Valerinlerin ismail sene başında gelmedi; geçen sezondan beri bjk nin başında, o konuda bi anlaşalım.
Biz her 6 ayda bir hoca diğer 6 ayda da yönetim değiştireceksek bizden bi cacık olmaz. Okan muazzam nitelikleri olan hoca demiyorum ama başımıza geldiyse/getirildiyse(ki Torrent geldiğinden beri çoğunluğun istediği birisi) düzgünce sabretmeliyiz. İstikrar olmayan yerde başarısızlık kesindir.

Bende bunu söylüyorum. Olayları yanlış okuyoruz. Okan henüz takımın başında 11 resmi maç geçirdi yanılmıyorsam ve oyuncuların büyük kısmı geç yapılmış transferler. Henüz erken. Biraz daha beklemek ve destek olmak gerekli. Evet şuan için iyi bir görüntü çizmediği de doğru.

Kayseri maçının ilk 60 dakikası ve Ümraniye maçı ilk yarı hariç bu takım asla kötü oynamadı.

Giresun maçı kötüydü bir de. Bu maçlar ve Adana'da maç sonu yaptığı değişiklikler dışında hocaya kabahat bulduğumu hatırlamıyorum. Gerek formsuzluk gerek yabancı sınırı sebebiyle teklemeler var ama çözülemeyecek bir şey de yok. Hemen hoca değişelim düşüncesi sağlıklı değil. Bunu gelmeden önce Okan Buruk'a çok da sıcak bakmayan biri olarak söyleyebilirim. Fenere gösterilen müsamaha bize gösterilse; fenere verilen penaltılar bize verilse biz de kopar giderdik diğerlerinden. Lehimize tek karar çıkmadı 10 maçtır.

Zaten bizim Galatasaray taraftar profili maalesef bu. Takım eğer kötüyse hemen o gitsin bu gelsin ama hiç taraftarlık görevi bilinci yok sahiplik hissi yok bir nevi çitlek çitleyip izleyici olmak hazıra konmak gibi bişey... Karşında organize olmuş medyası ve siyasi kolu ile işini sıkı tutan bir fb ve yandaş tayfası varken bizim vurdumduymaz olmamız hayrete şayan birşey... Git film izle sen aga maç izleme ..

Hoca gitsin diyen bir kesim var 10. hafta hocayı yolladığımız taktirde hakem hatalarını hiçe sayıp tüm suçu hocaya yüklemekteler bu da demek oluyor ki takıma karşı dışarıdan hiçbir etken veya hiçbir hakem etki etmemiş 10 haftalık kısa süreçte hoca çok kötüymüş düşüncesini de benimsemiş oluyorlar. Medya o zaman ne diyecek biliyor musunuz hakem hatalarını 1 kez konuşmayacaklar Okan gitti demek ki suç hocadaymış onların yağına biraz da yağ süreceksiniz.

Bugün Tuchel'i hoca olarak getirelim sorun bitmeyecek emin olun 2 hafta sonra onu da yollamak isteyeceksiniz.

Hoca gitsin demek neden hakem hatalarini hice saymak olsun renkdaslar. Hakem hatalari ayri sey, takimin kotu oyunu ayri. Hakem hatalari takimin oyununu ve macin seyrini etkiliyor bir nebze, ama hakem hatalari varken hoca performansi degerlendirilemez demek kolaycilik. Takimin sezon basindan beri bir sistemi yok. Oturmus bir kadrosu yok. Kenarda kullanilmamis yada cok az sure almis Yusuf, Ross, Rashica gibi adamlar var. Kerem-Yunus dokulmelerine ragmen sosyal medyanin baskisi olmasa sahada varyasyon denememeye yeminli bir teknik adam var. Oyuncu degisiklikleriyle puan biraktigi 3-4 mac var. Herseyi hakeme yikarsak bi 3-5 yil daha sampiyonluk olmaz. 10 kisi olsakta, ligin en cok gol yiyen takimina tek kale oynama izni verip 2 gol yemenin bahanesi hakem olamaz bir teknik adam icin.

Burada sadece kendi negatif yorumlarını kabul ettirenler zeki aksini savunanlar neden cahilmiş?

Bana göre de böyleleri evlerden ırak tipler misal. Her şeyden memnuniyetsiz insanlar. Ben de şahsın adına forumda bu tarz insanlardan çok rahatsızım ya. Önüne gelen kendi fikriyle ötüşmeyince cahil mi oluyor?

Siz hayırdır ya... Hayırdır yani. Bir kişide çıkıp kardeşim burası demokratik bir platform kimse seninle bir fikirde olmak zorunda değil, kimse kimsenin düşüncesinin koyunu da değil diyemiyor. Dün açtığım savaşa bu tipler bu üslupla devam ederse şahsım olarak aynı şekilde cevap vereceğimi bildirmek isterim. Madem atış serbest. Zaten ne zaman farklı yorumlar okusam kendini bu tarz cümlelerle destekleme ihtiyacı duyan insanlar görüyorum. Kişi diyorum herhalde işi kendinden biliyor.

