- 1 Haziran 2015
- 24.860
- 17.551
- 1.998
torrent kalan maçlarda coşmazsa seneye başkan kim olursa olsun okan ile anlaşır. zaten alternatif de yok gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kişinin neden kredisi var sence? Medya, siyaset, ua tayfa falan mı?ilk donemlerinde gelmesini isteyen biri olarak basarili olacagini sanmiyorum artik.
Bu yapıda kimse basarili olamaz. 1 kisi haric kimsenin kredisi yok
O kişinin neden kredisi var sence? Medya, siyaset, ua tayfa falan mı?
Yok ama ilk 4 sene 4 şampiyonluk üstüne de uefa almış rengim. Gelen t.d. de 2-3 sene seri yapsın, zaten GS default şampiyon oluyor bu ligde, öyle diyorlar.Terim dogarken uefa kupasiyla dogdu ondan sabredildi ilk geldiginde.
Sene 96 dgl. Ortamda o ortam degil rengim. Boyle her geleni 5-6 mac sonra shutlayalim dersek fenerden beter oluruz. 20 macta 7 galibiyet alan adamı tanrı ilan edecez neredeyse. Yerine gelene sadece yerine getirildigi veya terim shutlanarak gonderildigi kendisi birakmadigi icin dusmanlik yapan var. Isim önemli dgl, yarin baska biri gelse ona da bunlar yapilacak. Sadece Galatasaray da dgl, turk futbolunun bir gecis doneminde oldugunu, yeni seyler denendigini ve buna sabredilmesi gerektigini dusunuyorum. Ben Pereiraya da sabredilmeli diyordum. Bugun torrent gider, konusursun gonderirsin. Yerine okan, veya x bir yabanci hoca getirsen ona da sabredeceksin. Kendini guncel tutan her boca kabulumdur benim. Fakat karsi tarafta muthis sagliksiz bi kafa yapisi var. Galatasarayin surekli kazanmasi lazim aksi durumda isminiz gecince yuhalaniyorsunuz. Organize isler bunlar. Iyi niyetli davranislar dğl.Yok ama ilk 4 sene 4 şampiyonluk üstüne de uefa almış rengim. Gelen t.d. de 2-3 sene seri yapsın, zaten GS default şampiyon oluyor bu ligde, öyle diyorlar.
Sadece 2 sıra üste çıkardık o kadarSadece Okan ile gedson gelseydi ?
Sadece 2 sıra üste çıkardık o kadar
Gözle görülür bir fark olabilirdi haklısın..Şampiyon olacak halimiz yok zaten de bu kadar ezilir miydik? Heleki Anadolu maçlarında..
Bir de kanat alinsaydi bence 2. olurduk.Devre arası Sadece Okan ile gedson gelseydi ?
ilk 4 de olabilirdik.Devre arası Sadece Okan ile gedson gelseydi ?