Emre Bari
Ulubatlı Souness
- 30 Ocak 2019
- 36.941
- 31.720
- 2.318
doğru mu
doğrudur muhtemelen
emre belözoğlu mesela adnan polata fenerin teklifi var diye haber vermişti ama adnan polat istememişti
muhtemelen emreyi istesek avrupadan biz alırdık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
doğru mu
Cimbom Old Boys takımı yönetecek diyebiliriz.Ekli dosyayı görüntüle 163440Ekli dosyayı görüntüle 163441Ekli dosyayı görüntüle 163442
heyeti bu şekilde tahayyül edebiliriz
Cimbom Old Boys takımı yönetecek diyebiliriz.
Gözlüklü herif hocanın sağ koluymuş önceden fb de çalışmış diye araya girmemek lazım diye düşünüyorum heis adam bir fb figürü gibi de durmuyor pek.Ekli dosyayı görüntüle 163440Ekli dosyayı görüntüle 163441Ekli dosyayı görüntüle 163442
Ekli dosyayı görüntüle 163440Ekli dosyayı görüntüle 163441Ekli dosyayı görüntüle 163442
3ü de fb ekipmanını giymiş kişiler![]()
Gözlüklü herif hocanın sağ koluymuş önceden fb de çalışmış diye araya girmemek lazım diye düşünüyorum heis adam bir fb figürü gibi de durmuyor pek.
Gustavonun maçın başında atılmadığı sonra başaksehirin 9 kişi kalıp fb nin 4-1 kazandığı maçı mı diyorsun bende futbol katliamı yaşandı falan dediğini hatırlıyorum o maç için.araştırdım ahbert fb maçından sonra hakemlere baya sallamış biri bu irfan bey. fbli olsa hrm hhm fln diye geçiştirirdi. prof biri gibi.
29 yaşında İnter’den teklif almış kontratı biterken, yönetim de git demiş. Bu neden kazık oluyor acaba bilmediğim birşey mi var bana normal geliyor. 10 milyon euro’ya almadık adamı sonuçta, yıllarca oynamış, Türkiye’ye gelirken Galatasaray’a gelmek istemiş, istememişiz. Kişilik olarak da naif, kibar, oyuncuların çok sevdiği, efendi bir adam. Her oyuncu İnter’de oynamak ister, hele 30 yaşında bunu reddetmeyi beklemek biraz hayalcilik. Bu kini nefreti bırakın bence.Emre Belözoğluyla beraber Galatasaray a nasıl transfer kazığı attığınızı unutmuyorum. Gelme gardaş faydalı olacaksan da gelme.
29 yaşında İnter’den teklif almış kontratı biterken, yönetim de git demiş. Bu neden kazık oluyor acaba bilmediğim birşey mi var bana normal geliyor. 10 milyon euro’ya almadık adamı sonuçta, yıllarca oynamış, Türkiye’ye gelirken Galatasaray’a gelmek istemiş, istememişiz. Kişilik olarak da naif, kibar, oyuncuların çok sevdiği, efendi bir adam. Her oyuncu İnter’de oynamak ister, hele 30 yaşında bunu reddetmeyi beklemek biraz hayalcilik. Bu kini nefreti bırakın bence.
Mesaj yazabilirsin hocam, ne dediğin anlaşılmıyor.
Katılıyorum hocamMesaj yazabilirsin hocam, ne dediğin anlaşılmıyor.