GSCimbom
Üye Görüşü Okan Buruk 5. Yıldızdan Sonra İstifa Etmeli!
Recep Buruk

Üye GörüşüOkan Buruk 5. Yıldızdan Sonra İstifa Etmeli! Sayfa 18

Recep Buruk ·

Cevap
442
Okunma
19,3K
Sayfa
18/23
En pahalı kadro diyorsunda ,birçok maç sol bek berkan barış alper sağbek kagan ile oynadın.Orta sahan Torreira yanı/Torreira oynamadığı zamanlar resmen folluştu.Forvette tam olarak kim olduğu belli değildi. Bugünkü şablonu eleme turu günündeki şablona oturtmayalım lütfen.Kadro tam anlamıyla oturmadığı sürece her sezon başı bunu kim olursa olsun yaşayacağız.Buraya yazıyorum.Okan Hocam öncesi yaşamadıkmı???Hala beklerimiz tam oturmuş değil.Halaaa resmen otobana çevirdi Kopenhag , Young Boys.Beklere çooook para harcamamıza rağmen hala randıman tam verimli değil.Bir türlü oturtamadık.En pahalı kadro en başarılı olacak diye bir kaide yok maalesef.Kadro mühendisliği en önemli olanı.
Ee tamam kardeş aynı şeyleri farklı şekilde söylüyoruz :) kadro mühendisliğini teknik direktörler yapıyor bizim ülkemizde. Okan hoca geldiğinden beri 145 milyon Euro sadece bonservislere harcanmış. 3 senede hala Avrupa özelinde kadrodan verim alamıyorsa bu doğrudan ona yazıyor başkasına değil.

Mesela kadro oturdu demişsin. Onu sağlayan adamı Avrupa ligi kadrosuna yine Okan hoca yazmadı

En pahalı kadro diyorsunda ,birçok maç sol bek berkan barış alper sağbek kagan ile oynadın.Orta sahan Torreira yanı/Torreira oynamadığı zamanlar resmen folluştu.Forvette tam olarak kim olduğu belli değildi. Bugünkü şablonu eleme turu günündeki şablona oturtmayalım lütfen.Kadro tam anlamıyla oturmadığı sürece her sezon başı bunu kim olursa olsun yaşayacağız.Buraya yazıyorum.Okan Hocam öncesi yaşamadıkmı???Hala beklerimiz tam oturmuş değil.Halaaa resmen otobana çevirdi Kopenhag , Young Boys.Beklere çooook para harcamamıza rağmen hala randıman tam verimli değil.Bir türlü oturtamadık.En pahalı kadro en başarılı olacak diye bir kaide yok maalesef.Kadro mühendisliği en önemli
Konuşuyorlar boş boş,ben elim tenekeye carpıncada bunlardan çıkan ses çıkıyor,kendini yormana gerek yok

hocanin lig performansi asiri iyi oldugu icin avrupa performansi goze batiyor. cozum basit. seneye ligde 5. oluruz, avrupada da bu sezonki gibi iki mac kazaniriz. herkes der ki ligde 5. olan kadroyla avrupada mac kazaniyor. bjk'nin durumu gibi yani. adamlar ligde berbat olduklari icin lyon macindan avrupada destan yazmis gibi bahsediyor.

Tothenam maçında Manu Bayern maçlarında rezil mi oldun paşa?

Senin bu seslerinin bir benzeri Kadıköy’den şöyle yükseliyor. Adamlar öldü bitti derken erden i şutlattırmışken herşey yoluna giriyor derken bir de bu olan şerefsizi çıktı. Biz Fatih terim den kurtulduk diye seviniyoruz adamlar Okan diye birini getiriyor bizi ondan daha beter hale koyuyorlar.

Yaşın elverir mi bilmem de Urfa şampiyonu olduğumuz sene milan maçında 86. Dk ya kadar senin Okan’a söylediğin şeyleri ben terime söylüyordum. Top mop oynamadığımız bir oyunda son 5 dk da mucizeler oldu da 3-2 kazanıp kendimizi Uefa ya attık. Ondan sonra başladı serüven bizim için. Aynı sene chelsea den 5 yiyince herkes terim in ipini çekmeye çalışıyordu. Bırak o seneyi ilk şampiyon olunan sene fenerden 4 yiyince ortalık yangın yerine dönmüştü. İşte o gün senin gibilerin lafına bakılıp hareket edilseydi Avrupa Fatih’i, Türkiye’nin en büyüğü laflarını zor söylerdin.

