Okan Buruk, Açıklamalarda Bulundu

Masal anlatıyor. Hala yönetimi koruma derdinde. Biraz zorlasa Jelert'i Ts bile alır.
Bruno Fernandes arayıp 15 milyon serbest kalma maddem var, beni alın dese ilk sözleri 3 milyon + taksit olur.

Alternatif bir evrende Okan hocanın foruma girip "la bu takım UEFA'yı kazanırken, Süper kupayı kazanırken sahada ben vardım, 4 sene üst üste şampiyonlukta da sahadaydım, şimdi takım 2 yıl üst üste şampiyon olurken de saha kenarında yine ben varım, anlat bakayım neyi benden iyi biliyomuşsun anlat da öğreneyim" diye giriş yapmasını hayal ediyorum :asd:

8 transferi yarın biter o zaman

Hoca gene savunmuzsun yapma

Taraftar seni korur, baskiyi ustune almaya calisma

Tamam da Egemen seninde dediğin gibi hoca rekor kırarak 2 sene üst üste şampiyon yapmış.Yani pazarlığın kaçdan başladığının hiçbir önemi yok..
Ayrıca o cümlende ki ''acaba'' kelimesi, hoca hakkında ki diğer yazılarına da bakılırsa hiç de iyi niyetli gibi gelmedi açıkcası..

Valla yukarıda da Arda renktaşımız niyet okumuş Okan başarısız olsun diye bekliyormuşuz. Ne güzel forumda herkes her şey çok iyi desin tersi söyleyen de kötü niyetli ve Okan düşmanı olsun.

Geri
Üst Alt