Hakkinda yazdiklarim duruyor dusuncem belli ama istedigi yardimciyi getirebilir ya su calisma ortamini olusturmayi calisacak adamlara birakmayi ne zaman ogrenecegiz acaba

Torrent icin ayarladiklari UEFA Pro Lisansli tercumandan vazgecmeleri de ekstra komikti

Allah korusun ikinci bir fatih terim mi hayali bile kötü

Okan Buruk ve Galatasarayımız kendi hikayelerini baştan yazacak

Nice başarılar yakalayacağız umarım ve niyaz ederim

Gözlüklü herif hocanın sağ koluymuş önceden fb de çalışmış diye araya girmemek lazım diye düşünüyorum heis adam bir fb figürü gibi de durmuyor pek.

araştırdım ahbert fb maçından sonra hakemlere baya sallamış biri bu irfan bey. fbli olsa hrm hhm fln diye geçiştirirdi. prof biri gibi.

araştırdım ahbert fb maçından sonra hakemlere baya sallamış biri bu irfan bey. fbli olsa hrm hhm fln diye geçiştirirdi. prof biri gibi.
Gustavonun maçın başında atılmadığı sonra başaksehirin 9 kişi kalıp fb nin 4-1 kazandığı maçı mı diyorsun bende futbol katliamı yaşandı falan dediğini hatırlıyorum o maç için.

Şimdi herkes gençlere Okan Buruk'un Inter'e olaylı transferini son maçlarda oynamadığını anlatır anlatmasına.

2002 Yılında Rahmetli Özhan Canaydın başkan olarak göreve gelir ve sezona Fatih Terim ile başlar.

Ama gelin görün o sezon Dünnya Kupasının yıldızlarından olan ve UEFA kadrosunun diğer oyuncularına göre nispeten daha genç olan Hasan Şaş'ın o sezon kafası bir çok arkadaşı gibi tamamen yurt dışına gitme isteği ile doluydu.

Beşiktaş'ın arkasından kılpayı 2. bitirdiğimiz sezonda tüm sezon menajerlerin kıskacında olan Hasan Şaş o senen eredeyse sıfıra yakın katkı ile oynadı. Maçta gol olurdu tüm takım sevinirken kulübe de olan Hasan Şaş Karadenizdeki gemilerini düşünürdü.

Sezon sonu her ne olduysa Avrupa işi olmadı ve Özhan Canaydın'a gelerek başkanın elini öptü ve takımda kalmak istediğini söyledi.

Ertesi senelerde daha istekli ve hırslıydı ama hiç bir zaman da eski günlerine dönemedi.

Emre Belözoğluyla beraber Galatasaray a nasıl transfer kazığı attığınızı unutmuyorum. Gelme gardaş faydalı olacaksan da gelme.
29 yaşında İnter’den teklif almış kontratı biterken, yönetim de git demiş. Bu neden kazık oluyor acaba bilmediğim birşey mi var bana normal geliyor. 10 milyon euro’ya almadık adamı sonuçta, yıllarca oynamış, Türkiye’ye gelirken Galatasaray’a gelmek istemiş, istememişiz. Kişilik olarak da naif, kibar, oyuncuların çok sevdiği, efendi bir adam. Her oyuncu İnter’de oynamak ister, hele 30 yaşında bunu reddetmeyi beklemek biraz hayalcilik. Bu kini nefreti bırakın bence.

29 yaşında İnter’den teklif almış kontratı biterken, yönetim de git demiş. Bu neden kazık oluyor acaba bilmediğim birşey mi var bana normal geliyor. 10 milyon euro’ya almadık adamı sonuçta, yıllarca oynamış, Türkiye’ye gelirken Galatasaray’a gelmek istemiş, istememişiz. Kişilik olarak da naif, kibar, oyuncuların çok sevdiği, efendi bir adam. Her oyuncu İnter’de oynamak ister, hele 30 yaşında bunu reddetmeyi beklemek biraz hayalcilik. Bu kini nefreti bırakın bence.

Geri
Üst Alt