Okan Buruk: "10 kişi kalınca Zaha'yı çağırdım, taktiği anlattım ama o oyunculara farklı bir şey söyledi"

Keşke sallasa idi, takım 11 kişi oynardı. Cl maçlarında aldığı puanları Zaha ve ziyechin getirmeside ayrı bir ironi tabi
2 sene sampiyonlugu sahadaki karakterli topcular ve erden timur getirdi buda kendini nur nimet sandi havalara girdi erden timur gittikten sonra bir iki aciklamasina denk geldim ince ince gitse nolur gitmese nolur basari onunmu der gibiydi orda zaten igreti olmustum

Onde bas onde bas sonra arkayi boey toreria kapatsin yok oyle bir futbol sahaya yayilacaksin gerekirse pres yapacaksin

Okan buruk kovulmadikca bu takim duzelmez direk okani hatipiglunu cenke ergunu kovup erden timur geri gelmezse bu klup duzelmez 12.13 oldugumuz sezonlara doneriz

suçlu zaha ayneeeğğnn

Oha yani hoca, temelli siyirdin yani bu akşam, maçın ici ayrı maçın sonu ayrı.

Zahayi dillendirecek ne olabilir yahu, bu anlattığın varsayıyorum ki gerçek, ee ne geçti şimdi eline bunu söylemekle?

Bu geceki zaha açıklamalarıyla yabancı futbolcuların güvenini tamamen kaybetmiştir.

valla hoca maça hiç karışmasaydın keske, zaha dogru olanı yapmıs

kaç tane doğrun var ki bugün, gidip adamı bahane olarak ortaya atıyorsun
kendi cebinden mi ödüyorsun zaha’nın maaşını, hayırdır bu nasıl bi açıklama ya

Resmen takımı sabote etti. Hani düşmanın istese yapamaz bunu. Maç öncesi nasıldık şimdi nasılız. Yarın sen bu oyuncuların suratına nasılsın bakacaksın. Hadi yüzün yok baktın. O adamlar seni ipler mi?

Gel de çıldırma arkadaş.

Hoca yanlış yolda..

Kıstasımız hazırlık maçları ise milli takımdan dönen ve kamp yemeyen futbolcular ne yapmış? Kampın başından bu yana takımla birlikte çalışan Zaha varken, neyine güvenerek sadece antrenman görmüş Kerem'i ilk 11 oynatıyorsun?

Geçen seneki gidişattan ötürü pek fazla horozlanan olmadı ama, bu adaletsizlik başını yakar.

Ohooooo
Yarın öbürgün antrenmanda Zahanın yüzüne nasıl bakacaksın be adam
Sorun sadece Zaha da olmayacak artık
Topçular Zahadan yana tavır alacak senden değil
Çünkü bugün Zahaya yaptığını bir sonraki maçta başkasına yapacaksın

Abi tamam başarı şampiyonluk güzel de asıl liderlik bunu hazmedebilmekten geçiyor

Bu ne yaw 10 dakika oynayan zahadan başka bişey konuşmamış resmen şaka mı bu eski bjkli. Ulan bir oyuncu değiştiriyorsun 5 tane adamın yeri değişiyor bir anda takımı çorbaya çeviriyor her değişiklikte. 70'den önce değiştirmiyor diye kızıyorduk geçen yıl da değiştirince daha beter hale sokuyor öngörüsüz ve kabiliyetsiz hamlelerle.

Galatasaray dinamikleri devreye girerse nolur
Hatay maci kotu futbol tripli topcular puan kaybet veya kaybetme onemli degil
CL on elemesi tripli topcular kotu futbol eleniriz
Sonrasinda okan buruk istifa sesleri gelir
Ligte bir kotu sonuc okan burugu dursun yer aninda kovar
Bakti pabuc pahali dursun gider erden timuru geri getirmeye calisir erden timur vicdanli adam geri gelir
Takim toparlanir yeni bir hoca gelir ama yetermi yetmezmi bilmiyorum
sonra erken secim cagrilari gelir dursun o koltuktan iner

Bu oyuncu gurubu bu hocayi 1 ay surmeden yer postalar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maç içinde yaptığı değişiklikler, maçtan sonraki açıklamaları tam ben 2 sezon şampiyon oldum şımarıklığı.

Bu şımarıklığı oyunculara, taraftara yapacağına yönetime yapsın da adam gibi transfer yapılsın.

Bundesliga 2'den, Championship'den gelen adamlarla şampiyonlar ligi maçlarına çıkmayalım. Zaten bu gidişle playoff'u geçemez gidemeyiz orası ayrı da.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uzun uzun açıklama yapacağına rezalet bir sonuç tüm sorumlulugu üzerime alıyorum deyip daha da üzerine konuşmaman gerekir

20m euroya sara aldirdi.Onlada kavga etme ihtimali var.Nelerle uğraşiyoruz yav.Sara iyi oynamazsa hocada suç bulurum.

Ya insan bi oyuncusunu düşünür koruma altına alır. Neler oluyor arkadaş delirecem her yeni açıklama sonrasında

Geri
Üst Alt