Okan Buruk: "Arda Kardeşler, Yaşar Kemal Uğurlu ataması sinirleri bozmak için yapılan atamalar"

Kadroyu kuramadık, transferleri doğru yapamadık, yerli rotasyonumuz kötü de.

Forvet hattına harcadığımız maaş bütçesi kadar , kayserinin transfer bütçesi yoktur.

Zaten amaçları bizi aşağıya çekmek, yönetim ve teknik heyet olarak sizde karşı cepheye fırsat verdiniz.

Haklı yönetim artık el atmalı her hafta hakkımız yeniyor Erden Timur her zerredeyiz dedi icraat görelim artık

Bunu ben gördüm ben okan hoca kadar futbol bilmiyorum ama okan hoca görmedi sürekli hata yapmaya başladı
Bizde Okan Buruk'taki sorumluluk yok. Yaptığımız yorumun sorumluluğu sıfır. O yüzden biraz daha zaman verme taraftarıyım. Ritim bulacağımız bir ortam da yoktu şu ana kadar. Resmen sezon içinde deneme yapıyoruz hala.

Bizde Okan Buruk'taki sorumluluk yok. Yaptığımız yorumun sorumluluğu sıfır. O yüzden biraz daha zaman verme taraftarıyım. Ritim bulacağımız bir ortam da yoktu şu ana kadar. Resmen sezon içinde deneme yapıyoruz hala.
Bak kardeşim net konuşayım okan hoca ile olmaz ben çağ dışı oyun oynatmaya çalıştığını düşünüyorum bu maçta da orta sahayı boşalttı gomis icardi ikilisini oynattı basit düşünüyor çünkü, orta açarım biri kafa vurur kaç tane vurabildiler?
Sürekli hücum tazelemeliyiz bunu da rakip yarı sahada kazandığımız toplarla atak tazeleyerek yapabiliriz ama bunu yapman için orta saha lazım ama ne yapıyor orta saha boşaltıyor e kayseri de geliyor bu durumda top senin ayağında kalmıyor ki.
Midstjö'yu çıkarması yanlıştı. Boey çıkmalıydı mesela çok kötüydü bugün son paslari çok kötüydü, mata çıkmalıydı

Bak kardeşim net konuşayım okan hoca ile olmaz ben çağ dışı oyun oynatmaya çalıştığını düşünüyorum bu maçta da orta sahayı boşalttı gomis icardi ikilisini oynattı basit düşünüyor çünkü, orta açarım biri kafa vurur kaç tane vurabildiler?
Sürekli hücum tazelemeliyiz bunu da rakip yarı sahada kazandığımız toplarla atak tazeleyerek yapabiliriz ama bunu yapman için orta saha lazım ama ne yapıyor orta saha boşaltıyor e kayseri de geliyor bu durumda top senin ayağında kalmıyor ki.
Midstjö'yu çıkarması yanlıştı. Boey çıkmalıydı mesela çok kötüydü bugün son paslari çok kötüydü, mata çıkmalıydı
Tamam.

Daha ilk dakikada açık ele penaltımız verilmemiş
Attığımız gol kapalı omuza rağmen el diye verilmemiş
Yediğimiz gol faulle alındı, Var bakmıyor bile
Rakip top olmayan yere tekmeyi yapıştırmış kırmızı verilmemiş
9 haftada lehimize tek VAR kararı çıkmamış
Burda Okan tartışıyonuz
Tey Allahım ya

hadi ordan be, kötü hoca. herhalde getirilebilecek en kötü herifi getirmisiz. Ne katkın oldu abicim oyunculara, hiç hiç. Az çok eli kolu tutanı da çöp etti adam ya. Acilen yollar ayrılsın şunla, ne güzel kadro kurulmus oynanan oyuna bak

Takım tdsiz takılsa çok daha iyi olur ya antrenmanlarda ne istiyorsun kardeşim takımdan, gerçi antrenmanda yok

3 gün izin 5 gün izin, izin, izin.. yapacağınız hocaliga tüküreyim

Bu maçı hakeme bağlamak hayra alamet değil. Hakemlik bir maç değil ayıp. Biz Bjk miyiz her sonuç alamadığımızda hakem diyelim.

Fatih Terim gittikten sonra girilen klasik döngüye yine girdik hayırlı olsun.

Üstelik bu kez gelip kurtaracak Terim de yok performans olarak.

Cidden bir şey üretmek zorundayız. Ama nasıl olacak?

Çok kötü bir futbol oynadık ama çıkıp hâlâ yok hakemdi yok deplasmandı.

Geri
Üst Alt