Hoca gitsin demek neden hakem hatalarini hice saymak olsun renkdaslar. Hakem hatalari ayri sey, takimin kotu oyunu ayri. Hakem hatalari takimin oyununu ve macin seyrini etkiliyor bir nebze, ama hakem hatalari varken hoca performansi degerlendirilemez demek kolaycilik. Takimin sezon basindan beri bir sistemi yok. Oturmus bir kadrosu yok. Kenarda kullanilmamis yada cok az sure almis Yusuf, Ross, Rashica gibi adamlar var. Kerem-Yunus dokulmelerine ragmen sosyal medyanin baskisi olmasa sahada varyasyon denememeye yeminli bir teknik adam var. Oyuncu degisiklikleriyle puan biraktigi 3-4 mac var. Herseyi hakeme yikarsak bi 3-5 yil daha sampiyonluk olmaz. 10 kisi olsakta, ligin en cok gol yiyen takimina tek kale oynama izni verip 2 gol yemenin bahanesi hakem olamaz bir teknik adam icin.
Ligin en çok yiyen takımı olabilir 11/11 de o alanı bırakmıyorduk maç 7-8'e gidiyordu fakat 10/11 de Alanyaspor da bu ligin en güçlü takımlarının başında gelebilecek potansiyelleri var ayağa rahatlıkla pas yapabiliyorlar ileride 5-6 kez kalmayı denedik Icardi bile kaç kez takıma çıkın dedi çıktığımızda adamlar baskıyı 4-5 pasla kırıp eksik yakaladılar. Hoca 3 maçı değişiklikleriyle kaybettiyse de 3 maçı da değişiklikleriyle de kazandı keşke yeri geldiği zaman eleştirirken de yeri geldiği zaman da keşke hocayı tebrik edildiğini görebilseydik.

Okan Buruk kötü bir taktisyen değil aksine bu konuda iyi yerli teknik direktörlerden biri olduğunu düşünüyorum. Terim kadar güçlü bir motivatör olmasını bekleyemeyiz ya da Terim gibi insan yönetimi konusunda çok başarılı olmasını. Yeni kurulmuş bir takım var. Bazı futbolculardan hala tam performans alamadık. Bir de bazı transferlerin Okan Buruk'a rağmen yapıldığını düşünüyorum.

Ligin en çok yiyen takımı olabilir 11/11 de o alanı bırakmıyorduk maç 7-8'e gidiyordu fakat 10/11 de Alanyaspor da bu ligin en güçlü takımlarının başında gelebilecek potansiyelleri var ayağa rahatlıkla pas yapabiliyorlar ileride 5-6 kez kalmayı denedik Icardi bile kaç kez takıma çıkın dedi çıktığımızda adamlar baskıyı 4-5 pasla kırıp eksik yakaladılar. Hoca 3 maçı değişiklikleriyle kaybettiyse de 3 maçı da değişiklikleriyle de kazandı keşke yeri geldiği zaman eleştirirken de yeri geldiği zaman da keşke hocayı tebrik edildiğini görebilseydik.
Henuz tebrik edilecek bir hunerini gormus degiliz Okan hocanin. Eldeki kadroyla alinabilecek minimum puani aldi. Attigimiz az sayida golun bir kismida organize atakla atilmamis her zaman olmayabilecek bir nevi sans golleri. Oynadigimiz tek iyi mac var oda Antep maci. Ondada evmeyi ihmal etmemisiz.

Okan çok vasat alanya maçı eksik kalana kadar çok vasat alanya maçı galip gelindiğinde fark 3 puandı . Okan vasat kafalarına göre atılan abdülkerim vasat .

Fatih hocanın dönemi ne çabuk unutulmuş hocaya Avrupa maçı öncesi ceza verenler 19:05'de ceza verenler hiçbir sert cümle kurmadığı basın toplantısından sonra ceza verenler Abdürrahim Albayrak ve yöneticiler TFF'ye gidip beyaz sayfa açtık dediler. Hoca o dönem hem saha içi hem de saha dışıyla tek başına mücadele etti. 19/20 sezonu pandemi dönüşü yapılanlar ortadayken 20/21 sezonu 1 golle şampiyonluğu kaçırmışken üstüne üstlük sezon içi Ankaragücü maçından tutun, Gençlerbirliği maçlarına kadar tonla olay varken halen futbol konuşabilmemizin ben normal olduğunu düşünmüyorum.