Şimdi gidin antuya girin de oradan bağırın okan istifa diye.
Aynı sezon daha önce 2 hoca tarafından da olmaz denilen Hayrettin'i kazanacağım ısrarı yüzünden Kupa Galipleri Kupasında PSG'ye (o zaman çok güçülülerdi) eleyebilecek oyunu oynamamıza rağmen Hayrettin'in geleni geçeni alması sayesinde elenmiştik. Neyse ondan sonra hoca artık Hayrettin'e yeter dedi ve hatasından döndü.

hocanin lig performansi asiri iyi oldugu icin avrupa performansi goze batiyor. cozum basit. seneye ligde 5. oluruz, avrupada da bu sezonki gibi iki mac kazaniriz. herkes der ki ligde 5. olan kadroyla avrupada mac kazaniyor. bjk'nin durumu gibi yani. adamlar ligde berbat olduklari icin lyon macindan avrupada destan yazmis gibi bahsediyor.
Biz de tothenam Bayern falan maçalarından hiçmbahsetmiyoruz :)

Ee tamam kardeş aynı şeyleri farklı şekilde söylüyoruz :) kadro mühendisliğini teknik direktörler yapıyor bizim ülkemizde. Okan hoca geldiğinden beri 145 milyon Euro sadece bonservislere harcanmış. 3 senede hala Avrupa özelinde kadrodan verim alamıyorsa bu doğrudan ona yazıyor başkasına değil.

Mesela kadro oturdu demişsin. Onu sağlayan adamı Avrupa ligi kadrosuna yine Okan hoca yazmadı
Kesin eminmisin kadro mühendisliğini teknik direktörlerin yaptığına.????Bu konuda hiçbir malumatımız yokki,varmı elinde argüman.Gazeteler ,siteler ne yazıyor ise okadar varız.Mevcut Jelert'i izleyipte 500binlik oyuncuyu 8 milyona getiren akılı çok merak ediyorum mesela.Angelinho'yu bizim takıma beğenen akılı çok merak ediyorum mesela.Eren tarzı oyuncu bulup getirmek çok mu zor. Bu konularda hemfikiriz biliyorum ama transferler de neler oluyor hiçbirşey bilmediğimiz için o gitsin bu kalsın demek bu kadar kolay olmamalı.gelecek teknik direktör bu olayları hemen çözebilecekmi? Yıllardır yapılan yanlışlar ders olup inşallah bu sezon nokta atışı oyuncular getirmemiz ümidiyle.

Avrupada sıfır bile çekse şampiyon olduğu sürece kalır ama bu sene de transferi ve avrupayı batırırsa daha da avrupa için ümitlenmenin alemi yok kendimizi kandırmayalım buraya papağan gibi sürekli yok kadro zaten yetersiz başarı imkansız, şampiyonluğun osimhenle alakası yok falan yazınca zorla muhalefet ettiriyorsunuz insanları

Bu arada bu sene için söylüyorum. Tsktikten falan ziyade defanstaki saçma sapan hatalar yüzünden Avrupa’da başarılı olamadık. 3-0 dan 3-3 e gelmeler 2-0 dan 2-2 lere gelemeler falan. Kadro fazla iyi olunca da laubaliliğin önüne geçemedik.

Evet tabi doue istenir jelert alınır psg nin sol beki istenir jacobs alınır skriniar istenir cuesta alınır. Son gün taraftar baskısı ile gidilir Polonyalı alınır. Lyon daki mukatze istenir son gün Morata gelir. Eren Avrupa kadrosuna yetiştirilemez. Kadroyu kesin Okan hoca kuruyordur. Adam yokluktan hoca ancak bunu alabiliyoruz denildikten sonra hiç yoktan iyidir dediği için transferleri Okan hoca yaptırmış oluyor:)

Neyse gidip biraz fm oynayayım da kendi kadromu kurayım ben

Evet tabi doue istenir jelert alınır psg nin sol beki istenir jacobs alınır skriniar istenir cuesta alınır. Son gün taraftar baskısı ile gidilir Polonyalı alınır. Lyon daki mukatze istenir son gün Morata gelir. Eren Avrupa kadrosuna yetiştirilemez. Kadroyu kesin Okan hoca kuruyordur. Adam yokluktan hoca ancak bunu alabiliyoruz denildikten sonra hiç yoktan iyidir dediği için transferleri Okan hoca yaptırmış oluyor:)

Forvette osimhen oynuyor

Bence sezon içerisinde Okan Hocam birçok açığı okadar güzel kapattı ki....Sırf yönetime zeval gelmesin diye.Birçok şeyi üstlendi.Ama benim şahsi fikrim Okan hocama sağlam yardımcılar gerekiyor.Ben hala bu işin vede scouting'in geliştirimesi taraftarıyım.Buarada 2 ay doue ile yatıp kalktık nasıl koparamadıar o çocuğu aklım almadı.Onun yerine jelert geldi.Neler dönüyor neler.

Geri