'e yetişmesi de gayet mümkün.Bunu da çözemeyip, yardımcının "hocam, bariz gol şansından kırmızı çıkarman gerek" cümlesiyle hareket etmesi art niyetten başka bir şey değildir.

Maçın başında Engin sarı kart yedi itirazdan dolayı, neden bir adam faul yaptığında o kadar tepki versin ki ? Ya faul yapmamıştır ya da dangalaktır.Maçın içinde net olarak en az 3-4 tane böle pozisyon ile maçı durdurdu hakem.Biri de Sabri'nin pozisyonuydu, gerçi orda yine aynı yardımcının kararına uyarak faul çaldı ama sonuçta maça hakimiyeti sıfırdı.Sabri'nin yaptığı eleştirilebilir ama öncesinde olmayan faul ile oyunu kesiyorsun, sonrasında adam çıldırınca kartı yapıştırıyosun.Şuna benziyor daha çok ; hani sinirli bir futbolcu vardır sahada ve rakip oyuncuların onun üzerine oynayıp oyundan attırmak istemesi gibi.Sen adamı tahrik ediyosun verdiğin kararlarla ondan sonra da sinirlenme diyorsun.

Sistem konusuna gelince hak veriyorum Emir'e.Sistemsizlik içinde boğuluyoruz.Sistem olabilmesi için disiplinli hocadan çok disiplinli futbolcuya ihtiyaç vardır.Servet,Sabri,Kazım,Gökhan Zan gibi adamları belli bir sistemin için monte edebilmek için öncelikle bu adamların iş disiplini olması gerekir.Bu saydığımız oyuncularda bunlar malesef yok.Bunun olmamasına futbol zekasının olmaması da eklenince ortaya hiç bir şey çıkmıyor hem savunma hem de hücum anlamında.

Tek bir sey søyleyecegim yaziyor, girdim bi baktim, bu ne, tonla yazi,

"Hakem, çok iyi bir maç yönetti"

Bundan sonrasini okumadim.

Kusura bakma renkdas.

daha takim top falan oynamiyor diyen var

sanki diger takimlar barca madrid gibi top oyniyor anasini satim

yazik valla yazik...

Bence Satriani "Hakem, çok iyi bir maç yönetti" demek istemiyor. O şekilde yazmış olsa bile. Burada amaç hakemi bahane edip takımdaki bağıra bağıra 'varım' diyen aksaklıkları görmezden gelmememizi söylemek istiyor, bence. Yani asıl önemli olan şu hakem kasıtlı iki kırmızı kart vermiş olabilir, gol iptal edebilir, ama bir takım yinede pes etmemeli, gerekirse hakemi de, rüzgarı da, çimleri de,yağmuruda yenmeli idealimizdeki bir takım. Bu tür şeyler benimde başıma geliyor. Onun için hemen hemen tüm banlarımı maçlardan hemen sonra alıyorum :D

Hakem, çok iyi bir maç yönetti, ve bu mağlubiyette zerre kadar katkısı yok hakemlerin.

bundan sonrasını okumadım.

Bence Fatih Terim istifa etsin. Yönetim bu işi bıraksın, futbolcular emekli olsun Lincoln takıma geri dönsün! Siz başka türlü şu takıma adam gibi destek olmazsınız çünkü.

Şu günde bile takımı ve Fatih Hoca'yı eleştirmekten başka bir şey yapmıyorsanız sizin taraftarlığınıza tüküreyim. Burada uA çok eleştirildi ben de çok eleştirdim ama uA buradaki taraftardan farklı olarak Fatih Hoca'ya da takıma da öyle güzel sahip çıkıyor ki helal olsun diyorum kendilerine.

