GSC Haber Okan Buruk: "10+4 yabancı sınırına hazır değiliz"

Okan Buruk: "Sözleşmeleri olan oyuncular var. Bizim gibi Şampiyonlar Ligi'nde olan takımları zorlayacak şeyler bunlar. Genç oyuncuları istiyorsunuz ama hazır, oynayacak genç oyuncuları almanız gerekiyor. Yeni gelen kural bence maddi olarak da zorlayacak bence. Yatırım olarak deneyebilirsiniz ama bizim gibi Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir takım için bu kural bizi zorlayacak. O hedeflere ulaşmak için bu kural bizi zorlayacak."

Gidin Hakan ile konuşun uzatmasın sözleşmeyi madem alalım bu yaz

Hazir olmaliyidin, cünkü aniden alinmis bir karar degildi. Önceden kuralin nasil gidecegini aciklamislardi. Suc tamamen sizde.

"Sözleşmeleri olan oyuncular var. Bizim gibi Şampiyonlar Ligi'nde olan takımları zorlayacak şeyler bunlar. Genç oyuncuları istiyorsunuz ama hazır, oynayacak genç oyuncuları almanız gerekiyor. Yeni gelen kural bence maddi olarak da zorlayacak bence. Yatırım olarak deneyebilirsiniz ama bizim gibi Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir takım için bu kural bizi zorlayacak. O hedeflere ulaşmak için bu kural bizi zorlayacak."

Bu kisim saka mi? Baska, bütcesi bizden bir hayli düsük olan takimlar nasil hazir olmayan genc oyuncu alip, onlari oynatip parlatmayi beceriyor? Bu adam hicbir zaman oyuncu falan üretemez. Pasam anca 30 milyonluk adamlar istiyor ve gencleri gelistirmek ile ugrasmayi istemiyor.

Genç düşmanı olduğun için zorlar tabi. Şimdiden yabancım 10 diye planlamanı yapmışsındır.

Okan Buruk: "Sözleşmeleri olan oyuncular var. Bizim gibi Şampiyonlar Ligi'nde olan takımları zorlayacak şeyler bunlar. Genç oyuncuları istiyorsunuz ama hazır, oynayacak genç oyuncuları almanız gerekiyor. Yeni gelen kural bence maddi olarak da zorlayacak bence. Yatırım olarak deneyebilirsiniz ama bizim gibi Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak bir takım için bu kural bizi zorlayacak. O hedeflere ulaşmak için bu kural bizi zorlayacak."
Yav arkadaş nedesem bilemedim

Yani nhagaya bosuna para vermisiz, duzgun sure verilmedi - hazir degil vs vs vs vs

okan buruk bu transfer kuralından memnun değilse mutlaka değişmeden kalması lazım

değişirse hiç faydalanamayacağımız, eşşek yüküyle maaş ödeyeceğimiz adamlar alacağımız garanti

Meali ben genc topcu sevmiyorum. Ben kaṣar seviyorum

Gecen seneden belli olan kurala hazir degilmis paṣam

Hazır oynayacak genç oyuncu söylemi iyiymiş. Ben ne yapıyorum diye içinden geçirmemiş mi.

TFFin 5 senelik plani vardi. 27/28 ve 28/29 sezonunda nasil olacak bilen var mi? Sanki o sezonlar biraz degisecek gibi aklimda kalmisti.

Geri
Üst Alt