Mithat Şahinbey
Tecrübeli Üye
Ligde 13. olurken Avrupa'da namağlup gruptan çıkıyorduk. Kimsenin övdüğünü görmedim. Hatta hoca gitti, kimse ''avrupa'da başarılıydık, ligi salla'' demedi.
Lokomotiv Moskova (disarda 2 yedik), PSV (5 yedik, totalde 7), Astana, Club Brugge, Ostersund (rezillik), Tromso (rezillik), Anderlecht (icerde berabere, disarda yenildik), Cluj (berabere), Karpaty Lviv (yenemedik), St. Bukres (elendik), BragaSorun ve eleştiri şu renktaş :
Hani diyorsun ya tromso diye. Galatasaray tarihinde 15-20 senede bir öyle takımlara denk gelip eleniyordu. Öncesinde elendiğimiz takımlar : Leverkusen, psg, Madrid kulüpleri, barca, liverpool, Chelsea, Hamburg, dortmund, Arsenal, lazio, juventus gibi takımlara doğrudan veya aynı gruplarda yer alıp eleniyorduk.
Son 2 senede diş geçiremediğimiz takımlar : kopenhag, young boys, prag, rfs, Kiev, ( 3 senedir savaşta olan ülkenin takımı ) malmö hatta elfsborg
Terim protesto edildi statta yaw o dönem.Ligde 13. olurken Avrupa'da namağlup gruptan çıkıyorduk. Kimsenin övdüğünü görmedim. Hatta hoca gitti, kimse ''avrupa'da başarılıydık, ligi salla'' demedi.
O yüzden lig başarısını takmayıp, Avrupa diyenleri ciddiye alamıyorum usta. Fatih Terim o sezon Avrupa'da berbat kadroyla başarılı oldu. Ligde kötü olunca yuhalandı. Burada Avrupa Avrupa diyen arkadaşların Fatih Terim'i istifaya çağırdığına eminim.Terim protesto edildi statta yaw o dönem.
Terim'den bahsediyoruz bak.
akıllı defansif oyunla gruptan namağlup çıkıldı o kadar. kupa alınmadı. evet o kadroyla başarı sayılabilir özellikle o. buruk'un 200 küsür milyonluk kadroyla y. boys'a rezil futbolla elendiğini gördükten sonra ama o dönem b. elmas'ın seçilmesini sağlayan kişi de f.terim'di taraftara göre yapılan yapılamayan transferler de terim'e mal edildi kısaca. o kötü kadroda terim'in eseriydi çok kişiye göre. sezon sonu yönetimde postalandı. terim'in yönetimle devamlı çatışıyor gibi görünmesi bir sezon önce averajla şampiyonluğu kaybetmesi zaten terim'in kredisini bitirmişti. ama terim'e her zaman galatasaray kapısı açıktır. bu sezon avrupa'daki başarısızlık, üstüne ligi de kaybetseydi okan buruk bir daha zor gelirdi galatasaray'a.O yüzden lig başarısını takmayıp, Avrupa diyenleri ciddiye alamıyorum usta. Fatih Terim o sezon Avrupa'da berbat kadroyla başarılı oldu. Ligde kötü olunca yuhalandı. Burada Avrupa Avrupa diyen arkadaşların Fatih Terim'i istifaya çağırdığına eminim.
Usta ne anlattın sen şimdi? Avrupa'da namağlup gruptan lider çıkıldı. Yine de taraftar arkasında durmadı.akıllı defansif oyunla gruptan namağlup çıkıldı o kadar. kupa alınmadı. evet o kadroyla başarı sayılabilir özellikle o. buruk'un 200 küsür milyonluk kadroyla y. boys'a rezil futbolla elendiğini gördükten sonra ama o dönem b. elmas'ın seçilmesini sağlayan kişi de f.terim'di taraftara göre yapılan yapılamayan transferler de terim'e mal edildi kısaca. o kötü kadroda terim'in eseriydi çok kişiye göre. sezon sonu yönetimde postalandı. terim'in yönetimle devamlı çatışıyor gibi görünmesi bir sezon önce averajla şampiyonluğu kaybetmesi zaten terim'in kredisini bitirmişti. ama terim'e her zaman galatasaray kapısı açıktır. bu sezon avrupa'daki başarısızlık, üstüne ligi de kaybetseydi okan buruk bir daha zor gelirdi galatasaray'a.
ben de niye dursun diye anlattım. aslında liderliği alamadığı için kaybetti denmez ama averajla şampiyonluğu kaybetmiş, yeni yönetimle genç transferine yönelmiş onda da ligde başarısız olmuş bir hoca vardı. avrupa liginde gruptan namağlup çıkmak o kadar da büyük başarı değil diyorum. Şenol Güneş'te s. liginde çıktı noldu gönderildi. osimhenli, icardili kadroyla avrupa'nın tırt takımlarına elendiği halde ligdeki başarı sayesinde zaten galatasaray'ın başında okan buruk. bu kadar maliyetli kadroyla istesen de istemesen de tr liginde şampiyon olacaksın diyorum olamadığında gönderilirsin. ama avrupa'da başarı gelmedikçe de fatih terim kadar kredisi olmaz diyorum. denklem basit yani.Usta ne anlattın sen şimdi? Avrupa'da namağlup gruptan lider çıkıldı. Yine de taraftar arkasında durmadı.
Şampiyon olamasaydı zaten gidecekti usta.ben de niye dursun diye anlattım. aslında liderliği alamadığı için kaybetti denmez ama averajla şampiyonluğu kaybetmiş, yeni yönetimle genç transferine yönelmiş onda da ligde başarısız olmuş bir hoca vardı. avrupa liginde gruptan namağlup çıkmak o kadar da büyük başarı değil diyorum. Şenol Güneş'te s. liginde çıktı noldu gönderildi. osimhenli, icardili kadroyla avrupa'nın tırt takımlarına elendiği halde ligdeki başarı sayesinde zaten galatasaray'ın başında okan buruk. bu kadar maliyetli kadroyla istesen de istemesen de tr liginde şampiyon olacaksın diyorum olamadığında gönderilirsin. ama avrupa'da başarı gelmedikçe de fatih terim kadar kredisi olmaz diyorum. denklem basit yani.
Basit takımlara yenilmezse eleştirilmez de. Şampiyonluktan devam katılıyorum.Ligte şampiyon olduğu sürece avrupada bir beklentim yok. bu ekonomik şartlarda olması da beklenemez
dur bakalım geçen senede avrupa ligine iyi başlamıştı sonra neler yaşadık. Tüm süreç bitsin öyle değerlendireceğiz!!Avrupa isini bence halletti hoca inanilmaz bir yük kalkti omzundan.