Herşeyi geçtim 10 haftadır kullandığımız her duran top kalemize geri döndü şuna bile en ufak çözümü yok..Hele paslasarak kullandirttigi kornerler tam akıl tutulması koy Kemal Sunal filmi gibi seri olarak izlet..
Deyin ki şunu iyi yaptırıyor yok abicigim ne oyuncu bazında ne oyun olarak boey dışında tek bir artısı yok o boeyi de dubois sakatlanmasa tekmeleyerek yollayacaktik.. 10 hafta itibariyle okana resmen 5 gömlek büyük geldi bizim takım..
Bu arada hakemler ibnelik yapmasa fenerle kafa kafayaydik muhtemelen buna rağmen ben Okanin takıma hiçbir halt katmadigini düşünüyorum.. Bu takım ligin en iyi kadrosuna sahip oynatabilecek hoca için tabi ki..

Herşeyi geçtim 10 haftadır kullandığımız her duran top kalemize geri döndü şuna bile en ufak çözümü yok..Hele paslasarak kullandirttigi kornerler tam akıl tutulması koy Kemal Sunal filmi gibi seri olarak izlet..
Deyin ki şunu iyi yaptırıyor yok abicigim ne oyuncu bazında ne oyun olarak boey dışında tek bir artısı yok o boeyi de dubois sakatlanmasa tekmeleyerek yollayacaktik.. 10 hafta itibariyle okana resmen 5 gömlek büyük geldi bizim takım..
Bu arada hakemler ibnelik yapmasa fenerle kafa kafayaydik muhtemelen buna rağmen ben Okanin takıma hiçbir halt katmadigini düşünüyorum.. Bu takım ligin en iyi kadrosuna sahip oynatabilecek hoca için tabi ki..
images - 2022-10-27T225205.787.webp

Cigdem bacim okan beyde geleceğe dair herhangi bir ışık hüzmesi görebiliyor musunuz? Daha onceki maclarda da goremiyorduk lakin sabredelim dedik polyanna olduk fakat Kayseri maci ve alanya ikinci yarısından sonra tamamen karanliga gomulduk. Öyle inat edelim sabredilimle olacak is gibi durmuyor. Sahada tdye yazma namına hicbir şey gomlemlenemiyor. Yarın buna bir kez daha şahit olacağız.
Bak kendinde Alanya maçının ilk yarısını atmışsın, ikinci yarısı diyorsun. Hiç ışık vermeyen biri şu kadarını da başaramaz. Deplasmanda önceki sezonlara göre iyi gittik ve hep üst sıradaki takımlarla mücadele ettik fikstür olarak onun altında olan takımlar dağınık halde dağıtılmış durumda. Ligin başında formsuz olan Karagümrük, Hatay misal toparlandı. Biz oynayana kadar en kötü dediklerimiz bile form tutmuş olmuş olacak. Evimizde son maç gayet baskılı başladık, en az 6 olabilirdi kaçırılanlara da bakılırsa. Bu bana ilk kez ümit verdi ve ben en az bir kupa alacağını düşünüyorum.

Ya vallahi benim için açık diyeyim mahsuru yok, Okan başarısız olursa ceketini alıp gitsin. Ama maalesef gelecek kişi de istediğimiz statüye sahip kişi olmayacağı için diyorum ki artık bir istikrara mı tutunsak. Okan'ı belki de eğitimlere göndermek gerek. Ara verip getirdiğimiz biri zaten riskti ve yolun başında hepimiz bilerek okey dedik. Eksikleri yok mu, bence de çok. Ben sadece bu döngüden sıkıldım. Misal Fatih Terim yardımcı hoca olayında evlatcılık ve pasifcilik yapmasaydı, geçen sezonun da o noktada olmayacağını düşünüyorum ve şu an hala takımın başında olabilirdi. Ve bunun için AL kredisi de yeterdi.
tuchel var boşta o gelir

ha tuchel gelmeye meraklı mıdır sanmam ama o zaman da maaşı iyi vericen bak jesus ve ekibi 7m+ alıyor

tuchel var boşta o gelir

ha tuchel gelmeye meraklı mıdır sanmam ama o zaman da maaşı iyi vericen bak jesus ve ekibi 7m+ alıyor
Boşta olan adam bulunur. İyi isimler de ama kulübün bu sıkıntısı baki Onur kardeşim. Değişimi altı ayda bir olan bir yerde başarı gelmez. Çünkü adamın eline bu hocanın ya da yönetimin kadrosunu veriyorsun ve başarısız olması halinde de kendisi haklı olarak bunu öne sürebilir.

