Mata'nin ilk 11 oyuncusu olmadığını da öğrendi mertens solda olmaz onu da öğrendi. Emin abdulkerim den iyi değil onu da konya maçında öğrendi, midstjö bu takimda ilk 11 olur bunu adana maçında öğrenmişti ama bu maçta kafası karıştı.
Gomis ilk 11 olmayacağını adana maçında öğrendi.
Hoca her hafta bjsey öğreniyor 30 hafta felan kadro oturur

Çoğu kişi bu maçta farklı kadro istedi. Maç öncesi uçtu. Değişiklikler geldiğinde de yine çoğu kişi doğru demişti ama bu maç komple yanlıştı. Golü gerçi BAY attı, bir tek o kısım belki skor etkisi sebebiyle es geçilebilir de demek ki Okan da sizin gibi yanıldı. Eleştirilere saygım var ama bir dediği bir dediğini tutmayan şeyleri görünce de çok sessiz kalamıyorum. Garip...

Mata'nin ilk 11 oyuncusu olmadığını da öğrendi mertens solda olmaz onu da öğrendi. Emin abdulkerim den iyi değil onu da konya maçında öğrendi, midstjö bu takimda ilk 11 olur bunu adana maçında öğrenmişti ama bu maçta kafası karıştı.
Gomis ilk 11 olmayacağını adana maçında öğrendi.
Hoca her hafta bjsey öğreniyor 30 hafta felan kadro oturur
Bunları maç sırasında bizimle birlikte öğrenmesi biraz sıkıntı

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maci izleyemedim ama ozetini izledim simdi. Cok kotu oynamisiz, hatta Kayseri ilk yarinin basinda 2 tane 100% luk gol kacirmis. Ben hic umutlu degilim Okan Hoca’dan. Hicbir macimizi rahatlikla kazanamadik. Insallah duzelir ama Dunya kupasina kadar duzelmezse gecen seneki gibi is isten gecinceye kadar beklememeliyiz. Bence en fazla 4-5 maclik daha kredisi olmali. Bu sene bu takim sampiyon olmak zorunda.

5-0 6-0 gibi skorları geçtim artık 2-0 maç kazanamadık şaka gibi yaa. Bize gelen topçuların istatistiği dibi buluyor 2 senedir

Medyada yazılanlara göre saçma sapan ilk 11 tercihlerini bir kenara bırakması gerekiyor. Bu takımın oyununu/hücum planlarını filan geçtim önce bir ilk 11 i belli olsun. Mesela merkezde Mertens ve Icardi mi oynayacak üst üste 3-4 maç bir görelim nedir ne değildir diye. Bu takımın omurgasındaki en önemli adam Oliveira son aldığımız galibiyetlerin hepsinde imzası olan bir adam tutup Midstjö bir maç iyi oynadı diye 2. maç kendini yedek bulmasın. Emin bir maç iyi oynadı diye haftalarca Abdülkerim rotasyonda sıra beklemesin

Tamam Okan Buruk da haklı bu yabancı oyuncu konusunda ama bizim kadroya bakıp en iyi 3 yerliyi seç dediğimiz zaman 100 kişiden 99 tanesi Kerem-Yunus ve Abdülkerim üçlüsünü seçer. Öyle veya böyle en iyi oyuncularımızın oynamasından yanayım. Çok kötü durumda olduklarını kabul ediyorum ama bu durumun üstesinden gelmek de teknik ekibin işi. Geçen sene sahanın içerisinde birbirine giren 2 futbolcumuz 1 ay sonra Avrupa da Lazio karşısında çıkıp çatır çatır oynuyordu. Fatih Terim böylesine bir süreci idare edebilmeyi başarmıştı. Şimdi Okan Buruk Kerem ve Yunus için ama sözleşme yüzünden, ama üzerlerindeki baskı yüzünden oluşan sorunu çözmeyi başarması gerekiyor

Bu sezon benim için en iyi oynadığımız maç deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-2 yendiğimiz maçtı o maçın kadrosunu incelerseniz kanatlarda Kerem ve Yunus vardı ortada Oliveira vardı bence kim ne derse desin en ideal kadro yine bu, bu kadro önümüzdeki 4 maçta ilk 11 baslasin ve kötü oynayan bir oyuncu hemen eleştirilmesin ve kesilmesin, bence çok oyuncu olmasının da bir dezavantajı var hocanın kafası karışıyor alternatif çok olunca kimi oynatacağına karar veremiyor artık bir oyun sistemine ve belirli oyunculara karar vermeli ve o oyunda o oyuncularda ne olursa olsun ısrar etmeli ama ha bire sistem ve oyuncu değiştiriyor böyle olmaz en ideal kadromuzla şöyle üste üste bir 3-5 maç yapalım yahu oyuncular da alışsın birbirine

Muslera
Boey Nelson Abdülkerim PVA
Torreira Oliveira
Yunus Mertens Kerem
Icardi

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çıkardığı kadro hocanın tasarrufudur. Ben oynanan oyuna bakarım. Alınan verimi değerlendiririm taraftar olarak. Şu oynasa daha iyi olurdu, bu oynadı kötü oldu. Bunları hocaya bırakmak lazım. Bizim sormamız gereken bu takım niye top oynamıyor? Bu oyuncu eksikliğinden kaynaklanıyor ise neden gerekli oyuncular takıma kazandirilmadi? Ve ya oyunculardan neden maksimum performans alınamıyor? Nasıl oluyor da Kayserispor gibi vasat altı bir takım senin içinden geçebiliyor?

Okan Buruk çok kötü bir başlangıç yaptı. Bu puanda olması yine iyi. Bu gidişle ilk 10'a bile giremeyiz. Acaba bir planı var mı? Bunu nasıl çözmeyi düşünüyor? Eğer bu sorulara hızlı bir cevap bulamazsa Galatasaray kariyeri pek uzun olmayacak gibi duruyor.

Doğru bildiğini yap ki pişmanlık duymayasın. Bu adam nasıl hoca olmuş dedirtme aleme.

Geri
Üst Alt