Sil baştan takım yaratılırken son iki üç senedir leş olan takım yeniden ayağa kaldırılmaya çalışılırken ve bir de üstüne üstlük açık şekilde TFF-Digitürk-MHK üçgeni tarafından önümüz kesilmeye çalışılırken her mağlubiyet veya kötü sonuç sonucunda eleştirilerin dozajını kaçırmanızın izahı yok benim açımdan. Son üç maçımızda bariz hakemler bizim önümüzü kesiyorken sizin sadece Fatih Hoca'yı eleştirmenizin taraftarlık açısından izahı yok.

Kimsenin sizin Galatasaray'ı sevdiğinizden şüphesi yok benim de yok ama yanlış yapıyorsunuz. Şu takımı eleştirmek için canla başla çalışmayın.

Lütfen, please, por favor, per favore, bitte, παρακαλώ, من فضلك.

Bence Fatih Terim istifa etsin. Yönetim bu işi bıraksın, futbolcular emekli olsun Lincoln takıma geri dönsün! Siz başka türlü şu takıma adam gibi destek olmazsınız çünkü.

Şu günde bile takımı ve Fatih Hoca'yı eleştirmekten başka bir şey yapmıyorsanız sizin taraftarlığınıza tüküreyim. Burada uA çok eleştirildi ben de çok eleştirdim ama uA buradaki taraftardan farklı olarak Fatih Hoca'ya da takıma da öyle güzel sahip çıkıyor ki helal olsun diyorum kendilerine.

Sil baştan takım yaratılırken son iki üç senedir leş olan takım yeniden ayağa kaldırılmaya çalışılırken ve bir de üstüne üstlük açık şekilde TFF-Digitürk-MHK üçgeni tarafından önümüz kesilmeye çalışılırken her mağlubiyet veya kötü sonuç sonucunda eleştirilerin dozajını kaçırmanızın izahı yok benim açımdan. Son üç maçımızda bariz hakemler bizim önümüzü kesiyorken sizin sadece Fatih Hoca'yı eleştirmenizin taraftarlık açısından izahı yok.

Kimsenin sizin Galatasaray'ı sevdiğinizden şüphesi yok benim de yok ama yanlış yapıyorsunuz. Şu takımı eleştirmek için canla başla çalışmayın.

Lütfen, please, por favor, per favore, bitte, παρακαλώ, من فضلك.

Off renkdas, bir suru lisan unutmussun :asd:

Frank Rijkaard denen futbol fukarası adama 1,5 yıl katlan.. Fatih Terimi 7. hafta gönder. Üstelik 9 kişi ile 2-2 lik skoru kabullenmeyen bir zihniyetle oynarken..

Bizim taraftar arasında fbli ajanlar sızdı galiba. Fenerasyon şikecileri elle kolla ayakla iteliyor zirveye doğru.. Bizim taraftar bizim yönetimle ve teknik ekiple uğraşıyor.. Adamların şike yaptığı belgelerle tescillendi ve başkanları metriste yatıyor, buna rağmen onların taraftarı başkanının arkasında.. ARTIK YETER, artık yemiyoruz bu numaraları..

Tamam kızma abim :)

Frank Rijkaard denen futbol fukarası adama 1,5 yıl katlan.. Fatih Terimi 7. hafta gönder. Üstelik 9 kişi ile 2-2 lik skoru kabullenmeyen bir zihniyetle oynarken..

Bizim taraftar arasında fbli ajanlar sızdı galiba. Fenerasyon şikecileri elle kolla ayakla iteliyor zirveye doğru.. Bizim taraftar bizim yönetimle ve teknik ekiple uğraşıyor.. Adamların şike yaptığı belgelerle tescillendi ve başkanları metriste yatıyor, buna rağmen onların taraftarı başkanının arkasında.. ARTIK YETER, artık yemiyoruz bu numaraları..

Ben Emiri iyi bir Galatasaraylı olarak tanıdım bunca zaman. Umarım bende f7 li ilan edilmem :)

Burada uA çok eleştirildi ben de çok eleştirdim ama uA buradaki taraftardan farklı olarak Fatih Hoca'ya da takıma da öyle güzel sahip çıkıyor ki helal olsun diyorum kendilerine.