Boşta olan adam bulunur. İyi isimler de ama kulübün bu sıkıntısı baki Onur kardeşim. Değişimi altı ayda bir olan bir yerde başarı gelmez. Çünkü adamın eline bu hocanın ya da yönetimin kadrosunu veriyorsun ve başarısız olması halinde de kendisi haklı olarak bunu öne sürebilir.
okan burukun devre arasına kadar zamanı var puan farkı çok açılırsa gönderilir yoksa kalır 1 sezon

Tam tersi olsa. 30. dakikada rakip 10 kişi kalıp 2-0 geride olsak hayatta o maçı ceviremeyiz. Ikınıp ıkınıp belki 2-1'e getiririz, belki rakip fırsat bulup 3.yü sıkıştırır. Ama o maç bizim lehimize dönmez. Biz çok kırılgan bir takımız. Buruk öncesi de böyleydi. Geriye düşersek çevirme ihtimalimiz çok düşük. Rakiplerimiz ise bize karşı çok rahat maçları çevirebiliyorlar.
Biraz ezbere yorum olmus gibi.

Daha bu sezon Antep (10 kisiyle cevirdik hatta) ve Kasimpasa maclarini geriye dustukten sonra kazandik.

Okanla her mac cikip catir catir top oynasak, kaleciyi sut manyagi yapsak oynadimiz futbol sevk verse ama hep puan kaybetsek ben okan icin helal olsun herif ne top oynatiyor elbet ilerde basari kendinden gelir der gitmesini hic istemem ama ortada futbol adina birsey göremedem de yarinlardan ümitli olamam cünkü takim gram ilerlemiyor.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Okanla her mac cikip catir catir top oynasak, kaleciyi sut manyagi yapsak oynadimiz futbol sevk verse ama hep puan kaybetsek ben okan icin helal olsun herif ne top oynatiyor elbet ilerde basari kendinden gelir der gitmesini hic istemem ama ortada futbol adina birsey göremedem de yarinlardan ümitli olamam cünkü takim gram ilerlemiyor.

Bende şunu derim hakemler müsaade etse art niyetli olmasa her maçı adaletli bir şekilde oynasak maçın başındaki penaltılar verilse 1-0'da öndeyken de oynasak ne güzel olur derim. Biz niye haksız şekilde 4 iç saha maçında 2 tanesinde 10 kişi oynamak zorundayız ki ?. Ya da Kayseri maçında 0-1 öne geçsek Giresun maçında o penaltıyı verse 1-0 önde oynasak o maçların hikayesi de farklı olacak. Liderle 5 puan fark var diyorlar hakemler adaletli olsaydı +2 puan daha öndeydik.

Bende şunu derim hakemler müsaade etse art niyetli olmasa her maçı adaletli bir şekilde oynasak maçın başındaki penaltılar verilse 1-0'da öndeyken de oynasak ne güzel olur derim. Biz niye haksız şekilde 4 iç saha maçında 2 tanesinde 10 kişi oynamak zorundayız ki ?. Ya da Kayseri maçında 0-1 öne geçsek Giresun maçında o penaltıyı verse 1-0 önde oynasak o maçların hikayesi de farklı olacak. Liderle 5 puan fark var diyorlar hakemler adaletli olsaydı +2 puan daha öndeydik.
Olsaydı, etseydiyi geride bırakalım Umut kardeşim. Okan hoca da artık bu operasyonların farkında, ona göre her şeyi düşünüp sahaya kafasını vermeli. Bu tecrübesizliğine denk geldi diyelim. Normal şartlarda yoksa dediğin gibi liderliğimiz çalındı ama yapacak bir şey yok. Biz desteğe devam edelim. Diğer arkadaşların da artık kendi bileceği iş.

