Arda'ya Galatasaray'ın teklifi komikti, o.pu rengi dedi, son anda kaçtı vs diye sallayan bir sürü post bulabilirim. Hatta adamlık işlerinden çok öncesinde bile vardı bunlar. Yav takımda orta saha bam defans servet sabri falan kaybediyoruz diye ıslıklanan hakkında beste yapılan adam Arda'ydı. Mega bir nefret vardı kendisine karşı.

Terim belki haddini aştı ve kovuldu. En büyük hatası hadsizlik olabilir. Hainlik değil. Okan'ın yaptığıyla zerre alakası yok. Bu arada muslera Terim için tudor'u yani dolaylı olarak Galatasaray'ı sattı geyiğini yapanlardan birisi değildin umarım? Şu yazdıklarından sonra potansiyel gördüm açıkçası.

okana gıcığım tudora saldırmasından dolayı musleraya birşey demedim ben

okan ne yağtı 2001de jardelle filan uyuşmama değil mi

maç sattığı iddiası ispata muhtaç

eğer mesele jardelse ve para kazandırmadan gitmekse 2013te ve 2017de terim bundan aşağısını yapmadı zaten

son zamanlarda zorlu deplasman maçları öncesi çok orji zırvalar türüyor :asd:

Okan buruk terimden sonra gelecektir

Su Okan'la Emre'nin Ankaragucu macini satma olayinin sehir efsanesi oldugunu dusunuyorum.

Alttaki videoda Okan'in 2.sariyi yedigi pozisyon var. Zamanlama hatasi gibi duruyor. Ayrica Hasan'in attigi golden once Emre'nin cabasina bakin. Bir de gol olduktan sonra kosa kosa topu hemen almaya calisiyor. Bunlar hic mac satacak tiplerin hareketleri degil.

Edit: Okan bu sezon Kadikoy'de Suat'a asist yapan adam ayrica.

okana gıcığım tudora saldırmasından dolayı musleraya birşey demedim ben

okan ne yağtı 2001de jardelle filan uyuşmama değil mi

maç sattığı iddiası ispata muhtaç

eğer mesele jardelse ve para kazandırmadan gitmekse 2013te ve 2017de terim bundan aşağısını yapmadı zaten
Oynamadı bildiğin. Izleyenler için tartışmaya kapalı bir mevzu Okan. Ek olarak beşiktaşa gitti. Tudor'a yaptıklarını sen söylüyorsun. Terim'in bonservislik bir tarafı yok zaten t.d. olduğu için. Okan'ın yaptıklarıyla ne alakası var açıklar mısın?

Hoca antrenmana mı çıkmamış, bilerek yanlış adam mı oynatmış, Galatasaray'a kasti maddi zarar mı vermiş o dönemde? Fenere besiktasa gidip arkandan mi sallamis? Hocasına mı saldırmış? Terim kariyerine Galatasaray'la başlamadı biliyorsun. Ne gibi benzerlik var?

Neyse benim Okan'a acayip nefretim var objektif yorum yapamıyorum bu konuda. Salıyorum kendisini şimdilik.

Imparator’un bir yere gittigi yok,Okan’in da bu yuzden bize gelecegi yok

maç sattığının elinde delili yoksa bonservissiz gideceği kulüpten daha çok para almak için sözleşme uzatmamanın, başkandan habersiz milyon euro kazanacağım diye adaletin olduğu yerde kahkaha atanlardan daha kötü olma ihtimali yok

Maç sattığının delili en son 20 yıl önce Galatasaray'da başkanlık yapmış, o sezon şampiyonluklarda payı olan hemen herkes için iyi konuşan, Türk spor tarihinin en başarılı başkanının demeçlerinden geliyor. Ayrıca Fatih hocanın da senin dediği gibi ekstra milyonlar için değil, benim hayat görüşüme hiç uymayan aşırı milliyetçiliğinden dolayı o dönem milli takıma gitmek istediğini düşünüyorum. Bugün Nihat Özdemir'le kavga dövüş haldeyiz, Demirören'le de o kadar kötüydük, yarın eskaza Aziz-Rıdvan gelse daha beter oluruz. Ama bu adamlar gidip boştaki milli takım hocalığı için Fatih hocanın kapısını çalsalar hoca yine oraya da gitmek ister, adamın dünya görüşü bu. O ekstradan kahkaha da Ünal Aysal'ın belki haklı, belki haksız antrenman sırasında ayağını kaydırmasından ileri geliyordu. Maksat dostlar alışverişte görsün, dost kazığı düşman fesatlığından ağır gelirmiş.

maç sattığının elinde delili yoksa bonservissiz gideceği kulüpten daha çok para almak için sözleşme uzatmamanın, başkandan habersiz milyon euro kazanacağım diye adaletin olduğu yerde kahkaha atanlardan daha kötü olma ihtimali yok
Aga sen bir Tudorcu olarak Okan'i begeniyor musun? Akhisar'dayken Tudor'a sallamisti da.

Şehir efsanesi yav maç satmışlar falan kendi kendimize düşman yaratıyoruz işte. Arda'nın mevzusu farklıydı ben de gelmesini istemedim ama sebebi Galatasaray hakkında ettiği laflar için değil sosyal hayatındaki sıkıntıları, adamlık mevzuları vs falan o yüzden. Çoğu insan da böyle düşünüyordur

Su Okan'la Emre'nin Ankaragucu macini satma olayinin sehir efsanesi oldugunu dusunuyorum.

Alttaki videoda Okan'in 2.sariyi yedigi pozisyon var. Zamanlama hatasi gibi duruyor. Ayrica Hasan'in attigi golden once Emre'nin cabasina bakin. Bir de gol olduktan sonra kosa kosa topu hemen almaya calisiyor. Bunlar hic mac satacak tiplerin hareketleri degil.

Direk satış diye bir şey yok. Soyunma odasında Jardelle mevzuları var.

O maçta da kolay atılması var, öyle kritik bir noktada o maçı kaybetmemize vesile oldu o kart. Bu da şüpheye çok açık.

Bu herifin sırf 100 bin dolar mı ne daha fazla verdi diye bizi reddedip bjk'ye gittiğini ne çabuk unutuyorsunuz yav. Bizden uzak Allah'a yakın.

Büyük bir hainsin

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kavga yaklasik kacinci haftadaydi?
Onu net hatırlamıyorum zaten mevzu sonradan duyuldu. Jardel son 10 hafta falan neredeyse hiç oynamadı, sezon sonu da yok pahasına gönderildi. Arif, Serkan oynuyordu onun yerine.

Koşmuyor muhabbeti vardı işte onun üstüne gidip yeniçerilik yapıyorlardı tabii adam sükse yaptı bir anda diye.

O sene Emre ve Okan kötüydü de diyemem aslında ben Okan'ın kötü oynadığını da pek hatırlamıyorum ama bir şeyler oldu o dönem. Bir de o sezon tek mevzu Ankaragücü maçı ya da kavga değil, 3-0dan 4-3e dönen Antep maçı da unutulmaz.

Fener 5 senedir şampiyon olamıyordu ve bizim maç öncesinde ciddi puan kaybetmişlerdi, yenilgilerden biri de yine Ankaragücüne idi.

Son 4 hafta bir şeyler oldu bir anda 3 puan öndeyken şampiyonluk verdik. 2005te de verdik benzeri şekilde ama kadro kötüydü ve zaten oraya gelmemiz bile başarıydı.

Bir de o sezon iç sahada çok yenilmiştik sonraki sezon 17 maçta 51 puan aldık falan.

Geri
Üst Alt