Nasıl yani bu UA denilen grupta farklı düşünen kimse yok mu? Terim'i eleştiren kimse yok mu? Tabiki tek vücut TFF-Digitürk-MHK üçgeninin üzerine gidilecek, şikecilere pabuç bırakılmayacak, ama hocanın yanlışlarıda vurgulanarak söylenecek. Yoksa Servetler, Sarplar, Rieralar bize çok abone olur.

Tamam kızma abim :)

Mahirciğim kızmamak mümkün mü yahu.. Trinidad Tobago'da bile hakemlik yapamayacak olan o ismini anmak istemediğim hakem müsveddelerinin, bir yerlerden güdümlü olarak geldiğini, maçı antep lehine kaydırdığını anlayamadan direk Terim'e yüklenmek insafsızlıktan başka bir şey değil..

Abi hakemler için söylediğin sözlerin altına imza atıyorum zaten forumdakilerin % 99 u bunu biliyor. Ama Terimi eleştiren herkeste düşman değil sadece takımını daha iyi görmek istiyor herkes. Dünkü maçın özelinde dikkatini çektiyse kimse kaybettik skor 4-2 diye eleştirmedi zaten. Emirde maç daha bitmeden çıkıp koşarak yazmış belki bazı pozisyonları staddan öyle görmüş olabilir. Hepsini geçtim farklı düşünme hakkını kullanıyorda olabilir. Sende aksini söylersin bu böyle değil dersin. Ama her ayrı düşünene F7 li dersek Antudan farkımız kalmaz. Hakemlere bencede gelince dediğin gibi 3 tane hipopotama balerin elbisesi giydirip dünkü maça hakem diye versen daha az sırıtırdı sahada.

Mahirciğim kızmamak mümkün mü yahu.. Trinidad Tobago'da bile hakemlik yapamayacak olan o ismini anmak istemediğim hakem müsveddelerinin, bir yerlerden güdümlü olarak geldiğini, maçı antep lehine kaydırdığını anlayamadan direk Terim'e yüklenmek insafsızlıktan başka bir şey değil..

Düşünüyorum da Emir bu kadar yüklenmemizi haketti mi diye. Evet haketti.

Çağlar Can yazmış, ''Frank Rijkaard denen futbol fukarası adama 1,5 yıl katlan.. Fatih Terimi 7. hafta gönder. Üstelik 9 kişi ile 2-2 lik skoru kabullenmeyen bir zihniyetle oynarken..''

Salih Duran yazmış, ''Bence Fatih Terim istifa etsin. Yönetim bu işi bıraksın, futbolcular emekli olsun Lincoln takıma geri dönsün! Siz başka türlü şu takıma adam gibi destek olmazsınız çünkü. ''

Bumu yani Emir, bunu mu istiyorsunuz. Hiç savunulacak bir tarafın yok. Çok talihsizce bir yazı olmuş. Yeni Mesajlarda durdukça okuyorum, okudukça şaşırıyorum

Düşünüyorum da Emir bu kadar yüklenmemizi haketti mi diye. Evet haketti.

Çağlar Can yazmış, ''Frank Rijkaard denen futbol fukarası adama 1,5 yıl katlan.. Fatih Terimi 7. hafta gönder. Üstelik 9 kişi ile 2-2 lik skoru kabullenmeyen bir zihniyetle oynarken..''

Salih Duran yazmış, ''Bence Fatih Terim istifa etsin. Yönetim bu işi bıraksın, futbolcular emekli olsun Lincoln takıma geri dönsün! Siz başka türlü şu takıma adam gibi destek olmazsınız çünkü. ''

Bumu yani Emir, bunu mu istiyorsunuz. Hiç savunulacak bir tarafın yok. Çok talihsizce bir yazı olmuş. Yeni Mesajlarda durdukça okuyorum, okudukça şaşırıyorum

rijkaard futbol fukarasıysa diğerleri nedir bilemiyorum yani...

Geri
Üst Alt