Olsaydı, etseydiyi geride bırakalım Umut kardeşim. Okan hoca da artık bu operasyonların farkında, ona göre her şeyi düşünüp sahaya kafasını vermeli. Bu tecrübesizliğine denk geldi diyelim. Normal şartlarda yoksa dediğin gibi liderliğimiz çalındı ama yapacak bir şey yok. Biz desteğe devam edelim. Diğer arkadaşların da artık kendi bileceği iş.
Benim desteğim sene sonuna kadar devam edecek o zaman diliminde iyi futbol görürsem şampiyon olamasak dahi devam ederim kötü futbol olursa sene sonu yabancı Alman bir teknik direktöre bırakırım. Umarım başarılı olur her hocaya karşı istediğim gibi düzgün bir yapı kurma fırsatına ulaşır.

Ya hakem olayina ben girmiyorum, o ap ayri konu tabiki bize yapilanlar rezalet ötesi ama oynanan futbolu sirf hakeme de baglanmaz. 10 maclik seri de tas catlasa bir iki iyi diyebilecegimiz mac izledik gerisi bu kadroya yakismiyacak türdendi.

Hakem seni ne kadar olumsuz da etkilese en azindan iyi futbolunu devam edersin ama iste bu futbol yok ortada gelecek gibi de durmuyor. Zaten önümüzdeki üc dört mac okanin kaderini belirliyecek.

Benim desteğim sene sonuna kadar devam edecek o zaman diliminde iyi futbol görürsem şampiyon olamasak dahi devam ederim kötü futbol olursa sene sonu yabancı Alman bir teknik direktöre bırakırım. Umarım başarılı olur her hocaya karşı istediğim gibi düzgün bir yapı kurma fırsatına ulaşır.
Ben de bu düşüncedeyim. Bu süregelen hızlı döngülü değişimlerin bize fayda getirmediğini düşünerek devam diyorum. Olmazsa zaten gider. Bu süreçte en azından iki kulvardan birini zorlayacaktır ama bizim taraftara yeter mi bu emin değilim.

Ya hakem olayina ben girmiyorum, o ap ayri konu tabiki bize yapilanlar rezalet ötesi ama oynanan futbolu sirf hakeme de baglanmaz. 10 maclik seri de tas catlasa bir iki iyi diyebilecegimiz mac izledik gerisi bu kadroya yakismiyacak türdendi.

Hakem seni ne kadar olumsuz da etkilese en azindan iyi futbolunu devam edersin ama iste bu futbol yok ortada gelecek gibi de durmuyor. Zaten önümüzdeki üc dört mac okanin kaderini belirliyecek.

10 maçta çok kötü oynanan sadece Kayseri maçı var Giresun maçı da ortalama altındaydı o maç kadar kötü değildi geri kalanları gayet iyi oynadık.

10 maçta çok kötü oynanan sadece Kayseri maçı var Giresun maçı da ortalama altındaydı o maç kadar kötü değildi geri kalanları gayet iyi oynadık.
Renktaş sen gayet iyi oynadık diyosan hiç futbol mutbol izleme aman diyim

Antalya-vasat
Giresun-vasat
Konya-vasat
Kayseri-vasat
Paşa-vasat
Ümraniye-vasat oynadık

Ts maçında oyunu tuttuk,antep maçının ikinci yarısı reaksiyon verdik sadece(iyi oyunla karıştırma),ads maçının ikinci yarısı bi 15-20 dk kadar iyi oynadık kadroyu çorba edene kadar ve alanya maçında yarım saat iyi oynadık(ki alanya dünyanın en dandik takımı olmasına rağmen 1 kırmızıda şirazemiz kaydı)

İyi oyun toplasan 1 maç bile etmiyo ,iyi oyun kıstasın senin o seviyedeyse dünyada kötü oynayan takım yok o zaman

Elimizdeki kadroya göre daha iyi bir futbol beklerdim. Tabi herkesin görüsü farklidir. Kimi oynanan oyunu begenir kimi yetersiz der.

