torrent kalan maçlarda coşmazsa seneye başkan kim olursa olsun okan ile anlaşır. zaten alternatif de yok gibi

ilk donemlerinde gelmesini isteyen biri olarak basarili olacagini sanmiyorum artik.

Bu yapıda kimse basarili olamaz. 1 kisi haric kimsenin kredisi yok

Yok ama ilk 4 sene 4 şampiyonluk üstüne de uefa almış rengim. Gelen t.d. de 2-3 sene seri yapsın, zaten GS default şampiyon oluyor bu ligde, öyle diyorlar.
Sene 96 dgl. Ortamda o ortam degil rengim. Boyle her geleni 5-6 mac sonra shutlayalim dersek fenerden beter oluruz. 20 macta 7 galibiyet alan adamı tanrı ilan edecez neredeyse. Yerine gelene sadece yerine getirildigi veya terim shutlanarak gonderildigi kendisi birakmadigi icin dusmanlik yapan var. Isim önemli dgl, yarin baska biri gelse ona da bunlar yapilacak. Sadece Galatasaray da dgl, turk futbolunun bir gecis doneminde oldugunu, yeni seyler denendigini ve buna sabredilmesi gerektigini dusunuyorum. Ben Pereiraya da sabredilmeli diyordum. Bugun torrent gider, konusursun gonderirsin. Yerine okan, veya x bir yabanci hoca getirsen ona da sabredeceksin. Kendini guncel tutan her boca kabulumdur benim. Fakat karsi tarafta muthis sagliksiz bi kafa yapisi var. Galatasarayin surekli kazanmasi lazim aksi durumda isminiz gecince yuhalaniyorsunuz. Organize isler bunlar. Iyi niyetli davranislar dğl.

Teriminde milli takimda 1 puan ortalamasi yaptigi donem vardi. Shutlamak yerine devam edildi. O donemin en guncel hocalarindan biriydi. Artık degil. Guncelleme merkezinden bi adam cektik. Gayet dolu bi adam oldugunu mac sonu konusmalarindan da, saha ici bazi dokunuslarindan da anliyoruz. Ben sabredelim diyorum hala. Sabretmek icin ne gibi bi gecmisi var diyeceksin, Arsenal gibi bi örnek var önümüzde. Sabredebilecekleri hicbir sey yoktu. Sadece merkezden cekmislerdi Artetayı. Guvendikleri tek sey buydu. Herifi tehdit ediyordu taraftarlar biraksin diye. Bizimkiler gibi sampanya patlatiriz demediler. Arkasinda durdular. Onun da 9 mac 10 mac 1-2 galibiyet aldigi donemleri vardi. Bugun 13 mac 2 maglubiyetle oynuyor Arsenal. 2 maglubiyeti de city ve liverpooldan aldilar.

Sen deplasmana, anadolu takimlarina cozum bulamadi diyorsun, hak veriyorum. Ama bulamadi shut demiyorum. Bulacagini dusunuyorum cunku. Bu romantiklik degil. Gerekli sabri gosterir, yeterince alttan baslatirsan her ekolun bu topraklara uyum saglayacagini dusunuyorum ben.

Akhisar'da ilk sene küme düşme hattı civarında aldığı takımı rahat şekilde ligde tuttu sonraki senede kupada önce bizi sonra Fenerbahçe'yi yenerek şampiyon yaptı. Rize'de yine küme düşme hattında aldığı takımı ligin en iyi oynayan takımlarından birisine çevirdi ligi rahat şekilde orta sıralarda bitirdiler. Sonrasında Başakşehir'de geldiği ilk sezon direkt şampiyonluğu kazandı hemde Avrupa'da son 16 gördüğü bir senede bunu yaptı yani iki kulvarı birden götürebildi. Sonrasında Başakşehir'in düştüğü çok zorlu CL grubu ve oyuncuların ligde motivasyonsuz oluşu nedeniyle zorlu bir ilk yarı geçirdi ama yinede CL'de oynattığı oyun oldukça dirençliydi. Okan Buruk gerçekten kendisini teknik direktör olarak sonuna kadar kanıtladı bence hiç tereddütsüz seneye hocamız olmalı. Seneye elde kötü bir kadro olmayacak doğru 3-4 takviye ile şampiyonluğa oynamamak için hiçbir sebep göremiyorum.

gelismis bir ertugrul saglam, bulent korkmaz.
pas

Geri
Üst Alt