Okan hoca geleli 10 maç oluyor 5 tanesinde bariz şekilde hakem hataları var bunlardan 3 tanesi de art niyetli şekilde yapılıyorken halen hoca deniyor ya diyecek bir şey yok demek ki hakemler ve TFF'ye karşı zaten mücadele ederken demek ki bazı kesim taraftarlara karşı da mücadele etmek zorunda kalacak. Bu kulübe Tuchel gelse de Guardiola gelse de Prime Fatih hoca gelse de bir şey değişmeyecek. Her türlü yapıyı kurmuşlar 2020/21 beşiktaş şampiyonluğuna bakın Rosier denen adam 15 maça yakın sart kart görmedi VAR'da en az 2 tane net kırmızı vardı 2021/22 trabzon şampiyonluğa bakın halen sorunun hocalarda olduğunu düşünüyorsanız daha çok şampiyonluk bekleriz sürekli hoca değiştiririz sürekli de hakem hatalarından sonra hocalara fatura kesip yollarız bu yapıyı bu düzeni yıkmadıktan sonra göstere göstere de yapmaya devam edecekler.

Fatih hocanın dönemi ne çabuk unutulmuş hocaya Avrupa maçı öncesi ceza verenler 19:05'de ceza verenler hiçbir sert cümle kurmadığı basın toplantısından sonra ceza verenler Abdürrahim Albayrak ve yöneticiler TFF'ye gidip beyaz sayfa açtık dediler. Hoca o dönem hem saha içi hem de saha dışıyla tek başına mücadele etti. 19/20 sezonu pandemi dönüşü yapılanlar ortadayken 20/21 sezonu 1 golle şampiyonluğu kaçırmışken üstüne üstlük sezon içi Ankaragücü maçından tutun, Gençlerbirliği maçlarına kadar tonla olay varken halen futbol konuşabilmemizin ben normal olduğunu düşünmüyorum.

Okan hoca geleli 10 maç oluyor 5 tanesinde bariz şekilde hakem hataları var bunlardan 3 tanesi de art niyetli şekilde yapılıyorken halen hoca deniyor ya diyecek bir şey yok demek ki hakemler ve TFF'ye karşı zaten mücadele ederken demek ki bazı kesim taraftarlara karşı da mücadele etmek zorunda kalacak. Bu kulübe Tuchel gelse de Guardiola gelse de Prime Fatih hoca gelse de bir şey değişmeyecek. Her türlü yapıyı kurmuşlar 2020/21 beşiktaş şampiyonluğuna bakın Rosier denen adam 15 maça yakın sart kart görmedi VAR'da en az 2 tane net kırmızı vardı 2021/22 trabzon şampiyonluğa bakın halen sorunun hocalarda olduğunu düşünüyorsanız daha çok şampiyonluk bekleriz sürekli hoca değiştiririz sürekli de hakem hatalarından sonra hocalara fatura kesip yollarız bu yapıyı bu düzeni yıkmadıktan sonra göstere göstere de yapmaya devam edecekler.

Karagumruk macina 2 sezon önce fener basaksehir macinda Okan hocayi tribune yollayan bahattin’i vermisler

Iyi guzel soyluyorsunda renkdas bu duzen son 3 yildir var olan bir duzen degil. Bizim sampiyon oldugumuz yillarda da hic adaletli bir sezon gecirdigimizi hatirlamam. Her yil duzenli dograrlar bizi. 3 Temmuz ertesi sezon bize yapmadiklarini birakmadilar ama sampiyonlugu engelleyemediler. Iyi futbol oynamak lazim. Iyi futbol oynamadan bu duzen yikilmaz. Ulkede her kurumun basina bir kisinin isaret ettigi adamlar gectigi surece bu duzeni bozamazsin. Tek secenegin ligden cekilip ellerine bombayi birakmak. Ligden cekilmeyide yapacak cesaret ne yonetimlerde var nede genel kurulda. Olsaydi bundan once cok daha kotu yillarda yapilmisti.

Karagumruk macina 2 sezon önce fener basaksehir macinda Okan hocayi tribune yollayan bahattin’i vermisler
Artık bana garip gelmiyor medyada gündüzleri dinlediğimde hakem konuşan yok hatta ertesi gün Okan hoca üzerinden yürüyorlardı. Medya da ki güçsüzlüğümüzü zaten Turgay Kerimoğlu üzerinden de yorumlayabiliriz ya da Necati Ateş'e bakarak oradaki isimler bile mevcut isimlere karşı nefret dolular. Ne TFF ne MHK ne de Medya da gücümüz yok senelerdir şampiyon olurken bile nelerle uğraştığımızı herkes biliyor ki o dönemlerde bile hatta en yakın 2018/19 sezonundaki Kadıköy deplasmanı bile bir çok şeyi özetliyor. O sezon sonu lehimize hata yaptıkları gerekçesiyle Bülent Yıldırım ve Serkan Çınar'ı yolladılar Hüseyin Göçek ve Alper Ulusoy'u ödüllendirdiler üstüne üstlük geçen sene Ali Palabıyık 2-3 biten Rize maçında Berkan faulünü vermemiş golü yemiştik ama ne hikmetse herkes son pozisyonu konuşarak algıya devam ettiler ve Ali Palabıyık'a 20 maça yakın ceza verdiler. Her şey böyle işlerken nasıl hoca konuşabiliyoruz ya da nasıl her şeyin hoca değişikliğiyle normale döneceğini düşünebiliyoruz büyük şaşkınlıkla okuyorum.

Geri
Üst Alt