Okan Buruk: "10 kişi kalınca Zaha'yı çağırdım, taktiği anlattım ama o oyunculara farklı bir şey söyledi"

Hoca maçta sıvadın ama yetmemiş galiba maç sonu açıklamalarda da skandal derecesinde sıvamışsın.

Zaha ne alaka yahu? Adamı zaten maç koptuktan sonra oyuna aldın son 15 dakika. Nasıl bir açıklama bu? Bana göre Kerem yerine Barış ile başlamalıydın. Hadi Barış yorgundu diyelim de Kerem formayı hak edecek ne yaptı? Zaha en azından geçen seneye nazaran daha istekli daha diriydi hazırlık maçlarında en azından onunla başlayabilirdin. Bence kanatlarda Zaha - Barış ile başlanmalıydı zaten.

Şimdi sen gidip son 15 dakika oyuna aldığın oyuncuyu hedef göstermişsin. Bir daha nasıl verim alacaksın bu adamdan? Alanı varsa gönderin bir şey demem de öyle bir şey yoksa takımın bir oyuncusu. Sen Zaha'yı bana göre tamamen kaybettin bu açıklamadan sonra.

Bir de stadyuma falan bahane bulmuşsun. Bahane istesek Fatih hocamızla devam ederdik. Sağ olsun o da son dönemlerinde devamlı bahane üretiyordu icraat yok. Hadi bu adam yaşlandı miadı doldu da sen ne ayaksın? O kadar emeğini de bir maçla hiç ettin, yazık.

aboooo

Okan Buruk: "10 kişi kalınca Zaha'yı çağırdım, Kaan'ın stopere geçip, Barış'ın sağ beke geçmesini söyledim. Ama o gittikten sonra farklı bir şey söyledi onlara. Oradaki karışıklığı düzeltmeye çalıştım. Bazen oyuncular yanlış anlayabiliyor."

yalnız onu farkettim ekranda

adam oyunu okuyamıyor geldiği zamandan beri böyle 70-80 den önce oyuncu değiştirmez kim nasıl oynuyor görmüyor ki zahaya suç atıyor adamı 75-80 de aldın zaten nedir bu zaha takıntısı 7m veriyoruz adama Galatasarayın parası sezon boyunca zahanın senin için oynamasını nasıl isteyeceksin şimdi.

Aynen karışıklığı düzeltmen 15 dakika aldı ve 3 gol daha yedik.

Takım laylaylom, disiplin kopmuş gitmiş takımda, hocasından oyuncusuna. Nasıl toparlayacağız biz...

aboooo

Okan Buruk: "10 kişi kalınca Zaha'yı çağırdım, Kaan'ın stopere geçip, Barış'ın sağ beke geçmesini söyledim. Ama o gittikten sonra farklı bir şey söyledi onlara. Oradaki karışıklığı düzeltmeye çalıştım. Bazen oyuncular yanlış anlayabiliyor."
peki ilk11'e ne söyledin hocam, galiba onlar da anlamadı
en büyük sorumlu sensin kusura bakma okan hoca

Asıl skandal bu açıklama. Okan hoca kendinde değil bugün ve bu maçla tüm sezonu kaybetti.

15 dakikada ne yapacaktı süpermen falan sanıyon galiba adamı ayrıca sen ne anlatıyon ya basın karsısinda oyuncuya atiyon kazanma derdin yok zaten kaybetmisindir zaten bu acıklamayla bırak git Allah aşkina ya

3-4 maclik kriz yasarsak tüm takimi otobüsün önüne atacak gibi sinyal veriyor suan.

Kovulmak için maçta yaptığı işlere devam ediyor. 2 gün önce takım yeterliydi güya

Tam tüy dikmiş isim vermek ne alaka Zaha reaksiyon vermemiş lan adam girdi 3-0 oldu sen naptın o zamana kadar da sihirli değneği mi olacakti adamın saçma sapan açıklamalar

Bu arada Zaha girdiğinde maç çoktan gitmişti. Köhn'ün anasına sövsen yine anlarım ama kopup gitmiş maçtan sonra aldığın Zaha'dan bahsetmen resmen adam yemek yahu.

Çok net söylüyorum bu akşamdan sonra Zaha kalırsa ve bir daha oyuna kurtarıcı olarak alırsan senin samimiyetine falan inancım tamamen kaybolur.

Bir insanın şöyle açıklamalar yapması için kafayı yemiş olması lazım.

Bencede acik olarak basina bunu soylememesi gerekiyordu ama simdi net olarak ifade ettigine gore aksiyon istiyor galiba cunku memnun degilim dedi kisaca.
Kesinlikle bu. Sanırım ayrılıklar olursa oralara fırsat transferi düşenebiliriz demişti. Bahsettiği kişi zahaymış. Rahatsız olduğu belli oyuncunun tavırlarından. Böyle ortaya söylemesi de transfer dönemindeyken, yönetimin bi aksiyon almasını sağlamak olabilir.

aboooo

Saçmalık şurada Türk oyunculara neden yabancı oyuncu ile taktik iletmeye kalkıyorsun demirbay'i çağır ne bileyim Abdülkerim'i çağır neden zaha'yi çağırıyorsun.

Geri
Üst Alt