Okan Buruk: "Arda Kardeşler, Yaşar Kemal Uğurlu ataması sinirleri bozmak için yapılan atamalar"

bu maçı hakem yüzündenmi kaybettik yani böyle düşünüyorsan net körsündür oyun olarak yoktuk sahada önce hatayı netleştirelim sonra çözüme odaklanalım her maç sonu hakem yüzünden yenildik diyip topu taca atacaksak ne ala memleket.

kucuk.jpg

Hakem konusunda dediği doğru. Tetikçi hakemler bizim maçlarda rakipten daha çok zaman geçiriyorlar bilinçli bir şekilde.

Hakemi sen değil bırak yönetim çıkıp konuşsun. He konuşmazsa onlara yazıklar olsun.
Sen bize oyunu anlat. 160 küsür top kaybını anlat
Başımızdaki pısırık başkanın haftalardır neden sesi çıkmıyor bu konuda, kimse bunu konuşmuyor.

Yok akıllanmışmış yok hatalarından ders çıkarmışmış. Hani nerede. O zaman da hakkımız yeniyordu şimdi de, hatta şimdi kat kat daha fazla yiyorlar. Hem de öyle böyle değil, açık açık göstere göstere milletin gözünün içine soka soka yiyorlar.

Başımızdaki pısırık başkanın haftalardır neden sesi çıkmıyor bu konuda, kimse bunu konuşmuyor.

Yok akıllanmışmış yok hatalarından ders çıkarmışmış. Hani nerede. O zaman da hakkımız yeniyordu şimdi de, hatta şimdi kat kat daha fazla yiyorlar. Hem de öyle böyle değil, açık açık göstere göstere milletin gözünün içine soka soka yiyorlar.
Burak'a, rahmetli MC ye sallayanlar vardı susuyor diye. DÖ ve ET nin zerre farkı yok şu anda

Anlat anlat! Heyecanlı oluyor!

Söyledikleri sonuna kadar haklı ancak takımın fizik kalitesini beğenmedim o yüzden bunu sorumlu olarak seni bilirim hoca ama bir maçta da seni yiyelim şu gitsin bu gelsin diyen futbol fakirlerinden değilim çok şükür biraz silkilen nerede yanlış yapıyorum düşünmen lazım. Bu maçın telafisi olur .

Rakipten geliyor orda top maalesef gol temiz. Boey kendi vuruyor rakibe.

Penaltı netti ama. Bizim golü iptal edip İcardi'nin şutunda eli görmemek kötü niyet göstergesi zaten.
Kendi vurması faul olmaz diye birşey yok onu nereden çıkıyorsunuz futbolcu topa vurmak için aksiyona girmişse araya ayağını sokuyorsan fauldur.

Okan Buruk: "Bireysel olarak bize maç kazandırabilecek oyuncularımız var ancak bugün bundan faydalanamadık."

Terim futbolu bosuna demiyorum, ayni kafadan bu da.

muhteşem taraftarımız tabi şimdi sen oyununa bak diyecek bilmem ne olursa kapı kilit tutmazmış diye bir söz vardı ama hatırlayamadım

Açıklamalar mağlubiyetten daha fazla sıkıntı yaptı. Taraftar artık bahaneden vasatlıktan sıkıldı yılların getirdiği birikim bu biraz ihale senin üstüne kalıyor böyle ama yapacak bir şey yok. Kötüydük de geç daha anlaşılır olur.

Okan Buruk: "Bireysel olarak bize maç kazandırabilecek oyuncularımız var ancak bugün bundan faydalanamadık."

Terim futbolu bosuna demiyorum, ayni kafadan bu da.
bireysel olarak topcu kazandırıyo da hoca takım olarak kazandıracak olan sen yazdan beri ne yapıyosunuz ya 3maç gomis kurtardı zaten sen çorba ediyosun hep ama nasıl olacak

Bireysel olarak mac kazandiracak oyuncumuz yok maalesef. Hoca da bizim gibi halüsinasyon görüyor.

Okan Buruk: ''Galatasaray'a karşı bir oluşum var. Bunu net şekilde görüyoruz.''

neyse ki sahada sakin kalıp seri mağlubiyetler alarak bu tuzağa düşmüyoruz

Evet Ayak tenisi bitti yeni sloganimiz izin.Hersene bi seye takiyor bu taraftar.Her hoca mi kotu olur.Biraz sabretmeyi ogrenin yaw.Lig sonunda basarisiz olursa ona gore bakariz .

Avrupa yok birşey yok haftada 1 maç oynuyoruz. Deplasman bahanesi nedir. Ligin ikinci yarısında da peş peşe evinde oynayacaksın.

Geri
Üst Alt