Ben sahsen daha göze hos bir futbol görmek isterdim, cünkü kadromuz kaliteli ayaklarla dolu. Misal gecen sezonki kadro olsa oynadimizin oyuna pek önem vermezdim, cünkü kalite yerlerdeydi, her kazanilan puanda altin degerinde olurdu.

Renktaş sen gayet iyi oynadık diyosan hiç futbol mutbol izleme aman diyim

Antalya-vasat
Giresun-vasat
Konya-vasat
Kayseri-vasat
Paşa-vasat
Ümraniye-vasat oynadık

Ts maçında oyunu tuttuk,antep maçının ikinci yarısı reaksiyon verdik sadece(iyi oyunla karıştırma),ads maçının ikinci yarısı bi 15-20 dk kadar iyi oynadık kadroyu çorba edene kadar ve alanya maçında yarım saat iyi oynadık(ki alanya dünyanın en dandik takımı olmasına rağmen 1 kırmızıda şirazemiz kaydı)

İyi oyun toplasan 1 maç bile etmiyo ,iyi oyun kıstasın senin o seviyedeyse dünyada kötü oynayan takım yok o zaman
10 kişiyle maç kazandık ama yine de beğenmemişsin. Fb'ye bakalım

Ümraniye - vasat
Adana Demir - vasat
Konya - rezalet
Kayseri - iyi oyun
Alanya - iyi oyun ( Alanya'ya biz de fark atacaktık hakem olmasa. Fb'nin Alanya maçında 2-0'ken Crespo'nun eline penaltı vermediler. Bizde adam attılar)
Bjk - doğru oyunla istediklerini aldılar ama son 20 dakika Crespo'yu çıkarıp orta sahayı boşalttı maçı veriyordu az daha
Karagümrük - vasatın üstü (Crespo'ya vermedikleri penaltıyı Caner'e verdiler)
Ankaragücü - bence net hakem müdahalesi ve gökhan akkan'ın klasik ikramıyla maç aldılar ama hadi iyi oyun diyelim.
Başakşehir- 2. yarı iyi basıp hak ederek maç aldılar.

Avrupa'da çektikleri kura, savaş gazi Kiev ve Larnaka. Rennes bile bizim geçen sezonki Marsilya'dan iyi değil. Şans, hakem, az deplasman oynamaları nedeniyle fikstür her şey yanlarında. Bizde ise tam tersi. Hakemler ellemese puan olarak eşit olacağız ama Jesus'u övüyorsun Okan'ı gömüyorsun.

edit: he bir de paşa maçı var. orta saha elemanı stoper oynatıp kırmızı kart yiyince 6 gol attıkları. o eleman şimdi 2. ligde yedek. zaten fener'in gol istatistiğini şişiren 2 maç bunla alanya.

Kadromuz kaliteli isimler açısından iyi de misal Mertens'in kaçırdıklarına, Oli'nin direkte patlayan şutlarına Okan ne yapabilir ki? Biraz futbolcuların beceriksizliği ya da şansızlığı da var. Ama elimizde eksikler de var. Kanat oyuncumuz, sol bek. Ve bence Sefer ya da İcardi'den biri olmamalıydı. Tercihim Sefer'in olmaması tabi ki...

Yandan oyun kuramıyorsun, yamalı bir on gibi Mertens ile oyun kurmaya çalışıyorsun, gelen adamların dördü misal beşinci lig maçına yetişmiş...Lig için yeterli mi yeterli, kaliteli isimler var mı var ama bana göre tam bir kadroda değil. Maçı bireysel bir şekilde alan iki oyuncumuz var şu on maçta ve onlarda bünyemizde olan isimlerdi; Boey ve Gomis....Hani başka...

İşte bir takımda bu da olmalı. Bazı isimlerin özellikle son günlerde oluyorsa transfer yapmak için yaptık olduğunu düşünüyorum. Okan'ın ne kadar payı var tartışılır...

Geri
Üst Alt