Bence Fatih Terim istifa etsin. Yönetim bu işi bıraksın, futbolcular emekli olsun Lincoln takıma geri dönsün! Siz başka türlü şu takıma adam gibi destek olmazsınız çünkü.
Şu günde bile takımı ve Fatih Hoca'yı eleştirmekten başka bir şey yapmıyorsanız sizin taraftarlığınıza tüküreyim. Burada uA çok eleştirildi ben de çok eleştirdim ama uA buradaki taraftardan farklı olarak Fatih Hoca'ya da takıma da öyle güzel sahip çıkıyor ki helal olsun diyorum kendilerine.
Sil baştan takım yaratılırken son iki üç senedir leş olan takım yeniden ayağa kaldırılmaya çalışılırken ve bir de üstüne üstlük açık şekilde TFF-Digitürk-MHK üçgeni tarafından önümüz kesilmeye çalışılırken her mağlubiyet veya kötü sonuç sonucunda eleştirilerin dozajını kaçırmanızın izahı yok benim açımdan. Son üç maçımızda bariz hakemler bizim önümüzü kesiyorken sizin sadece Fatih Hoca'yı eleştirmenizin taraftarlık açısından izahı yok.
Kimsenin sizin Galatasaray'ı sevdiğinizden şüphesi yok benim de yok ama yanlış yapıyorsunuz. Şu takımı eleştirmek için canla başla çalışmayın.
Lütfen, please, por favor, per favore, bitte, παρακαλώ, من فضلك.